Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsadsad

Z JAKIEGO KREMU JESTESCIE ZADOWOLONE? POMOCY!

Polecane posty

Gość dsadsadsad

czesc dziewczyny licze na wasza rade. od dluzszego czasu poszukuje idealnego kremu dla siebie i jeszcze na taki nie trafilam... mam cere mieszana, zima bywa sucha, ale sfera t lubi sie niestety blyszczec... dlatego poszukuje kremu nawilzajacego, ktory nie pozostawialby tlustej warstwy na twarzy. kremy ziaji sa dla mnie za tluste, zostawiaja na mojej twarzy tlusty film czego nie cierpie... garnier krem ochronny i babydream rossmana matuja dobrze, ale powoduje ze moja twarz pod nimi jakby sie "poci", czasem na mojej twarzy pojawiaja sie kropelki wody gdy ich uzywam... lubie nivea soft gdyby nie to ze buzia mi sie po nim blyszczy :( czytalam ostatnio o emoliantach moze ona beda ok? szukam czegos o podobnym do niego dzialaniu ale zeby nie swiecila sie twarz i zeby sklad byl mozliwie jak najbardziej naturalny...czy taki ideal wogole istanieje? ;) pomozcie :)

kurcze:O ja to używam DOVE ale nie tego chamskiego co u nas jest w typie Nivea:O tylko mam sprowadzany specjalnie ze Stanów .... nie miałam lepszego kremu...

Gość surykatka1973
Witaj! Ja używam Inositol'u Yves Rocher, mam cerę mieszaną, skłonną do podrażnień, ale z tego kremu jestem bardzo zadowolona. Według mnie nie zostawia połysku, jest lekki, ładnie pachnie, delikatny, dobry jako baza pod makijaż, nie mam zastrzeżeń. No ale jest to kwestia indywidualnych oczekiwań i wymagań. Wejdź sobie na http://www.wizaz.pl, tam znajdziesz recenzje w linku kosmetyk wszechczasów, może Ci pomoże. Pa

Gość dsadsadsad
Bernadetka - mam rozumiec w Polsce takiego niema? :/ szkoda... surykatka - niestety nie jest on na moja keiszen, napewno nie w tym momencie... dzieki za odp., czekam na inne propozycje... :*

Gość dfd
nivea visage i sie nie blyszczysz Ja mam cere tlusta i dla mnie jest idealny

widzę, że wspomniałaś o emolientach :) Moim zdaniem Humektan będzie dla Ciebie dobry. Ktoś go nawet ostatnio polecał. Ja miałam i byłam zadowolona. Teraz mam Babydream i też jest ok :) Czaję się na Weledę irysową ;)

Gość odpoczywam
a próbowałaś z Ziaji , tego z masłem kakaowym , ja też mam cere mieszaną , ale ten sie sprawdza

Gość dsadsadsad
a czy humektan jest podobny do babydream? bo ten mi nie odpowiada, moja skora jest po nim sciagnieta i mam wrazenie ze nie przepuszcza wody... a nivea visage jaki?

Gość dsadsadsad
nie probowalam z maslem kakaowym, domyslam sie ze ladnie pachnie bo mialam kiedys taki balsam byl mniami ;) a nie swieci sie po nim skora?

Gość odpoczywam
nie świeci się , ja tez miałam problemy i ze świeceniem na zmiane z łuszczeniem i nie mogłam nic dla siebie znależć , ale z tego jestem bardzo zadowolona , i nie opala za bardzo , tylko delikatnie.

Gość adriana25
Myśle ,że bardzo dobre są kremy Lierene ale nie napisałaś ile masz lat .Bo to ważne przy doborze kremu.

Gość a ja uzywam kremu fiona
z biedronki i jestem bardzo zadwolona

Gość dsadsadsad
23 lata i mysle ze nie ma potrzeba uzywac jeszcze kremow przeciwzmarszczkowych, chyba ;) moja skora z 1 strony potrzebuje nawilzenia a z drugiej sie swieci - czolo,nos... CHODZI MI O KREM NAWILZAJACY KTORY NIE ZOSTAWIA TLUSTEJ BLYSZCZACEJ WARSTWY NA SKORZE moze sprobuje ziaji w sumie to tylko kilka zl... o kremie fiona nie slyszalam :) a nie powoduje blyszczenia i nie ma duzo chemii w sobie? lirene szczerze mowiac jeszcze nie uzywalam.... choc reklamy maja bardzo sugestywne :)

Gość adriana25
Zadzwoń na infolinię Eris i tam wszystko ci podpowiedzą.Ja tak robiłam jak miałam problemy z twarzą po podrażnieniu przez AA.

Gość ktorakolwiekjedna
hej polecam Welede irysowy jest naprawde swietny -- ale niestety nie najtanszy!!! z niedrogich o w miare naturalnych skladach --------- firma AVA -- np. ogorkowy lub marchewkowy -- cena ok. 10 zl albo mniej

Gość dsadsadsad
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=15503 tez wyglada ciekawie... co do AA to mialam jeden nawilzajacy ale mial okropna konsystencje,takie tepy i tlusty byl i zatykal pory i na dodatek mial nieprzyjemny zapach,jezeli tak to ujme ;) no wlasnie irys chyba troche za drogi... ale moze kiedys sprobuje, przeczytalam sobie recenzje na wizazu brzmi baaardzo zachecajaco :) firmy ava nie znalam do tej pory, rozejrze sie :)

Humektan jest lżejszy niż Babydream. W sumie to ja miałam wrażenie że smaruję twarz wodą, bo jest baaardzo wodnisty. Ale to było fajne uczucie, bo miałam wrażenie, że nie mam nic na twarzy a była przy tym porządnie nawilżona :D A co do kremu Ziaja masło kakaowe... Tylko nie to!!!!! Ten krem się do niczego nie nadaje!!! Posmarowałam nim twarz i to był mój największy błąd na świecie!!! Twarz się kleiła, świeciła jak po posmarowaniu smalcem, przetłuściła się już po 15 minutach a na drugi dzień wyskoczyło mi kilka syfków!! Poszedł do kosza szybciej niż go kupiłam!!! Nigdy więcej!!!

Gość dsadsadsad
a humektan nie sciaga ci skory na twarzy? ja z ziaji mialam rumiankowy i dla mnie byl bardzo tlusty... :/

z tego co pamiętam, to nie ściągał tylko ładnie nawilżał poszukaj sobie topiku był niedawno chyba miał tytuł \"polecam do tłustej skóry\" czy coś takiego. Tam dziewczyna opisała dokładnie co i jak :) W sumie może niedługo do niego wrócę :)

Gość monaliza00
ja mam mieszana skore i do tego wrazliwa, ile ja juz kremow przetestowalam to tylko moja biedna skora pamieta. ostatnio bardzo spodobala mi sie seria Ziaji Calma z wapniem. stosuje kremik nawilzajacy i tonic. jak narazie super, nic sie nie swieci :) a i mniej mam krostek na czole. :)

Gość dokika
dziewczyny ale kusicie ;) zobacze... popatrze na lirene i ta ziaje moze... :)

Gość dokika
a i humektan ale to chyba w aptekach?

Gość dsadsadsad
dziekuje za rady! tez sie ta nimi rozejrze :)

Gość Mała finka
dla mnie idealny jest krem nawilżający z oriflame(taki biały z różową nakrętką) mam cerę mieszaną- suchą i strefa t tłusta

Gość Mała finka
kupuje w promocji za 13,90 lub 14,90

Gość Mała finka
jest spory 125 ml

Gość grxe
ja mam Iwostin nawilżający i mi pasuje. Pomógł mi po tym jak krem z Oceanic za 57 zł, sciągał mi skórę i słabo nawilżał mi skórę... Wypróbuj go, około 20 zł za 75 ml

Gość dsadsadsad
o dziekuje wlasnie nad nim tez sie zastanawialam bo czytalam wiele dobrych opinii! ponowie moje pytanie :) czy skora sie po nim nie swieci? :)