Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedna natalkaaa

Drukarka do ktorej sa najtansze tusze....??

Polecane posty

Gość malio
Czytałem, że te tusze z tego sklepu są dobre https://dobretonery.pl dawno , jakieś 2 czy 3 lata temu miałem zamiennik do canona z tego sklepu z tego co pamiętam, potrzebuję akurat tuszy do nowego brothera dcpj105, którego kupiłem dwa miesiące temu i tak się zastanawiam czy z dobretonery nie kupić właśnie. Jak tam z jakością tuszy do brotherów?

Gość jujus
Do brotherów dobretonery ma tanie tusze jetworlda, ja zawsze stamtąd kupuję, więc co do jakości muszę Ci powiedzieć, że niemal bez różnicy jak oryginalne tusze.

Gość Konis
Powinien być ok, DT sprzedaje same dobre zamienniki :) kupowałem chyba kiedyś nawet ten sam zamiennik do brothera dpcj105 od dobretonery, bo jak patrzę na zdjęcie to wydaje mi się, że taki sam kupowałem.

Gość nucish
Ja na twoim miejscu wszedlbym na drukujesz24, poszukal najtanszych tuszy i wtedy wybral ktoras drukarke :) A ze u nich jest bardzo tanio i dobrze to mozesz brac przyklad akurat z nich ;)

zamówiłem właśnie zamienniki ze sklepu DobreTonery.pl do swojej drukarki ale poczytalem tez artykul o tym, ze niektore tusze moga zepsuc drukarke czy to prawda?

Gość farta33
Trzeba pamiętać o odpowiednich drukarkach, takich, które zdecydowanie pomogą wam w pracy a nie będą się psuły co rusz. Zobaczcie sobie oferty https://ale.pl/ tutaj jest dużo sprzętu biurowego, bardzo ciekawy sklep internetowy, warto wypróbować prawda?

Gość cludka31
Polecam zapoznanie się z ofertą sklepu https://sklep.mpdgtonery.pl/ Z oferty tego sklepu skorzystało już całe mnóstwo osób i niemal wszystkie były zadowolone z zakupów. Dowodem na to jest bardzo nikły odsetek reklamacji. W razie zainteresowania szczegółami oferty, jest tylko jedna możliwość. Naturalnie, zapoznanie się ze stroną.

Gość SebastianKOsal
Wg mnie najtaniej tusze można kupić na drukujesz24 pl! Zamawiam u nich od jakiegoś czasu i jestem mega zadowolony!NIgdy się jeszcze na nich nie zawiodłem!Jakość i wydajność jest super ;)

Gość gość
Lepiej kupić zamienniki, wyjdziesz na tym znacznie lepiej niż na kupnie oryginalnych które sa strasznie drogie. Ja kupuje tusze na http://eriad.pl

Gość morczefi
Dziękuję serdecznie za polecenie sklepu DobreTonery! Mam w domu 2 drukarki i udało mi się do jednej i drugiej znaleźć w dobrych cenach zamienniki a co sie okazało? Na zamiennikach jakosc druku jest taka sama jak na oryginalach, a eksploatacja polowa tansza, a wiec wiadomo co sie oplaca bardziej! :)

Gość gość
Brother mają tanie tusze, nawet za 2 zł idzie kupić na allegro

Gość kalin8652
ja mam drukarkę Brother MFC-J5330DW i udaje mi się nawet oryginały kupić w dobrej cenie, najczęściej kupuje na toner-tusz.pl i nic się z nimi nie dzieje, nawet jak dłużej nie drukuje to tusz nie wysycha

Gość gość
Mój syn dokupuje tusze do drukarki na avans.pl , tam z resztą kupiliśmy też drukarkę. Fajny ten sklep...

Gość karmeloo
@malio jakosc jest jak najbardziej na plus wiec o to nie musisz sie martwic, szczerze mowiac nie odczuwam roznicy miedzy oryginalem a zamiennikiem, a ceny dobre, na prawde dobre bo widzialem w necie duzo drozsze:)

Gość zdanekk
To prawda - zamienniki do drukarki opłaca się zamawiać, bo wychodzi o wiele taniej. Sam robie zakupy tego typu w sklepie https://dobretonery.pl/ i jeszcze nigdy sie nie zdarzylo zeby tusz zepsul mi drukarke czy byl jakis trefny wszystko w jak najlepszym porzadku.

Gość gość
Ostatnio trafiłam na firmę inkon, serdecznie polecam bo cena dobra

Gość gość
Ja natomiast polecam serdecznie tusze z toner-tusz.pl

Gość gość
Nie wiem do której są najtańsze tusze, ale generalnie polecam inkon - mają przystępne ceny

Gość makonikx
wydaje mi sie ze samsung i hp maja najtansze tusze i zamienne tonery, ogolnie jest ich najwiecej wiec odpowiednio tez zamiennikow:) na dobretonery.pl masz dosc tanie zamiennki, lepsze niz na allegro bo tam to chinczyki jakies i mozesz przejechac sie:)

Gość Władek_33
wydaje mi sie ze hp'ki maja bardzo tanie tusze, swoja droga preferuje drukarke samsunga i korzystam z zamiennikow, na dobretonery.pl mozna kupic je w dobrej cenie a na jakosci nic nie tracimy, mozna sporo zaoszczedzic

Gość martino32
@Władek_33 to fakt, hp'ki nie maja drogich tonerow, natomiast firmy takie jak samsung troche sie cenia a w praktyce jakos jest identyczna jak przy kazdym innym zamienniku, swoja droga chwale sobie zamienniki i czesto uzywam a sklep ma dobra oferte

Gość marcel78
Świetny ten sklep DobreTonery o którym napisaliście znalazłem bez problemu zamienniki do mojego modelu drukarki, zamowilem i teraz czekam az dojda. Moze w koncu chociaz na tym uda mi się troche pieniedzy zaoszczedzic...

Gość gość
ja ostatnio natknęłam się na tusze z www.asarto.pl. Mają dobrą cenę, pytam więc, czy ktoś może z nich korzystał? Jakieś opinie?

Gość gość
U mnie jest drukarka Epson, zamienników nie opłaca się kupować bo oryginalne mamy bardzo tanie. Wcześniej mieliśmy drukarkę HP i nigdy więcej chociaż siostra ma ( inny model) i nie narzeka finansowo.