Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona2006

Nienawidze swojego wygladu

Polecane posty

Gość zakompleksiona2006

No ja za moim tez nie przepadam,ale nauczylam sie akceptowac to,czego i tak nie moge zmienic. Nauczylam sie tez maskowac to co mi sie nie podoba i uwydatniac to co mam ladne. Wszystko jest kwestia odpowiedniego makijazu, koloru wlosow, fryzury i stroju.

Gość ja tez swojego
nie znosze. witaj w klubie:(

Gość ...Kalina
Popros kogos o lekki wizaz. Jak masz nadwage - aerobik (w grupie razniej) i dieta (Montignac jest rewelka!). Jak nie ma Ci kto doradzic w sprawie wygladu - do fachowej wizazystki. Nie ma brzydkich kobiet, sa tylko zaniedbane. Ja juz dawno zauwazlam,ze faceci nie sa w stanie odroznic wymalowanej i 'zrobionej' brzyduli od naturalnie ladnej panny. Jak masz ladna figure, to juz jestes mocno do przodu!!! Moja siostra jest baardzo zadbana i swietnie sie ubiera, do teg tryska humorem. Jest nieladna, do niedawna miala bardzo paskudny tradzik, a ma chlopaka (jak on ja calowal, to nie wiem) i powodzenie u facetow. A i rzeczy typu zeby i uszy - to mozna korygowac... Moj ks-facet (walniety ;) ) sobie uszy skorygowal, bo mu przeszkadzaly i faktycznie - bardziej towarzyski i pewny siebie sie zrobil!!! Wykorzystaj swoje atuty - esli masz ladne oczy, czy usta - podkresl je. Jesli masz rowne zeby - myj czesto i to pasta wybielajaca, lub idz na wybielanie i USMIECHAJ SIE. Nie mysl o wygladzie, bo to tylko pierwsze wrazenie. Ladne kobitki maja przechlapane - ciagle ktos na to 'wrazenie' leci, faceci chca je zdobywac niekoniecznie z milosci, czy sympatii :/

Gość ...Kalina
Wiecie, ja jestem przerazona tymi programami o operacjach plastycznych. Tna te baby na operacjach, a tak naprawde 80% uczestniczek nie potrzebuje ZADNEJ operacji. Wystarczylby sam wizaz! Ile kobiet dalo sobie nosy zoperowac, a mialy naprawde ladne i pasujace do twarzy!!! Z tymi nosami bylo najwieksze przegiecie.. Albo odrobina sadelka (np troszke na brzuchu i boczkach) i juz tna!! A ja po sobie wiem, ze juz dwa miesiace aerobiku by to mocno ujedrnilo i wiekszosc zlikwidowalo! Ja naleze do tych ladnych, ale raczej zaniedbanych... :) Musze skompletowac kilka strojow do pracy... I zaczac nosic dodatki i bizuterie...