Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzony

Dalsze losy po zaręczynach

Polecane posty

Czy po zaręczynach trzeba od razu brać ślub,czy można trochę z tym poczekać?

Gość Zaręczona w lipcu 2006
My zaręczyliśmy się w lipcu tego roku i ...na razie nie planujemy ślubu, tzn. nie mamy jeszcze jakis konkretnych planów co do terminu...mam nadzieję,że to nastapi jak najszybciej ;)

Wzięliśmy ślub po 1,5 roku po zaręczynach :) Myślę, że nie ma tu żadnej reguły, ani zasady :)

Nie trzeba odrazu po zaręczynach(rok po) brać slub.Ja narazie ejstem 3 miesiące PO,ale slub za rok narazie nie planujemy.Może w 2008 :)

od naszych zaręczyn dziś mija dokładnie ROK :) wtedy nie planowalismy od razu slubu.... dopiero po kolejnych 7 miesiącach postanowilismy ruszyć z tematem ... ślub bedzie 30-06-2007 :)

Gość santi_23
zaręczyłam się 30 grudnia 05 a ślub biorę we wrześniu za rok:-) Jeszcze tylko roczek, ach:-)

Gość Ja nie mam męża
my nawet jeszcze nie jestesmy zaręczeni, ale ślub mamy w planach na maj 2008 i już jest nawet lista gości

Gość Lippy
My zareczylismy sie w marcu 2005, a slub wzielismy w lipcu 2006 :)

moja ciotka zareczyla po 2 miesiacach od poznania wujka, a zdarzylo sie to jak lapala stopa bo uciekl jej autobus. wesele bylo po trzech miesiacach od zareczyn. zaznaczam, ze nie bylo zadnego przymusu. za tydzien bedzie 25ta rocznica slubu :D

Gość kaaaaaaaaaaaa
my najpierw załatwiliśmy wszystko tzn sale orkiestre itp w wakacje a dopiero po tym zrobiliśmy zaręczyny które były 09-09-06 a ślub będzie 08-04-07

Ślub wzieliśmy po ponad roku od zaręczyn :) A dla porównania moja koleżanka (była starszą u mnie) jest dwa lata po zaręczynach, a ślub dopiero za dwa :)