Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumowa banka

a u mnie na pierwszym miejscu jest maz!

Polecane posty

Gość gumowa banka
ok a teraz niedobra matla musi zmykac nakarmic swoje dziecko...:P:P;) zmykam, pozdrawiam.. i wspolczuje.. dobrze chociaz ze szczescie znalazlyscie u boku... dzieci... ( szkoda ze nie mezow ale coz.. w koncu nie zawsze jest idealnie;) )

Gość owszem tak
dajcie spokój, zalezy kto jak czuje. ja doskonale rozumiem autorkę mimo iz nie mam dziecka. Mąz jest jedyny dla mnie kochamy sie a naszym owocem jest dziecko które kocha się i wychowuje. jednak dla nas ja najwazniejsza jestem i on najwazniejszy. co innego jak jest rozwód, wtedy dziecko jest najwaznejsze i jest o nie walka.

Gość snem było życie....
żal tej pustej istoty jaką jest gumowa... Skąd sie takie jeszcze biorą??? Nie chce mi sie laski zjeżdzać z góry na dół bo i tak nie zrozumie ale miłość macierzyńska jest bezinteresowna jak żadna inna..a jeśli kochasz swojego męża bezinteresowną miłością to źle z tobą, ale jeszcze gorzej jeśli nie kochasz taką miłością dziecka. Generalnie suka z ciebie!!!

Gość mama mala
jeju nie moglabym tego rozgraniczac i dziecko jest wazne i maz jak mozna kogos kochac bardziej lub mniej tymbardziej jak wczesniej zostalo to wspomniane to calkiem inne milosci mozne autorka topiku nie poczula silnej wiezi z dzieckiem a co gorsza isntynktu

Gość mama mala
na taczki z gumowa banka:P:P:P

Gość
miłym tonem???? hahahahhihihihihihihiih

Gość mmmmmmmmmmm
ale jakieś ograniczone jesteście - naprawdę

Gość Idz i nie wracaj
wyrodna matko, i dlaczego osądzasz tu wszystkich ze mają złe, nieszczęsliwe związki, tylko ty jedna masz taki wspaniały, jesteś egoistą to ciesz sie tą swoją miłością współczuję dziecku

Gość matki poli gora
tak gomowa- jestes beznadziejna! dziecko jest na pierwszym miejscu! facet jest do plodzenia dzieci, cycki po porodzie do karmienia.. a cipka do rodzenia kolejnych pociech a nie do sexu! pamietaj o tym zawsze! buhahahahaaaaaaaaaaaa

Gość
Daj mi tego4 miesiecznego bobasa Pokocham go jak własne dziecko

Gość Dianemka
Idiotyczne jest takie porównywanie! Męża sie kocha inaczej a dziecko inaczej! I żadne mniej lub więcej! INACZEJ!

Gość mama mala
o jednak z tym sie nie zgodze milosc macierzynska jesdanak troszke inna jak zakochalam sie w mezu to porwaly mnie inne uczucia jak pokochalam dzidziusia

Gość Idz i nie wracaj
Autorko !: to forum jest dla matek które kochają swoje dziecko, a nie do opowiadania o swoich miłościach, i wspaniałym mężu :O :O więc wypad z forum bo nie masz nic do powiedzenia na temat swojego dziecka.

Gość snem było życie....
juz poszła :)

Gość Idz i nie wracaj
Idz na uczuciowy i tam opowiadaj jak ci dobrze i wspaniale ok ????

Gość mmmmmmmmmmm
ale wy matki jestescie jakieś, no bo ja wiem: ZGORZKNIAŁE - w życiu takiej matki bym nie chciała mieć :-p

Gość oj kobity kobity
widac ze zachowujecie sie jak matrony! dzieci jeszcze nie mam ale jakbym mial taka zonke to raczej szybko bym ja w dupe kopnal!

Gość do alsek ktore naskoczylu na g
na gumowa! jestescie zalosne i zenujace! nigdy nie che zeby cos takiego sie ze mna porobilo! jak czytam to co piszecie to mi sie kojarzy z jedym- wy juz nie jestescie kobietami, jestescie matkami, maciorami! a autorka jest prawidzwa kobieta i matka! ale przede wszystim kobieta! i ja podziwiam! a gdzie napisala ze nie kocha dziecka? bo wy z zazdrosci i zawisci maciory zaczelyscie pieprzyc ze nie kocha swojego dziecka! zenujacy chwyt! mnie tez was zal:O

Gość Idz i nie wracaj
Autorka nick zmieniła, jak miło> Maciora hhahaahahahahaha och ale mi dowaliłas zaraz będę 😭 :O :O

Gość a ja ja
troche zazdroszczę autorce. Samotnie wychowuję córeczke i chciałbym mieć przy sobie kogos, kto jest dla mnie taki ważny, kogos, kogo moge kochać i zaufać mu. Przecież nie jesteśmy tylko matkami, żadna z nas nie przestaa byc kobieta z chwilą zajścia w ciążę.

Gość oj baby baby
do alasek z usm mi to wyjelas:D a skad w nich tyle nienawiscie to ja nie wiem, Moze maja za malo sexu bo w koncu dziecko sexu im nie da łehehehehe

Gość nie czytalam wszystkich wypow
jestem w ciazy, i juz wiem, ze cokolwiek sie stanie - obojetnie jaki czlowiek sie pojawi teraz lub za kilka lat maz bedzie tym jedynym na zawsze i do konca. nie wyobrazam sobie stawiac nikigo nad nim

Gość e.l.f
jak czytam o maciorach o naskakiwaniu na matki to zastanawiam się skąd się tacy ludzie biora, czy nie z matek ktore tez uważały że dzieci sa dla nich najważniejsze? a autorka topiku no cóż pewnie ma złe wspomnienia z dzieciństwa może ojciec odszedl od matki i ta wbiła jej do głowy że najważniejszy jest mąż. szkoda dziewczyny bo mozna miec i najważniejsze dziecko i najważniejszego męża. jedno nie wyklucza drugiego przynajmniej przy zdrowym podejściu do zycia. jestes sensem życia dla męża czy aby napewno? zapytaj kobiet które zostały same bo mężczyzna dla którego były sensem życia odszedł do innego sensu. życze aby Twój pozostał zawsze idealnym i nie zmienił sensu swojego zycia. a Twoje wypowiedzi o jakims niedopasowaniu małżonkow są owocem obserwacji własnych czy tylko opowiadań

Gość e.l.f
Kochane czy normalne jest stawianie ludzi ktorych się kocha jednego nad drugim???????????????????????????????? każdego kochamy inaczej ale rownie mocno więc dlaczego same odbieracie sobie mozliwośc cieszenia się pelna miłościa do dziecka i męża Dlaczego?????????????????

Gość mama mala
to nie chodzi o to chodzi o to ze jak ona moze mowic ze jestesmy nieszczesliwe w zwiazku to my mozemy pomyslec ze ona jest zkla matka-a tego sie wypiera po prostu kazdy inaczej odbiera macierzynstwo

Ranking moich bliskich: 1. Dzieci. 2. Rodzice (moi) 3.Rodzeństwo (moje) 4. Dzieci (rodzeństwa) 5. Szwagier 6.Kot ..... .... ... ... ... .. itd. Poza podium: mąż

Gość e.l.f
to dlaczego było do tych które twierdza że mąż jest na pierwszym miejscu bo ja nie rozumiem jak mozna stawiac dwie różne milości na pierwszym czy drugim miejscu

Gość a ja ja
można kochac bardziej męża, mozna kochac bardziej dziecko, ale to nie znaczy, że trzeba obrażać uważających inaczej. Zawsze mozna wyrazic swoje poglądy w kulturalny, przemyslany sposób, popierając je argumentami a nie wyzwiskami.