Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa ale troche

pyszne, zdrowe dania dla ciezarowek!

Polecane posty

Gość kolorowa ale troche

Hej... chce mi sie jesc... ciagle.. mimo ze mam nudnosci i caly czas pelny brzuch mam ochote na "cos fajnego".. Pomyslalam ze fajnie bedzie jak powymieniamy sie jakimis przepisami-zachciankami ciezarowek:) zeby bylo zdrowo, smacznie... no i fajnie:D ja np wpadlam sotatnio na taki pomysl: miksuje zamrozone truskawki z zimnym jogurtem bananowym i mam poprostu przepysznego loda! cos jak jogen frutz tylko tansze:) a dzis zjadlabym kotleta rybnego ale nie umiem zrobic:( znacie przepis na kotlety rybne- jakis fajny i sprawdzony? wrzucajcie fajowe przepisy... no tak zeby zaspokoic nasz niepohamowany apetyt:) pozdrawiam

Gość wowwwwwwwwwwwwwwwwwww
fajny temacik:) a do tego loda cukru nie dodajesz?

Gość kolorowa ale troche
dzieki:) nie, nie dodaje - jest slodnie sa juz truskawki mrozone i slodki jest jogurt bananowy:)

Gość ptasia mleczka
ja niestety nie jem za zdrowo:( Troche za duzo slodyczy, ale jak chce oszukac samam siebie ze nie jestem taka beznadzijna to np przez 2 dni jem same owoce

Polecam super książkę kucharską. Są w niej dania dla kobiet w ciąży oraz karmiących piersią. Ponadto mnóstwo atrakcyjnych porad i wskazówek. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.