Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

zakladam topic,kto nienawidzi PiS-u tak jak ja,prosze sie wpisac

Polecane posty

Gość ludzie co wy wiecie o polityce
:O Nic!!!!

moj chlopak nie musi isc do wojska by nauczyc sie przyszyc guziki,on wszystko umie--wiecej ode mnie.on zawsze szyje ;)

Gość fle-ble
głosuję w każdych wyborach...ale zastanawiam się czy to ma sens...skąd w naszym kraju tyle bezmyślnych, nie potrafiących krytycznie oceniać sytuacji ludzi...po wczorajszym programie podjeliśmy z nażeczonym decyzję, że wyjeżdżamy po doktoracie za granicę, bo tu nigdy chyba nie będzie normalnie! a Panom Sekielskiemu i Morozowskiemu gratuluję! Kawał porządnej dziennikarskiej roboty!

Gość fle-ble
erotomanek nie kuś losu:)

Trzy kropki - masz rację. Jednego i drugiegi nie cierpię jak diabli!!!! Czasem mi się mylą te pi...pi...pi... :-))

Gość fle-ble
jeszcze kogoś namówisz:)

Ja zawsze spełniam obowiązek obywatelski i chodzę na wybory odkąd stałam się pełnoletnia :-)). Szkoda tylko, ze gro przeciwników ptactwa wodnego wyjechało z kraju. O tyle mniej będzie głosowało przeciw PiSowi :-(

hehehe... porucznik Sekielski i major Morozowski, kierowani przez pułkownika Suboticia :-)) :-)) :-)). Dawno nie slyszalam tak dobrego kawału...

Gość też mam już dość tego
Nigdy im nie ufałam i bardzo dobrze :P www.spieprzajdziadu.com :D

Gość fle-ble
błazny....a Pan Kurski to błazen nad błaznami

Gość ja nienawidze Pisiorów
Bo są zakłamani, mają manię prześladowczą, są jak sekta- do jej wyznawców nie docierają żadne racjonalne argumenty:o I w dodatku popierają ich tacy sami zakłamani, zawistni nieudacznicy jakimi sa ich liderzy:o 100% oszołomstwa:o Ich naprawa Polski polega na tym, żeby pokrzyczeć na wszystkich, udowodnić im spiski i na daniu każdemu po 700zł zasiłku:o A już najbardziej rozwalają mnie niedouczeni ludzie, którzy dyskutuja na temat wzrostu gospodarczego:O Niestety, ale w gospodrace jest tak, że to, co obecnie dzieje się na rynku jest wynikiem działań sprzed ok. 5 lat... Nikt nie inwestuje w rynek w ciągu miesiąca czy dwóch, zmiany sa długoterminowe, poza tym trzeba najpierw zrobić przetarg czy wybrać sobie ziemię pod inwestycję, załatwić formalności, sprowadzić nadzór inwestycji, zacząć budowę, potem może coś się bedzie rozkręcać. Poza tym kiedy na rynku występują zmiany, lub chociaż ktoś lub coś je zapowiada, wtedy wszyscy wstrzymują się z inwestycjami. A ci pierdzielą ciągle o tym wzroście:o Po prostu rzygac się chce! Jakoś oni nie podpisali żadnych umów, Kaczory nawet nie spotykają się z nikim, nie jeżdżą zagranicę, nie szukają okazji żeby kogokolwiek zainteresować poważnymi inwestycjami:o Nawet unijnych pieniędzy nie potrafią wykorzystać, nie mówiąc o zajęciu się ofsetem z Amerykańcami czy chociażby o tym "bezpieczeństwie energetycznym", o którym tak krzyczeli... Żenada. Tylko szkoda i tych, którzy przejmą po nich rządy, bo zobaczycie- gospodarka będzie leżeć i wołać o pomstę do nieba:o

tak samo jak z taymi tasmami prawdy,co begerowa zrobila..pis teraz sie broni jak moze bo wie,ze zrobili niezly przekret i chca sie obronic oczywiscie atakiem na po i samoobrone...zaklamani sa strasznie!a ja wiem ze na pewno byly jakies oszustwa..przyklad: jak jeszcze marcinkiewiecz byl ministrem ,kaczynski jaka ustawe wymyslil juz nie pamietak,kazik sie nie zgodzil,to wzieli go do pokoju,zakmneli sie,dyskutoali i nagle kazimierz se zdgodzil! nie dziwne? na pewno go przekupili, wiem ze moja wypowiedz nie jest ładnie,gramatycznie napisana,ale slucham ostrego rocka,na sluchawkach ;) i zle mi sie mysli

Gość Do ja nienawidze pisiorow
Nic dodac ,nic ujac. Trafnie ujete i prawdziwe w 100%. Niestety:(

czytałam na spieprzajdziadu.com o tym wojsku i wydaje mi sie ze mojego miska to ominie bo jest tam takie zdanie ze na 4 miesiace przed pojsciem na studia.a my juz jestesmy na studiach....wiec sama nie wiem co myslec...

Gość fle-ble
do OnaK- ja twój facet jest już na studiach to niech zaniesie do WKU papierek ze jest na studiach to może go od razu do rezerwy przeniosą...

Chciałam jeszcze dodać, że ci, którzy wszędzie węszą spiski i układy powinni sobie przypomniec takie przysłowie: złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy. Tylko nie rozumiem po ktos musi wyładowywać na innych swoje frustracje?:o Ostatnio pan Kaczyński stwierdził, że nie może być tak, że państwem rządza silniejsi:o Kuźwa, takie są prawa natury, prawa polityki, prawa wszechświata!!!!!!! Wszędzie rządzą najsilniejsi. Co nie znaczy silni w kwakaniu jak Kurski i Kaczory:o Tylko ten, który ma siłę przebicia, pomysły, który potrafi się znaleźć w sytuacji, który nie stroni od rozgłosu, nie zaszywa się w ciepłym fotelu w pałacu prezydenckim, a prezde wszystkim jest najlepszy lub przynajmniej dobry w tym, co robi:o Niestety, ale żeby decydowac o gospodarce trzeba mieć na ten temat jakies pojęcie. Natomiast pan Kaczka-dziwaczka, jako wspaniały profesor prawa nie wie nawet na czym polega korupcja i że licdzą się jedynie dowody, zwłaszcza dla prokuratury (nie tej zioberkowej, bo tam sie liczy polecenie DUCE:o ) Poza tym w dzisiejszych czasach podstwą działania państwa i sprawnego społeczeństwa jest niestety gospodarka a nie mędrkowanie po kątach kto jest związany z jaką służbą i kto moku czym zawinił:o Dla milionów ludzi, którzy chcą stąd wyjechać nie liczy się czy ktośtam był agentem, współpracownikiem czy miał dziadka z SS, tylko liczy się to, co przynoszą jego działania. Jakie są wymierna skutki działania państwa- czyli praca, czyli łatwe wykorzystanie funduszy unijnych, czyli podwyższenie zarobków, możliwość założenia własnej firmy, czyli możliwość normalnego i godnego życia w kraju, gdzie nikt nikogo nie gnębi, a egzekwuje sprawiedliwość.

nawet jak bedzie jakas sprawa zaiwazana z ta korupcja to i tak wszystkich przekupia! taki kraj! kaczynscy kąpia sie w pieniadzach (naszych) a my nie mamy nic! stac go,zeby przekupic caly rzad.....

Gość do ja nienawidzę
juz dawno nie czytalam tak jasno, logicznie i prosto napisanych wlasnych poglądów

Gość nareszcie
ktoś weźmie Was za twarz i zrobi porządek. Co Wy wiecie o polityce?

ja nie mowie,ze wiem wiele ale widze cos ie dzieje i jak sie oni zachowuja i to mi wystarczy,,,

Gość fle-ble
a propso SS to w tym kraju hipokrytów moherowym beretom nie przeszkadza że papież był (choć faktycznie krótko) w HitlerJugen, ale że jakiś tam dziadek Tuska był w wermachcie robi negatywne wrażenie...

Gość fle-ble
jasne, może nie jestem alfą i omegą w sprawach polityki, ale potrafię odróżnic dobro od zła...a widzę co się dzieję i mnie to przeraża:(

tak, tak- ktos weźmie nas za twarz:o To jest właśnie uciecha, w dodatku jedyna w życiu, zgorzkniałych, agresywnych nieudaczników, którzy cieszą się z tego, że komuś innemu sie zabierze, że kogoś innego się zgnębi:o Powiedz mi, dziecko drogie, po co ktokoliwiek ma mnie brać za twarz? Uważasz, że na tym, polega rola państwa demokratycznego i państwa w ogóle? Co to dla cieie jest apństwo w ogóle? Podaj mi swoją definicję. Bo jak czytam takie teksty to od razu mam przed oczami bezrobotnego nieudacznika, który zazdrości sąsiadom samochodu albo niedouczonego licealistę:o I na peno jesteś mężczyną lub chłopcem:o

Gość Od mocherow zieje
nienawiscia. Maja wpojony jeden schemat i poglad i zagryza kazdego, kto mysli i mowi inaczej. Tylko ludzie o mocno ograniczonym swiatopogladzie (czyt. ograniczeniu umyslowym) tak sie zachowuja. Ludzie slabi tez maja taka tendencje. Za wodzem pojda w ogien(np. sekty). I takich w naszym smiesznym kraju niestety nie brakuje.

I co ty wiesz o polityce? Myślisz, że każdy spogląda na USA, bo Bush jest taki mądry i wykształcony???:o Myślisz, że wystarczy powiedzieć, macie, oto byli agenci WSI, ABW, UB, SB, CHGW, CHWDP i co?:O Od razu świat bedzie piękniejszy????:o Niech sobie Kaczka robi porządki, jeżli go to zadowala, ale niech sprawy gospodarki-czyli sprawy nas wszystkich!- zoastwi w spokoju, bo się na tym nie zna. Myślisz, że polityka to tylko wyciąganie brudów, spisków i teorie o tym, że każdy jest winny, bo jak się nie przyznaje, to znaczy, że ma coś na sumieniu???:O To jesy istne średniowiecze!!!!!! Kiedyś, jak chciano jakiejś kobiecie udowodnić, że jest wiedźmą, to przywiązywano jej do szyji kamień i wrzucano do wody. Jak wypłynęła- znaczy, że wiedźma i trzeba ja było spalić na stosie. Jak nie wypłynęła, to znaczy, że wiedźmą jednak nie była....:o Widzisz tutaj pewną analogię, czy jednak to zbyt skomplikowane???:o

I powiedz mi też, skoro wszyscy są tacy wierzący, to gdzie tutaj miłość bliźniego? To chyba jest główne przykazanie, prawda? zakłamianie, tępota i oszołomstwo dzisiaj sięga juz naprawdę takiego pułapu, że trudno pojąć, skąd biora się tak zaślepieni ludzie:o