Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crimsson

Dlaczego dziewczyny staja sie grube

Polecane posty

Gość zima idzie
Za mądra dla głupich a dla mąrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich , a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Spróbuj się domysleć, gdzie to mam . Gdzie ???? No gdzie???? :P

Gość wiesniak z pruszcza gd.
bo niektorym nie chce sie isc na fitness wola isc do sklepu po kolejna paczke czipsów

:) a mi na przykład chipsy, gorące kubki i fast foody szkodzą...kiedyś miałam straszną chorobę wrzodową żołądka...sporadyczne nawroty... muszę czasami uważać co jem...;) i jestem w normie... no niektórzy to mają po prostu żołądki ze stali albo z czegoś tam.... ja bym chyba wykorkowała na miejscu niektórych grubasów

Gość 528
Ktoś tu pisze, że kobieta powinna ważyć 50kg. To jakaś paranoja. Mam 164cm wzrostu i muszę ważyć ponad 50kg inaczej mam problemy ze wstaniem z krzesła bez zobaczenia gwiazdek. W związku z tym jak dużo pracuję to muszę jeść co 3h, jadam po 2 obiady dziennie i jest ok. Znajomi mówią przytyj z 10kg będziesz się czuła normalnie... Może po 40tce będę ważyła te 60kg i to też będzie ok i zgodnie z wiekiem. Nie polecam otyłości ale też nie chodzi o to żeby się głodzić i wyniszczać organizm. Odrobina tkanki tłuszczowej jest potrzebna, szczególnie kobietom bo wymaga tego gospodarka hormonalna. Pilnujcie lepiej BIM że by było w zakresie 20-25 a nie rozmiaru ubrania.

Gość zgadzam się z autorem niestety
:) witam was .... jak ktoś ma problem... forum o dietach jest np. tam to się można wykończyć ze smiechu jak laski chcą 20 kg zgubic w miesiąc... albo chcą jakąś super tabletke na odchudzanie albo zaklęcie ... bo kochają żreć na potęgę ludzka głupota nie ma granic

Gość prawda boli bardzo
hard .... very hard baby,very sweety na tym forum to bardziej hardcorowe niż.....na dwa baty

Gość słyszałam że
na schudnięcie jest cudowny specyfik i to za darmo! - mniej jeść - więcej sie ruszać

Gość a ja wam powiem...
,że też o tym słyszałam i cos w tym jest ,że najlepszy sposób jest najłatwiejszy:)

Gość
Kochajmy kobiety. Tak szybko tyją...

Gość ŁojŁojŁoj_
przeczytałam tylko kilka wpisów...ale ludzie...czy Wy się nie zastanawiacie nad tym że otyłość nie musi być koniecznie efektem obąarstwa...??Niektórzy chorują...a jeszcze inni biorą leki które wzmarzają apetyt...itp... iektórzy twierdzą że np palenie im pomaga się odstresować...inni mają to samo z jedzeniem...Ja jestem szczupła...55 kg...na 165 cm wzrostu...i nie przeszkadza mi widok otyłej osoby...wręcz nie zwracam uwagi na to bo teraz wielu ludzi ma ten problem...bo przecież jest coraz więcej amerykańskich specyfików i takich tam różnych głupot...O!!!Jak fast food'y na przykład...no niestety mamy różną przemianę materii...jedni jedzą...jedzą...i nic...a inni muszą się baaaardzo pilnować...

Gość soft playboy
a ja lubiei grubsze babki fakt faktem, na miescie wstyd sie z takimi pokazac, a w klubie to już wogóle, ale za to rewanżują się w seksie... robią takie rzeczy jakich chude nie potrafią, no i sie starają a nie tylko leżą jak kłody

Gość adam_z_olsztyna_23lata
Miałem już kilka grubych babek. Nie dlatego, że mi się podobały, ale dlatego że nie trzeba było się w ogóle starać. Łatwo było. Ilekroć z nimi wychodziłem na miasto, wstydziłem się ich. W myślach modliłem się abym nikogo znajomego nie spotkał. To dopiero wstyd. W łóżku skore do eksperymentow, mozna bylo z nimi prawie wszystko robić.

Gość tytus z romkiem
Miałem to samo. Ale do łóżka było łatwo zaciągnąć

Gość fvxxdrfa
nie tylko kobiety ale cale spoleczenstwo nabiera brzucha ! a sprawa jest prosta - niezdrowy tryb zycia, objadanie sie syfem, KOMPLETNY brak ruchu, nic tylko smsy, gg, net, tv, knajpa i piwo. potem gadanie ze jak pokocha to zaakceptuje, ze liczy sie wnetrze itd. i baby w to wierza, bo otaczaja sie kolezankami ktore tez sa grube, ktore tez gadaja ze liczy sie tylko wnetrze, ale .... oprocz faceta do ruchania taka laska nie ma na co liczyc, tylko nieliczne tluste swinie znajduja prawdziwa milosc i zenia sie. nie ma problemu znalezc faceta bedac tlusta laska, ale taki koles was wydyma tylko, albo bedzie dymal przez kilka miesiecy/lat, ale nigdy sie z wami nie ozeni, a najbardziej zalosne sa kontrkomentarze typu "ja nie chce byc szkieletorem, chcesz wieszak to idz do wieszaka" itd. byc zgrabna i szczupla to zaleta, nikt nie mowi o anoreksji. jak laska ma "troszke cialka" wiecej to mamy na mysli troszke, a nie 10 kg wiecej, potrojny podbrodek i wiszacy triceps oraz opona wokol nog i brzucha. ruszcie dupy leniwe swinie i tyle, mniej zrec !

Gość Laer Atoidi
Nie wiem co faceci widzą w grubych kobietach.

no niestety, kiedy jestem na plaży widzę większość otyłych facetów. Na ulicy też- koszulka za mała, podciąga się nad pępęk. Widok jak u ferdynanda z kiepskich... Tylko że oni w tym że są obleśni nie widzą problemu. Bo przecież "mężczyzna się nie ma podobać nikomu, mężczyzna potrzebny jest w domu".... Ja jestem drobna i nie wyobrażam sobie żeby taki wieloryb miał się na mnie położyć!

Gość smutna__pusia
Grubsze dziewczyny mają więcej witaminy

Gość życiowy nieudacznik
A CZEMU JEST TYLU GRUBYCH FACETÓW? IM WOLNO A KOBIETOM NIE? GDZIE SIĘ UCHOWAŁ AUTOR TOPICKU, ŻE TEGO NIE ZAUWAŻYŁ! TAK SAMO OBLEŚNY JEST GRUBY, SPOCONY FACET, Z BRZUCHEM OD PIWSKA. NIE TYLKO KOBIETY SĄ GRUBE. FACECI TEŻ POTRAFIĄ BYĆ ODPYCHAJĄCY!!!!! JAK FACET MA TŁUSTY BRZUCHOL, TO NAWET PENISA NIE WIDAĆ, BO GO BRZUCH PRZYKRYWA ;-)

Gość leszek z olsztyna
KOCHAM GRUBE DZIEWCZYNY

Gość jestescie do niczego
a ciekawe gdzie w tym wszystkim np: sytuacje od nich niezalezne? np choroba, problemy z hormonami, potrzeba brania sterydow?? mają sie zabic za to, ze mimo ze nie jedza nie mogą byc piekne i szczuple. ograniczony umysl faceta ! jestescie bez-na-dziej- ni!!!!

Gość Crazy Bitch_22
Ja nie należe do chudzielców,ale dbam o siebie.Ubieram się w taki sposób żeby wyglądać ładnie(a nie jak niektóre panny mają sadło na brzuchu i jeszcze pokazują).Robie zawsze staranny makijaż( a niektóre jak są grube to nawet umalować się nie potrafią). Mam koleżanke która jest GRUBA STRASZNIE ,zamiast jakoś się ubrać jak człowiek to chodzi jak wieśniara,bez makijażu,odrost na głowie,brzydkie paznokcie itp. RZYGAĆ SIĘ CHCE JAK NA TAKIE COŚ SIĘ PATRZY !!!!!!

crazy bitch_22 właśnie pokazałaś kto tu jest wieśniarą!!! niektóre chude i napuszone jak ty też nie potrafią sie umalować! na razie tylko ty uważasz ze twój makijaż jest staranny,pozwól żebym oceniła okiem specjalisty a na pewno znajde mnóstwo w nim wad!!!! jeżeli to był opis twojej koleżanki,to szczerze jej współczuje takiej znajomej jak ty! widać że nie wiesz co to przyjażń!!! a i wyobraz sobie że te STRASZNIE GRUBE nie za bardzo mają gdzie się ubierać żeby wyglądać jak człowiek!!! wiesz dzieciuch z ciebie straaaaaszny!!!

Gość Crazy Bitch_22
Nie sądze bym nie potrafiła się umalować,bo z zawodu jestem kosmetyczką. Ja się z tą laską nie przyjaźnię więc nie wiem o czym mówisz(piszesz). Ahh tak nie mają się gdzie ubierać te grube ..Hm dziwne bardzo,bo wystarczy dobrze poszukać i można znaleźć coś w wiekszym rozmairze co jest ładne i modne. A znająć życie ty sama jesteś grubą wieśniaczką z prowincji :)

jestem trochę dłużej w zawodzie jak ty i już współczuje twoim przyszłym klientkom bo widzę że może szkołe kosmetyczną kończysz/skończyłaś,ale guzik o podejsciu do ludzi wiesz! pojęcie którego użyłaś "koleżanka" oznacza przyjażń-teraz wiesz o czym piszę!!! to że dostałaś/dostaniesz dyplom nie uczyni z ciebie dobrej kosmetyczki,nie masz serca do tego zawodu.w innym wypadku doradziłabyś tej osobie co powinna ze sobą zrobić a nie obrabiała ją na forum!!! to że jesteś kosmetyczką wcale nie oznacza że prawidłowo robisz swój makijaż!

Gość Crazy Bitch_22
Koleżanka nie oznacza że jest moją przyjaciółką! Ty naucz się kobieto odróżniać znaczenia słów... a ona jest typem kobiety która nie lubi zmian.Wiele razy ją namawiałam na zmiane fryzury,stylu ubierania się,ale ona ciągle uważa że będzie źle wyglądać... A ty się tutaj nie mądruj i nie filozofuj tak ,bo zaraz pękniesz z dumy.Wiadomo że gruby będzie bronił grubego,sama pewnie wyglądasz jak słoń i dlatego piszesz takie brednie... :)

szkoła która dała ci uprawnienia do wykonywania zawodu to...ech szkoda pisać... skoro to co napisałam jest dla ciebie jakąś filozofią,to w takim razie to co o tobie napisałam jest świętą prawdą! jeżeli chodzi o znaczenie słów-to ty użyłaś słowa koleżanka ,przyjażń i przyjaciółka,ja tylko koleżanka,więc to tobie przydałby się dziecino słownik. nie ma nic gorszego w tym zawodzie jak brak profesjonalizmu i tolerancji,czego jesteś w 100% przykładem. szkoda,bo to naprawdę fajny zawód,ale ty musisz jeszcze się sporo nauczyć.życzę powodzenia :-)