Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkakier na bakier

Kobitki poswieccie mi minutke chodzi o CILEST 2006

Polecane posty

Gość lkakier na bakier

Mam 18 lat. Wspolzyje od raptem niespelna dwoch miesiecy. Postanowilam zabezpieczac sie hormonalnie. Lekarz przepisal mi mercilon. Niestety 30zł to dla mnie za dużo. Powiedziałam o tym przy nastepnej wizycie. Poprosiłam o tańsze. Zaznaczyłam, że czytałam kiedys o microgynon 21. Stwierdził, że może mi je przepisać jeśli chcę, ale on osobiscie ich nie poleca. I przepisał mi cilest. Czytałam również wczesniej o cilest. I cena ich była okolo 34 zł. Skrzywiłam się i mysle "dobra daje sobie spokoj". Wyszłam z nową recepta i myślą "znów jej nie zrealizuje". Lekarz stwierdził wcześniej ze kosztują one ok 18-26 zł. W internecie jest co innego napisane, a teraz czytam na forum, że faktycznie staniały. Jak to w końcu jest ? Ehh chyba sobie dam spokój z tabletkami. Trudno - nie będę się kochać. Lepiej chyba sobie odpuścić niż potem martwić. Dzięki drogie Panie za pomoc.

Gość roztrzepana25
ja place od kilku miesiecy 18, 19 zl nie wiecej niz 20 ale kiedys zdazalo sie ze byly po 35 zl ale to dawno, zalezy jeszcze jaka apteka

Gość Beybe
no a niby dlaczego?? j poprosilam o tanie i moja mi wypisala własnie na recepte na microgynon 1 opakowanie9 zł a 3 opak ok 20 zł

Gość bgdbdfbdsg
ja za cilest placilam 19zl a moja kuzynka uzywa microgynon i nie narzeka choc przedtem uzywala Minuletu ale zminenila bo tez byl za drogi i teraz jest zadowolona

ja placilam za cilest 18... teraz mam Mercilon za 30!! ale dostaje gratisy od ginekolog wiec prawie wogole niemuze kupowac:P