Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

WEjdzcie i pomóżcie

Polecane posty

..mam pytanie raczej lepiej powiem co sie wydarzyło więć za 2 dni koncze 1 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych jest jeden problem te tabletki zaczełam brać od 3 dnia cyklu miesiączkowego dziś kochałam sie ze swoim chłopakiem bez prezerwatywy mam dni niepłodne nie skończył we mnie nasz stosunek trwał 3 minuty bo tak szybko doszedł i własnie chce sie dowiedziec czy jest jakieś ryzyko by zajść w ciąże może wydać sie to śmiesznie dla was ale prosze nie wyzywajcie mnie tylko odpowiedzcie szczerze dziękuje z góry

Gość Hmmyyy
Wydaje mi się nie możliwe byś zaszła w ciąże,a jak nie jesteś pewna to poczekaj jakiś czas i zrób test,kosztuje grosze.

no więc uspokajam Cię, w ciąży nie masz szansy być :) jeśli zaczynasz pierwsze opakowanie w innym dniu niż perwszy dzień krwawienia to zabezpieczasz się dodatkowo przez 7 dni, a Ty kochałaś się długo po tym \"zagrożonym\" czasie, więc tabletki działają tak jak powinny :) a tak by the way... nie ma czegoś takiego jak owulacja, dni płodne czy niepłodne podczas brania tabletek naty. trzymaj się i głowa do góry, ciąża wykluczona :D

Dżiękuje Desire .. a powiedz mi jeszcze jedno czy jezeli te tabletki .. pani ginekolog dalami bez badania to czy ona dzialaja?

tak, na pewno działają :) badania robi się po to, zeby dobrze dobrac tabletki ze względu na skutki uboczne głównie, dobrze dobrane wywołują jak najmniej skutków, źle dobrane niestety wiecej. ale skuteczność tabletek jest tak samo wysoka :) a tak dla ciekawostki, podobno tylko w Polsce robi się te całę badania na dobry dobó tabletek, w innych krajach, np Anglii lekarz przepisuje takie tabletki, jakie chce pacjentka. bez zadnych badań i jest ok :)

Naprawde nawet nie wiesz jak Ci dziękuje pomogłas mi bardzo naptawde bardzo ... nie zwyzywałaś ani wyśmialam dziękuje :*

jejku jeszcze jedno mam takie pytanie czy jak biore te tabletki i jutro ostatnią tabletke weezme o 21 czy jush w piątek pojawi mi sie okres czy w ciągu tych 7 dni ?? albo nie pojawi sie bo np. bede sie stresowac może tak być??

nie ma sprawy :) jak będę potrafiła to zawsze chętnie pomogę :) na Twoje ostatnie pytanie już gdzieś odpowiedziałam, bo pytałaś na innym watku. okres mozesz dostać w zasadzie każdego dnia przerwy, a nawet jak już zaczniesz drugie opakowanie i to będzie normalne :) ale zazwyczaj dziewczyny dostają 3 lub 4 dnia :) a jak się czujesz w ogóle po tych tabletkach, miałaś jakieś skutki uboczne przez ten pierwszy miesiąc?

Miałam tylko bardzo bolesne piersi cały czas mam szok .. ale tak to nic pozatym biore Harmomet jakoś tak :) heh ... i nic nie było mi więcej a np. gdy kobieta sie stresuje to czy moze nie dostsac @ nawet przed 2 tygodnie ?? czy przy tabletkach to niemożliwe??