Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala 5

OPINIA PROFESOR JERZY STRUŻYNA

Polecane posty

Gość Ala 5

Proszę o opinię o Prof Jerzym Strużyna

Gość Kafterka
hmmm...temat rzeka

Gość Kaferka
..mówilam, że to temat rzeka

Po pierwsze nigdzie nie grasuje, tylko pisze na forum. Po drugie nie wyłaże ze skóry. Tylko nie rozumiem po co piszesz na forum, juz dawno powinnas znalezc dobrego adwokata i spotkac się z prof. Jethonem w sądzie. Krótko i na temat. Pozdrawiam

Gość Kaferka
...i jeszcze chyba chcialas napisać kozlowska a nie kozlowka spartolili ...... idź do sądu z tym.........idź do prasy

Gość Zuza2
Potwierdzam opienie o prof. Strużynie, jest mocno nieetyczny.

Gość Olafek
Moje doswiadczenia z prof. sa bardzo pozytywne. Zgadzam sie ze jego sposob bycia jest dosc nietypowy i nie kazdemu musi to odpowiadac. Ale osobiscie uwazam, ze ma swietne poczucie humoru i niesamowity wrecz urok, wystarczy miec odrobine dystansu do siebie i nie byc przewrazliwionym na swoim punkcie. No ale prawdopodobnie wiekszosc osob szukajacych pomocy u plastyka ma z tym problem...

Gość eche
Temat dawno zakończony, ale się czyta takiego olafka, to proszę u Bpga o selekcję społeczeństwa. Pan Jethon taki sympatyczny, wygadamy..... wiesz co niech on sobie jest jaki chce, jak dla mnie to on może się wcale nie odzywać, może się śmiać ze mnie, głupio dogadywać, albo słodzić jak cholera, ale niech robi to co do niego należy, a jak nie umie to niech zmieni fach, ponoć w anglii w rzeźni dobrze zarabiaja, może się nada.

Gość agaskin1
Minal rok od mojej plastyki brzucha,ktora robil prof.Struzyna.Jestem w pelni usatykcjonowana rezultatem.Prosze wierzyc,profesor jest chirurgiem ale przede wszystkim CZLOWIEKIEM.Ja wracam do Niego z nastepnym problemem pod koniec sierpnia i z czstym sumieniem polecam go kazdemu.