Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosmopolitan

ratunku! strasznie mocno wypadające włosy...

Polecane posty

Gość cosmopolitan

ratunku, strasznie mocno wypadają mi włosy, szukam pomocy w postaci jakiś witamin, maseczek itp.

Witam Cie, Ja tez mialam kiedys ten problem... mnie generalnie pomogly witamiy MERZ SPECIAL, nie wiem ile teraz kosztuja, ale mysle ze jakies 35-40 zl, po 3 opakowaniu juz widzialam efekty. I zacznij pic herbate z pokrzywy. Do tego mylam wlosy szamponem Vischy, ale nie wiem czy on jest skuteczny bo mialam go tylko raz.

odżywka apteczna Wax, bez recepty, cena ok 20, gorący kompres, pomaga bardzo!!!!

Gość smaruj skore glowy
seboradinem w ampulkach - mnie tylko to pomaga ! kuracje powatrzam co 3 mies! 1 opakowanie ok25zl

Gość ...kkk
woda pokrzywowa;) 3.99 pomaga:D vax tez jest OK... ale trzeba go nałozyc siedziec 30 min gdzies w cieple.. zas spłukac;) pozdrawiam

Gość aniut
henna wax z apteki ....REWELACJA...CENA OK. 23 ZŁ, GORĄCY KOMPRES I POPRAWA MUROWANA.

polecam ampułki radical oraz szampon. ja stosuje od niedawna i widze poprawe. kupilam tez nafte kosmetyczna, raz uzylam ale tez pewnie pomoze, no a napewno nie zaszkodzi. a co do radicala to jest cala seria, sa jeszcze maski, odzywki.

Kurcze stary temat, ale prosze o pomoc...mi także strasznie wypadają włosy i to już gdzieś tak od roku;( OCzywiście z przerwami, ale teraz znowu się strasnzie nasiliło...2 lata temu jeszcze mialam piękne gęste włosy a teraz? jest ich POŁOWĘ mniej i naprawdę nie przesadzam...Chyba przez 2 lata codziennie prostowałam włosy, jak nie dłużej...ale teraz przez te wypadanie ograniczyłam, prostuje tak powierzchownie raz na 2-3 dni...A mimo to okropnie wypadają...JA MAM TYLKO 16 lat;( Jakaś masakra;( Kupilam sobie szampon Dermeny, ale on nic mi nie daje, nie używam go codziennie, bo nie mam potrzeby codziennie myć włosów...Ale kiedy już nim myje, to zamin dobrze wmasuje go w skóre włosów, to sie splączą i wyrwą...Ja juz niewiem co robić...:( Najgorzej boje sie tego, że już mi nie dorosną...jeśli już przestaną wypadac (to będzie najszczęśliwszy dzień w moim życiu) to czy one odrosną? O niczymi innym bardziej nie marzę:(