Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

zakladam topic,kto nienawidzi PiS-u tak jak ja,prosze sie wpisac

Polecane posty

Gość Od mocherow zieje
Do ja nienawidze. Tak to wlasnie wyglada. To sa nieudacznicy i to najczesciej z wyboru. Bo po co cos robic, zeby miec lepiej i po co cos wiedziec. Przeciez to takie proste - nachlac sie, sprac zone itd. i posluchac co wodz powiedzial. A ze mowi wlasnie do nich czyli prosto, nie musza sie specjalnie nadwyrezac:(

Gość fle-ble
elektorat pis'u to w większości ludzie nie radzący sobie z życiem, nie potrafiący wziąć się z życie za bary i postarać się, aby jakoś się wszystko układało. ja rozumiem że nie każdy ma możliwości, ze w życiu bywa różnie i można się potknąc, ale brak wykształcenia, bieda itp. nie zwalniają od myślenia. pustymi obietnicami jeszcze nikt nigdy nikogo nie nakarmił! i jeszcze jedno, wkurza mnie że na każde zarzuty pis odpowiada, że oni są debeściaki ,bo związani z Solidarnością a ich oponęci polityczni to ubecy...na litośc Boską zostawcie legendę Solidaności w spokoju a zamijcie się chwila obecną...

Gość pokolenie najemników
Odrodziło sir kolejne pokolenie roboli z PRL. Zarabiali na kaszankę, ale chcieli jeść szynkę, lubili wypić przy każdej okazji piwko, bim berek.Obchodzili stale imieniny, urodziny i sto innych okazji, a śpiewy "Waleeeeeencja" roznosiły się po calym osiedlu. Wy tak samo, nieważne że rządzili Wami oszuści, a właściwie dawni sekretarze przerobieni na polityków i "byznesmenów", którzy napewno nie zadbaliby żeby młodzi zostali w Kraju. Przecież to Kwaśniewski tryumfująco otworzył rynki pracy dla młodych Polaków, a on i jego kumple wyprzedali fabryki, banki. Prywatny nie patyczkuje się z pracownikiem. Już lepiej było pracować "dla świetlanej przyszłości" niż żeby żona prywatnego przekręciarza wiozła po raz piąty d..pę na Dominikanę, a synek rozbijal merca. Prawo podatkowe tak skonstruowano, że druga willa jest..ośrodkiem szkoleniowym, ogrodnicy i służące są na etatach pracowników. Właśnie ten układ należy rozwalić, żebyście Wy młodzi ludzie nie byli przedmiotami.

Gość ja nienawidze Pisiorów
Poza tym kim jest taki Kaczyński- krętacz, który zrobi wszystko, żeby tylko nie oddac władzy ( co sam przyznaje), chociaz władza wcale nie nalezy ani do niego, ani do nikogo, żeby ustalać jakieś normy? Władza ma być SŁUŻBĄ obywatelom, a nie trzymaniem kogoś za ryj:o Władza to przywilej, nie posiada się jej na własność, a jest dana komuś przez społeczeństwo na pewien czas. Tak jest oczywiście w państwie demokratycznym. Szkoda, że jedynie teoretycznie...:o Natomiast on, jako oszołom nr 1 chce sobie z Polski zrobić Kaczogród za nasze pieniądze i za wszelką cenę:o Na czym polegają te zmiany na lepsze? Na tym, że teraz prokuratura służy Pisowi, nie SLD?:o A co to za różnica? Prokuratura powinna służyć prawu, nie jakijkolwiek partii... A już najabrdziej niedorzeczną kwestią jest to, ze zamiast polityką, PiS zajmuje się ocenianiem ludzi, ustalaniem norm morlanych. Od tego nie jest niestety ani LPR ani PiS, tylko filozofowie, etycy, księża, jakieś autorytety. A nie Wierzejski, który bredzi od rzeczy i myśli, że jego wypociny na kimś zrobią wrażenie i nagle odwrócą się wszelkie autorytety. I nie Kaczyński, który politykę myli z osobistą zemstą i polowaniem na czarownice... Dlaczego ludzie wierzący, zamiast słuchać papieża czy księdza, czy przykazań wolą słuchać kurduplastego, zakompleksionego krzykacza, którego jedynym celem jest zgnębienie wszelkich oponentów i zawłaszczaenie władzy, która ani do niego, ani do nikogo innego, nie należy?????

Gość ja nienawidze Pisiorów
do pokolenie najemników----> Ale może ktoś wolałby pracować w willi byłego ubeka, niż podcierać za grosze tyłki starym dziadom w Niemczech??????:o Nie wpadłeś na to? Nie wpadłeś na to, że jeżeli ktos zrobija się Mercem, to ktoś innym musi mu ten samochód naprawić, sprzedać, ktos go musi wyprodukować????:O Poza tym taka teoria, że pieniądze maja tylko i wyłącznie agenci i ubecy jest typowym argumentem kogoś, kto nie potrafił się dorobić, nie miał pomysłu ani odwagi, a teraz biadoli i złorzeczy innym:o No bo pewnie! Najlepiej było pracowac dla świetlanej przyszłości. Teraz też by było najlpeiej. Po co komuś samochody, sklepy, resteuracje? Żyjmy wszyscy za 700zł zasiłku, na paprykarzu szczecińskim:o Skoro ciebie interesuje takie życie, to prosze bardzo. Twój wybór. Ale nie każdy to lubi...

Gość sdffr
tez nie lubie ich boje sie do czego ich rzady nas doprowadza:(

Gość fle-ble
ja sobię radzę w życiu i nie czuję się żądnym najemnikiem! cieżką pracą i nauką znalazłam się w miejscu, w którym teraz jestem i pracuję dalej, bo mam marzenia, które spełniam i plany na przyszłość. więc jeśli te kaczory nie mogą mi pomóc to przynajmniej niech mi nie przeszkadzają! nie znam się na biznesie, ale wiem jak to wyglada w polskiej nauce...brak niezbędnych pieniażków, wsparcia...wyjeżdzam teraz do Niemiec, aby tam rozpocząć swój doktorat. przy rozmowie z moim profesorem dowiedziałam się, że to jest moja wielka szansa i powinnam jechać i się starać, bo jak wrócę to PANu może już nie być, bo masz fantastyczny rząd nie ma pomysłu jak finansować naukę....szkoda gadać:(

Gość calinecz-ka
Już tyle razy pisałam, prosiłam, krzyczałam tu na forumie Zróbmy rewolucję i obalmy rząd i prezydenta!!!!!! Ja się wstydzę tych ludzi! Ich chęć władzy, głupota, brak konsekwencji, nieumiejętność rządzenia, przechwałki, oczerniania, lustracja.....to wszystko i jeszcze trochę woła o pomstę do Boga. A co gorsze, oni to robią jak Hitler, w imię Boga.

Gość no właśnie..........
Musimy jakoś pokazać, że tak dłużej nie może być! Musimy coś zrobić. Ale każdy woli udawać, ze jego to nie dotyczy:( Może chociaż 7 października pójdziecie pod pomink Piłsudskiego o 12???? To już dużo, bardzo dużo da, a to przecież tylko krótki przemarsz przez kawałek miasta. Chodzi o to, żeby pokazać ile osób jest niezadowolonych z tego, co się dzieje. Ile osób chce wcześniejszych wyborów. To bardzo, bardzo ważne. Sami nie możemy dotrzeć do polityków, ale pokazując ile z nas się nie zgadza, mamy szansę na to, żeby coś im w końcu przemówiło do rozsądku.

Też jestem z Wami! Jestem przerażona i nie mam siły tego komentować.Wierzę, że TVN sie wybroni z tych wszystkich bzdurnych zarzutów , a Gazeta Polska zniknie w hańbie.....

Gość ludzie zamiast cierpieć w
milczeniu chodźcie pod Piłsudskiego w sobotę! Tylko tak możemy zabrać głos w tej dyskusji naprawdę:)

Gość głupolinka
nienawidze Kaczorów! Nie dośc że kurduple to same gafy robią.Wstyd na cały świat.Psują wszystko co do tej pory Polska osiągnęła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość blllllle
ja ich też nie znosze! jak ich widze w tv to mi żołądek do gardła podchodzi! ja nie wiem co oni z tej Polski sobie za jaja kacze w dodatku robią.Czy oni myślą że my jesteśmy jakimiś idiotami którymi można sobie manipulować jak się chce??????????!!!!!!!!!!! niech wydu...czają i księżyc oddadzą złodzieje! kto jest za?

Gość fle-ble
JA!!!! NIECH ODDADZĄ KSIĘŻYC!:)

Gość blllllle
a i jeszcze jedno...kto na nich głosował kufa?!? jak się czowiek pytał po wyborach czy na drób głosował to nie skąd na Tuska oczywiście...a tu prosze kaczor u władzy mutant jeden! mocherowe świętoszki od ojczulka dyrektorka dostały prikaz i jest kaczka a nawet dwie,w morde jak oni mnie denerwują!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-musze się wykrzyczeć!

Gość batmina
kaczki nadaja sie tylko do klozetu, tesknie za Olkiem!!

Gość blllllle
a! i jeszcze ta szurnięta między nimi z kokardą się kręci i nigdzie się znaleść nie może tylko ciągle temu karłowi coś poprawia.Nie no nie moge ide sobie meliske zapodać.uff.

Na Kaczorów głosował moherowy elektorat, który zwarcie poszedł do urn. Niestety wielu młodych, którzy mogli coś zdziałać oddali swój głos także pośrednio na PiS, bo wcale nie poszli do wyborów, a gdyby..... nieeee, nie ma gdyby, bo to bez sensu. Jest źle i już. A skoro PiS uważa, ze 78% Polaków, którzy uważają, ze afera taśmowa była korupcją, a nie negocjacjami, to gdyby mieli odrobinę honoru, to podaliby się do dymisji. Teraz widać, że tą cheć odrodzenia szacunku do Ojczyzny i słów: Bóg, Honor i Ojczyzna były tylko wycieraniem sobie gęby przed głupim narodem, który i tam nadal ma sieczkę we łbach, którą im zrobili (nie mówię o wszystkich, bo jak widać powyżej, mnóstwo mądrych ludzi jednak widzi co jest grane i nie boi się skrzywić na to). Czuję wewnętrzne \"FUJ\", patrząc na obecną władzę, a z głębi wydobywa się u mnie ogromne \"PSIEEEEE\", kiedy słucham takich jawnokłamców jak Kurski, Wierzejski i całe to towarzystwo wzajemnej adoracji. A w Gdańsku nie organizują czasem jakiegoś wiecu przeciwnicy rządzącego drobiu???? Wybrałabym się, stoję tam, gdzie stało ZOMO... :-D

Gość blllllle
figozmakiem ja pojade wszędzie jeśli taki wiec będzie! pozdrawiam i daj cynka jak o jakimś się dowiesz:)

Gość Ja mam tak z POrąbanymi