Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

zakladam topic,kto nienawidzi PiS-u tak jak ja,prosze sie wpisac

Polecane posty

ja ich nie cierpie! nie moge juz na nich patrzec,ani sluchac w telewizji bo wymiotowac mi sie chce..nie umieja rzadzic naszym panstwem!! i jeszcze cha mojego miska do wojska wsadzic! dupki!

Gość mam tak samo jak ty

ja nienawidzę!!!!!!!niedobrze mi się robi jak na nich patrzę, jak oglądam wiadomości(już nie oglądam, bo szlag mnie trafia!!!)...ogólnie jest fatalnie...powinni ich wszystkich na zbity pysk wywalić!!!!.

falszywe ryje! najpierw robia w sadzie sprawy bo piekarz zrobil podoblizne kaczek a teraz sami debile pojechali do dzieci i kaczki rozdawali!dwulicowe fieje!!

i wsytsko opodatkowali! normalnie wszystko! to juz przegiecie! i tak w naszym kraju jest podwojne opodatkowanie to oni wraz jeszcze cos znajda!

Gość Kaczowstrzymywacz
pilnie poszukiwany !!!!

Gość Józia
ja też,.tych ludzi nie mozna słuchać modle sie zeby to szlag trawił jak najszybciej odbyły sie nowe wybory

Gość vx
onaK...........ty też będziesz miała pomarszczoną gębę i nie tylko hahaha!

Gość M_Y
Nie życzę im żle ale patrzeć i słuchać ich nie mogę.

Gość do onaK
nareszcie Twój Misiek nauczy się przyszywać guziki i będzie mu w cywilu baaardzoi dobrze - czyli przestanie narzekać jak cała ta rozpuszczona hałastra, której tylko daj, daj i daj

Gość Ja tez ja tez ja tez
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bracia K
Ten topic jest czescia ukladu inspirowanego przez sluzby specjalne i tajnych agentow dazacego do przywrocenia poprzedniego systemu !!!! MY stoimy po tej stronie co stalismy 20 lat temu a wy wpisujacy sie na tym topicu stoicie tam gdzie wtedy stalo ZOMO !!!!

Jestem przeciw szerzącej się w Polsce propagandzie kultu dla drobiu politycznego!!!!!!!! Hehehe... a widzieliscie, jak wczoraj Wierzejski się nadymał ze złości???? Morozowski i Sekielski - ajlowiu!!!!!!! :-D :-D :-D

Gość fle-ble
żenada, masakra, brak słów!!!

to kto ich kuźwa wybrał ? jak to możliwe ,że 75% jest zomowcami , a kaczory nimi rządzą ?

Gość ja tez ich nieznosze
sa dla mnie jak przyslowiowe "niedojebki społeczne" i ciagle gadaja jakby im sie plyta zaciela... ale mam nadz ze na PO tez nie pojdziecie glosowac...bo zrobia to samo co PIS---zarzekali sie ze samoobrony nie bedzie...a juz po cichu z lepperem sie dogaduja...

Gość Poruta dla kraju
Wstyd przed światem. Wszyscy poprzedni rzadzacy mieli pozycje w swiecie i byli powazani . A teraz to tylko kwa, kwa, kwa...:O

byliście na wyborach? wydaje mi się ,że niezadowoleni powinni zawsze głosować zbyt wiele osób olewa wybory , a potem płacze a trzeba pamiętac ,że moherki maja dyscyplinę i po kosciele lecą głosować całymi bandami

Gość fle-ble
ja na tych kłamców i obłudników nie głosowałam! niech się wynoszą na księżyc! mam już ich dość! nic dobrego dla kraju nie zrobili! a miało byc tak pięknie...uczciwie, 3mln mieszkań, patriotycznie! panowie morozowski i sekierski pokazali jaka to uczciwa i patriotyczna partia! na księżyc! a najgorsze to to, ze kłamią prosto w oczy...bez mrugnięcia. i jeszcze jedno...jestem dumna z tego że jestem " wykształciuchem"

nie sugeruję , że głosowałaś na PIS :) ja zachęcam do pójścia na każde wybory i głosowania przeciw :)

Gość M_Y
M_Y zawsze chodzimy na wybory !

Gość zagłosujcie głupole
na SLD...niech jeszcze raz was okradna:D

Gość wyciąg
Ja nie ciepri -przede wszystkim naszego premierka i Kurskeigo. Obaj są siebie warci - jeden gada jak Hitler (układ , wrogie siła, szara sieć, powiazania agentów itp), a drugi klamie w zywe oczy. wolałam już Leszka Millera - przynajmniej kłamał z wdziękiem , weszliśmy do unii i ogólnei nei było takeigo zurul jak teraz ,a to teraz to jest jakaś pomyłka...

Do Figazmakiem - wczoraj w TVN, u naszych ostatnio popularnych Panów, był Kurski, a nie Wierzejski. Buźki ci się pomyliły ? ;-)