Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkusowa landrynka

Spotkanie z mężczyzną z netu, a odchudzanie ...

Polecane posty

Gość a jaka to dla Ciebie
eee to przecież nie jest tragedia laski.... poprostu nie oszukujcie ich przed spotkaniem bo to spowoduje odwrotny skutek !!! a jak ma pokochać to i tak pokocha!! życzę powodzenia :)

Gość Iwona nanana
turkusowa - napisałam maila, czekam na odpowiedź :)

Gość turkusowa landrynka
Rozmawiasz z osobą, która o odchudzaniu wie niemalże wszystko. :) Nie tylko teoretycznie... mówienie, że chudnięcie 10 kg w rok jest zdrowe jest bezsensowne. To wychodziłoby mniej niż kg miesięcznie. Zwykłe przestrzeganie diety 1000 kcal i ćwiczenia dają efekt paru kilogramów miesięcznie bez efektu jojo i przy zdrowyej, jędrnej skórze. ALE ! To nie jest temat, który mnie nurtuje, a Ty przecież masz dietetykę i na pewno wiesz lepiej. Przynajmniej tak sądzisz :) Pozdrawiam

Gość turkusowa landrynka
do Iwona nanana Sprawdzam stale pocztę :), ale nic nie ma. Trwam w oczekiwaniu :):) Jak tylko coś się pojawi, odpiszę.

poczytaj trochę publikacji-nie każdy chudnie tak samo,a doprowadzenie do zwiększenia metabolizmu u każdego przebiega indywidualnie-nie dla wszystkich dieta 1000 kcal jest wskazana

turkusowa landrynka-----> Po pierwsze to że Ty uważasz że jesteś grubsza nie znacze że on Ciebie tak odbierze. Może się okazać że dla niego jesteś w sam raz;) Faceci nie lubią grubych kobiet, ale to co my uważamy za grube oni widzą trochę inaczej. Po drugie rozmiar 42 nic obsolutnie nie mówi o Twojej figurze więc nie oczekuj że ktoś Ci powie że jesteś czy nie jesteś gruba. Kobiece kształty jak piszesz też się facetom podobają. A jeżeli się nie spodobasz to trudno, wiesz, on też na żywo może Ci się nie podobać. Nie załamuj się, idź na spotkanie a jak chcesz schudnąć to powodzenia:)

Gość Iwona nanana
ja mogę nawet wymiary podać :) wzrost 170 waga 68 biust 102 talia 78 biodra 102

Gość a jaka to dla Ciebie
eeeee to jakie Wy grube jesteście - dajcie spokój !!! oddychać też jest czym ;)

Gość Iwona nanana
prawdziwa kobieta to powinna mieć 60 cm w pasie :> ja mam prawie 20 cm więcej on chodzi na siłownię, ma naprawdę piękne ciało, ale nie... nie żaden "kark", on tam chodzi jak twierdzi dla zdrowia ja natomiast mam szerokie biodra, lekki brzuszek, krągłe uda a on pewnie chciałby dziewczynę ze szczupłymi ramionami, udami takimi że jest między nimi prześwit, płaskim brzuchem, małą pupką :( On twierdzi inaczej... że wszystkie jego dziewczyny były "przy kości"... ale ... po prostu chciałabym dobrze wypaść. Nie chciałabym żeby mnie odrzucił z takiego powodu że mam za dużo kg i cm. :(

iwona-----> toooo, przy 90 w biodrach:) mała nie jesteś, jak nie masz problemów z wałeczkami czy brzuszkiem to przy tych wymiarach nie jesteś gruba. Czy Wy wreszcie zrozumiecie że te centymerty tak podane same osobno o niczym nie świadczą? Że ładna figura to nie waga, rozmiar ale proporcje ciała? Że dziewczyna może być gruba mają 60 w pasie a może być szczupła mając 70?

Gość Iwona nanana
hmm.... no przecież gdybym nie miała problemów z wałeczkami to nie chciałabym się odchudzać i nawet nie zajrzałabym do tego tematu przecież właśnie o tłuszczyku gadamy, o sadełku i o wałeczkach

Gość Iwona nanana
no tak, wiem przecież że zakryję to ciuchami :) Ale boję się że on mnie dotknie :O Że poczuje jakiś wałeczek i cofnie się z obrzydzeniem i nigdy nie zadzwoni po spotkaniu :O Wiem że to głupie i śmieszne, ale boję się tego. Kilka miesięcy rozmów, zapewnień, planów pójdzie się jeb** bo on poczuje moje sadełko :(

Gość turkusowa landrynka
Iwono :) odpisałam Tobie właśnie. Pozdrawiam

Gość Wiley
An envelope exclusively balloon 20 mg hydrocodone and alcohol fat The failure to draw in Ukraine would likely diminish theEU's sway over other countries covered by the easternpartnership policy, undermining its goals of spurring democraticreforms in the region and safeguarding political stability.

Gość Lightsoul
I've been made redundant http://www.racc.org/grants/project-grants 200mg seroquel J.C. Penney said there is no current attempt to take over the company. However, the plan announced Thursday can be put into effect if an individual or an entity acquired 10 percent or more of the company's outstanding stock.

Gość Rickie
I'm not interested in football flagyl er 400 mg âIâm really hoping David Robertson gets a chance. Heâs been so good for us and deserves a chance to go,â Girardi said of Robertson, who was named to the All-Star Game roster in 2011. âPlease go and vote as many times as you can. This is a kid thatâs really deserving.â

Gość Lifestile
I'm interested in complete parade albendazole price list suck The dollar climbed against the yen and the Swiss franc as afew investors positioned for an expected strong U.S. jobs datareading on Tuesday, which will provide new fodder for the debateover when the Fed will begin to scale back monetary stimulus.

Gość Darrick
Sorry, you must have the wrong number accutane purchase canada âÂÂWell, obviously, I disagree with that,â he said, adding, âÂÂThe evidence is overwhelming that these were transactions created for the purpose of deceiving the market. We call that fraud. It is deceptive, it is wrong. It is illegal.âÂÂ

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=lEOYQzjmKVs

Gość Buford
What company are you calling from? butler Yaz Vs Alesse self While the president and his team will no doubt dismiss any mention of this as âÂÂphony,â this, which as either a gaffe or facile flattery, will not be so easily waved off. The memories and frustrations of AmericaâÂÂs Vietnam veterans remain strong forces even today.

Gość Lenard
I saw your advert in the paper buy bimatoprost doctor online All this is happening with the next review of Portugalâs bailout progress by its EU and IMF lenders just two weeks away and with euro zone borrowing costs already firmly on the rise again. Portuguese yields lurched higher after Portasâ resignation and doubtless will continue in that direction today.