Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wybieram sie pod koniec

PIMKIE, CA, NEW YORK!

Polecane posty

Go艣膰 wybieram sie pod koniec

pazdziernika do warszawy na zakupy. Zabieram wyplate z pracy i jade. Chcialabym kupic sobie jakies jeansy do 80zl w pimkie, c&a lub new yorkerze. Jak myslicie znajde cos? Jakie sa ceny w tyc sklepach? Mieszkam w malym miasteckzu, gdzie jest tylko cropptown i house. Wiem, ze tam mozna upolowac co po takich cenach. Ale jak jest z tymi kosztmai w sklepach z tematu? Moze trafie na jakies przeceny przed zima? Co myslicie o tym?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zasmuce cie nie ma juz Pimkie
nawet w warszafce :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to w takim razie
kieruje pytanie dotyczace C&A i New York

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdecydownie
wole hausa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeassssic
"zasmuce cie nie ma juz Pimkie "-widac,ze nie mieszkasz w wawie... pimkie jest w Galerii Mokotow,ale ogolnie to nie polecam tego sklepu jak dla mnie fajne spodnie sa w c&a i polecam je

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeassssic
a c odo ceny to ok 130 zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ciekawa jestem gdzie w
G. Mokot贸w jest Pimkie........... :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warszawianka od urodzenia
w GM nie ma Pimkie:o Jest Orsay, z tych najta艅szych sklep贸w. Poza tym d偶insy do 80z艂 to chyba tylko na bazarze albo stadionie:o W C&A kosztuj膮 oko艂o 130z艂 i to takie szmatowate zupe艂nie:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkjhhghggg
w GM jest i Pimkie i Orsay.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ellla
A ja myslalam, ze w calej Polsce wszystkie Pimkie zamienili na Orsay. Zreszta co za roznica, tam zawsze byly takie same ciuchy. Ostatnio kupilam fajne jeansy rurki w Orasy za 140 zl bodajze. Za 80 zl nie wiem czy uda Ci sie jeansy nabyc droga kupna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie kupie zadnych za 80
na przelomie pazdziernik/listopad? nie bedzie nawet wtedy zadnych przecen?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 repetytorium
jedz do Factory, tam kupisz tanie spodnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobry temat
Ja sie wlasnie przeprowadzilam do wroclawia na studia. Jestem zielona w tym miescie. Chcialabym wybrac sie na zakupy do sklepu typu factory. Jest tu taki>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no sorrrrrry ale w
pa藕dzierniku/listopadzie dopiero wchodz膮 zimowe kolekcj臋:o przeceny to b臋d臋 w lutym, dziewczyno:o Nie kupisz d偶ins贸w za 80z艂!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeassssic
moze i kupi ale jakie badziewne i ze starej kolekcji...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasmuce cie nie ma juz Pimkie
no i co jeassssic wieeeeeeeelka warszwawianko....... :P w G.M. by艂a艣 chyba sto lat temu :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moga byc i ze starej kolekcji
CHodzi mi o to, zeby mi sie podobaly. A zarazem byly niedrogie. A czy w pazdzrniku/listopadzie znajde jeszcze jakies z byles koekcji za okolo 80 zl? nie musza byc to koniecznie jeansy, moga byc sztruksy its.

Udost臋pnij ten post

jeasny za 80zl? nie, raczej nie kupisz w takich sklepach. chyba ze po jakiejs promocji, ale ostatnio nie widzialam takowych. za jeasy dasz ze 100zl +

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magdziaalena
Ja mysle, ze zawsze w sklepach sa jakies przecienione jeansy. A w listopadzie moze juz takowe beda. Ja kupialm w sieprniu w trolu jeansy po 50 zl. Super sie nosza. Z przecny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupi艂am w CA
jeansy po 59 z艂! 艣liczne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Samantaaaa
Dla mnie fajne ciuszki sa w Reporterze..Reserved,Big Star House czy Cotton Club,,,zawsze jak tam wchodze nic tam nima ciekawego opr贸cz wysokich niewiem dlaczego rzeczy kt贸re nawet nie s膮 艂adne :|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rany ludzi o czym wy piszecie
Nawet g贸wniany Levis kosztuje obecnie ponad 200z艂, normalne, nie jakie艣 marchewy,d偶insy kosztuj膮 290z艂 (przynajmniej dwa tygodnie temu za tyle sobie kupi艂am zwyk艂y, prosty model d藕ins贸w). Diesle kosztuj膮 juz ponad 450z艂, nawet ponad 600. W jakich艣 g贸wnianych sklepach nie ma d偶ins贸w, tylko zwyk艂e robione na d偶insy rozci膮gaj膮ce si臋 szmatki:o Np. w Reserved mo偶na kupi膰 jakies podr贸bki d偶ins贸w za ponad 100z艂, to samo w H&M. Ale to nie s膮 d偶insy, tylko takie szmaty:o Ju偶 lepiej sobie kupi膰 normalne spodnie, z materia艂u czy sztruksu, bo takie "d偶insy" to pora偶ka:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambinek
rany ludzi: ja mam wi臋kszo艣膰 d藕ins贸w z H&M i nie wiem w sumie o co Ci chodzi. s膮 艂adne, nie rozci膮gaj膮 si臋. a levisy, tak samo jak inne d偶insy, te偶 mi si臋 psu艂y po jakim艣 roku mniej wi臋cej. to po choler臋 mam p艂aci膰 2 cz 3 razy wi臋cej? w H&M dostaniesz kolorowe sztruksy za 79 z艂. d偶ins贸w poni偶ej 13o z艂 tam nie widzia艂am

Udost臋pnij ten post

ja najbardziej lubie jeansy z H&M i Fishbone, chociaz niektore sa g艂upio wyciete w pasie. i nienawidze typowych sztywnych grubych jeansow..

Udost臋pnij ten post

nie no super :/ widze 偶e na forum wypowiadaj膮 si臋 tylko dziewczyny, kt贸re zarabiaj膮 po kilkana艣cie tysi臋cy. niech wam wejdzie do tych blond g艂owek 偶e nie wszyscy maj膮 tyle kasy. markowe d偶insy faktycznie kosztuj膮 powy偶ej 200z艂, ale je艣li kupisz w jakim艣 ny, reporterze czy innym po艣rednim sklepie, to zap艂acisz g贸ra 140,a przy przecenach taniej, cho膰 przeceny wprawdzie si臋 ju偶 sko艅czy艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli nie chcesz spodni
z najnowszysch kolekcji to wejdz do np wranglera i spokojnie kupisz tam spodnie za 100 zl, nawet jak nie ma oficjalnych przecen :) mozna nawet za 90 przy odrobinie szczescia(ceny z wroclawia wiec w warszawie nie moze byc duzo drozej) a nikt mi nie wmowi ze wrangler produkuje szmaty... jak widac jesli sie dobrze poszuka mozna spokojnie dostac w dobrej cenie markowe i dobre jakosciowo ciuchy poza tym zawsze zostaja ci outlety, gdzie mozna kupic spodnie wyzej wymienionych form za 50, a czasem nawet 30% ceny sklepowej (np dzinsy vero moda za 55 zl)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaabbbbbbbbbbb
;-d :-d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaabbbbbbbcccccbbb
;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a sztruksy w jakiej cenie znaj
de? albo takie z grubszego materialu?