Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale numeeer

Zażądał zwrotu pierścionka zaręczynowego.......yhhhehhh

Polecane posty

Gość no a gdyby to kobieta
nie chciała ślubu? Nie powinna oddać pierścionka? Mój brat się zaręczył, a po kilku dniach ona powiedziała, że nie chce z nim być. Co myślicie o takiej sytuacji? Dodam, że brat ma mało pieniędzy, a kupił jej pierścionek z brylantem.

Gość ja pierscionek
to nie ma znaczenia , ktora ze stron zrywa zareczyny . kobieta powinna zawsze pierscionek oddac.

Gość no a gdyby to kobieta
Nie rozumiem tylko takich kobiet, które biorą pierścionek zaręczynowy, a za parę dni się rozmyślają i nie chcą być z drugą osobą. Nic sie nie stało - żadnej zdrady, czy większej kłótni. Nagle stwierdziła, że chce sie jeszcze zabawić. Nie mogła pomyśleć przed przyjęciem zaręczyn?

Gość antyideaalkowa
bo tak robia kobiety, ktore nie kochaja go, ale fajnie moc rzec innym, ze ma sie lub mialo narzeczonego. I to znak, ze ona jest ładna i warta i dlatego jak jakis facet ich nie chce tak ziona ogniem, i odtawiaja szopki - łzy, szantaze, worzki, łapanki, czuja sie ze nie sa ladne itp duma boli, nie serce. Takie nie umija kochac, nie wiedza co to miłosc. Ale co to handel wiedza- ja mu sex i salatki, on mi kase i prestiz, wojaze.