Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutkaaaaa

CZY PIJE KTOŚ LUB PIL Z WAS SIEMIE LNIANE???

Polecane posty

Gość za 2 złote tez kupilam
mam pytanko male dowas CO TO ZNACZY JAK JA JE GOTUJE NA MAŁYM OGNIU TAK JAK PISZE 15 MINUT I NA WODZIE POJAWIA SIE BIALY OSAD WTEDY ..Z CZEGO TO??WY TEZ TAK MACIE JAK GOTUJECIE SIEMIE?? to znaczy ze to normalka bo ja tez tak mam ..chyba z emamy jakies stare te siemienia:)

gotowane zdrowsze bo wygotuja sie bakterie i kadm sie rozklada i zwiazku cyjanogenne wtedy ..gotujcie siemie jesli chcecie sobie nie zaszkodzic ..tam mowi moja lekerka:(

cziken pewno masz to co ja mam?? refluks ??zgadłam??:)

cziken---> No, ja w wiekszej ilosci wody wrobie... Potem mieszam i szybciutko lykam ;) Niby na opakowaniu napisano, ze to kleik - ale nieprawda!! Nic a nic nie przypomina w konsystencji kleiku, chyba, ze sie zaleje mala iloscia wody (ale minimum 1/2 szklanki ma byc ;) ) Mi pomaga na brzuchol. Mniej boli ;)

no cos ty gdybym miala to bylabym chudziutka po prsotu mam problemy z zoaladkiem od dziecka

dobra dziewczyny dzis zaleje wieksza ilocia wody zobaczymy czy mi sie nie cofnie

Gość chudziutkaporąbalo cie
ja ma refluks i waże aż 80 kg ..

Gość ja lubię
Może to niemądre ale ja bardzo lubię gryżć całe ziarna.Mam takie napady że sobie kupuję wsypuje do miseczki i pojadam.Robię to tak długo aż mi się tak biało w ustach robi.I daję sobie spokój.

ja pierdziele jak mozna mówić ze mając refluks sie chudnie :( przeciez ja znam setki ludzi na to chorujacych którzy są otyli wrecz..

no nie sadzialm mam dziecko 10 lat i ma refluks i jest chude wic stad te info sorki

cziken no ja tez przepraszam :)uniosłam sie z abardzo.. jak to dziecko ma refluks?? co ty gadasz?takie male i ma to??

do zarcia to moze to i dobre jest (pieczywo tym powypuja, do srodka tez dodaja)... ALe jak mialam kiedys wypic wywar z tego to nie moglam :O

Gość mala koszatnka
jestem w szoku ..... czytam i czytam a tu cziken pisze ze jej 10letnie dziecko jest chore na refluks?jak to?? juz choruje?skąd wiesz?bylas u lekarza z tym?? co mu dolega? może moje to też ma bo jest chude? a czy twoje tez nic nie moze jesc prawie??

Gość analfabetkaa
nie jak sie ma refluks to sie własnie za duzo nawet je.

ma stwierdzone od urodzenia robi sie badanie na reflux w szpitalu takim rentgenem pije sie mieszanke wapniowa i robi pstyk ma 3 stopnia

Gość analfabetkaa
ale czy twoje dziecko jest chude od tego czy moze raczej nic nie je??może malo je i dlatego ..moze nie od refluksa jest takie chude??? a włąsnie ..moze ty tylko uważasz ze jest za chude ....dzis matki mają problemy z dziecmi bo je tuczą ciagle ..ile ono wazy i ma wzrostu??

Gość patikac
refluks maja nawet noworodki-niedouczeni z lekka jestescie:-P

ku...... dziewczyny - czy wy czytacie????? ma stwierdzony reflux III stopnia i jest chude

Gość hakiel marcin ma male zoby
kochana cziken .. od refluksu sie nie chudnie najczesciej wiec opanuj sie i sie lepiej zastanow czy nie jest chude bo malo je:)

a czy ja napisałam ze od refluksu sie chudnie??????? skad takie wnioski - dziewczyny?? po prostu jest chude a je tyle ile potrzebuje po prostu nie karmie go fast foodami tylko normalnym jedzeniem

Gość hakiel marcin ma male zoby
tak cziken napisalas ze od refluksu sie jest chudym: cziken napisala: no cos ty gdybym miala refluks to bylabym chudziutka po prosotu mam problemy z zoaladkiem od dziecka

Gość twoje dziecko powinno jesc
włsnie duzo miesa a ty pewno zywisz go roslinkami..:( znamy twe sklonnosci cziken do takiego żywienia niestety:(