Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem_inna_ja

Postulat! Każdy mężczyzna powinien mieć

Polecane posty

na szyi, na sznurku przyczepiony taki zeszyt , coś w stylu \"karta wozu\" w samochodach. Tam każda poprzednia kobieta winna wpisywać swoje uwagi, dokładny opis tego,c o nabroił w poprzednim związku, jaki jest, kiedy miał ostatni przegląd i co mu szwankuje. Następna wiedziałaby, czego dobrego i czego złego może się spodziewać. Sznur musi być gruby, żeby go żaden facen nie przegryzł ani nie odciął. PS. To tak mnie naszło po wczorajszym spotkaniu z moim eksiem :) Któraś z Pań \"za\", miłe kobietki?;)

Więcej się ze swoim eksiem nie spotykaj, bo przez niego baaaardzo dziwne pomysły przychodzą ci do głowy :D:D:D:D Dziwaczne raczej :D Gdybyś i ty miała taki zeszycik na szyi, byłabyś zadowolona? Eksio już by cię tam obsmarował i miałabyś ładną opinię :D:D:D:D

Gość Eldżi
zdecydowanie! popieram :D

moje drogie, widzę, że nie ma porozumienia między nami. Ja to jestem KOBIETĄ i postuluję do Was, dla Was to robię! (i dla siebie) A jak byście sobie poczytały na spokojnie , co poprzednia właścicielka ma do powiedzenia w kwestii nowo \"nabytego\" mężczyzny, to byście inaczej działały. Ja zresztą też. Mój eksio jest teraz z inną, zaczął opowiadac o tym związku i wiecie co, poczułam , że współczuję tej kobiecie, że Ona to ja sprzed paru lat. Ala Jej tego nie powiem z wielu powodów. Dlatego przyszedł mi do głowy taki pomysł - ta nowa kobieta umiałaby lepiej działać, lepiej niż ja kiedyś :)

Gość sobie na łeb też załóż
coby następny wiedział co bierze :)

dziewczyny, ponawiam:) nie słuchajcie tych wpisów baranich, to tylko odgłosy strachu i złości, bo pomysł jest PRZEDNI! Myślę, że gdyby się sznur wżynał, aktualna kobieta danego faceta mogłaby Mu czasem przecierać miejsce bolesne jakąś maścią. Z czasem myślę, że mężczyzna by się przyzwyczaił do tego stopnia, że nawet by nie zauważył. A pomyślcie, jakie to praktyczne dla nas!

Gość sobie na łeb też załóż
jasne.. ale czy Wam nie przydałoby się też ???

ale czego Ty się boisz? Przecież nie postuluję, żeby Ci go dowiesić do jajek, tylko do szyi. I chodzi o to, aby każdy Twój następny związek był mniej bolesny również dla Ciebie. W zasadzie można powiedzieć, że to dla Twojego dobra!

Gość greg2349
wy lepeij sie zastanowcie jak wy traktuyjecie facetow wam by sie przydal taki sznurek ...

Gość spostrzegawcza ja
jeśli tak by było dla obu płci, to ok jeśli nie - to nie akceptuję tego pomysłu bo jest seksistowski

Gość r6dydy
pomysł niezły, ja go przeprowadziłam po swojemu, zajrzałam w to co jest wypisane na temat mojego aktualnego mężczyzny w pamięci jego byłej, spotkałyśmy się, pogadały, cała masa tego co on o niej wspominał, okazała się prawdą wykrzywioną czyli nieprawdą, wiadomości o tym jaki jest on, sprawdziły się, choć można je było różnie interpretować, w każdym razie teraz gdy on czasem mówi coś niekorzystnego o byłej, ja jej bronię, bo wiem że to bzdury i wiem jaki jest on tak, jestem za otwartością między dziewczynami, solidarnością płci i... takimi kartami na szykach panów

Gość r6dydy
kobiety są silne, wolne, nie dla nas notki od byłych, zresztą mężczyźni chcą kobiet tajemniczych i wolą nie słuchać o ich przeszłości i poprzednich partnerach a co do mężczyzn, ta płeć słabnie a nadal sprawia problemy, trzeba ich zacząć traktować po seksistowsku :)))))))))) (na pewno trochę seksizmu antymęskiego na forum dla kobiet nie zawadzi, w końcu zresztą siedzimy tu same swoje, kobiety plus, w mniejszości, zniewieściali mężczyźni, tacy od czytania i plotkowania na kobiecym forum)

Gość antyidea
To trzeba zastosowac dla pan. Aby wiedział ze ala leci na kase, tak wybierała meza i tak nastepnych. Ile kopotow byłoby mniej i mniej łez.

jestem za tylko zapomnialas o przebiegu - ile razy urzywany, ktory powinien byc uwzgledniony.

W dobie postepującej technologii proponuję zamienić sznur na mikrochip z mozliwością zapisywania danych wszczepiony np. na karku. Estetyczne, wygląda nowoczesniej a i większość facetów zafascynowanych nowinkami technologicznymi nie bedzie protestować jak się np. do tego odtwarzarkę mp3 dorzuci. Za pomysł gratulacje:D:D:D

Gość do r6dydy
brak mi słów!! naprawdę trudno jest spotkać mądre dziewczyny !!! spostrzegawcza >> :) to kolejny przykład hipokryzji kobiecej !! skoro chciałybyście taki numer stosować to uczciwie by było gdyby Wasz partner też wiedział np. ilu już Was przedymało, co umiecie hehe, i wogóle...

Gość antyidea
to prawda albo kazdemu labo wcale Poza tym facet jest jaki jest, bo zmieniły go kobiety, a raczje te osotanie. namieszały w zyciu, na szanatzowały. i dalej to robią. dopoki maja wplyw na jego zycie, bedzie z nim coraz gorzej. Musi sie od takich toksynyczh odciac, ich poglday na zycie, rady itp to tylko trucizna,

Fajny pomysl, ale obawiam sie, ze jakby kazda czytala o wadach jakiegos faceta nie chcialaby juz z nim byc. A z drugiej strony mnie np bardziej podoba sie jak facet jest tajemniczy, lubie odkrywac jego osobowsc :) Gorzej tylko jak potem okazuje sie, ze mialam do czynienia z psychopata :O