Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koBIeta32

2 kobiety plus mężczyzna

Polecane posty

Gość Bogumiła

Mam mężczyznę od 4 lat. Ale od dłuższego czasu zastanawiamy się nad druga kobieta. Proszę o jakieś propozycje :-) ktoś chętny?

Gość Kyky
  Dnia 12.10.2006 o 19:26, Gość Radio Maryja napisał:

MAtko boska!!! Sodoma i Gomora!!!!! Do czego to doszło.

Ja też jestem w szoku co tu się Odjaniepawliło :ooo

Gość AiM Para nad parami

My właśnie wróciliśmy z weekendu we troje. Hotel, brak dzieci, wylaczone telefony. Od miesiąca mamy mały romans. Widujemy się raz, czasem dwa razy w tygodniu. Chcemy więcej... To jest świetne doświadczenie, jeśli wszyscy czują się komfortowo i bezpiecznie. Jak facet umie zadbać o dwie kobiety, to można z tego czerpać tylko korzyści! No i wyobrazcie sobie jak polowa hotelu (kobiety) patrzyły z oburzeniem, a druga połowa (faceci) z zachwytem. A my wpatrzone w Niego! Hihi oczywiście publicznie nie pokazujemy erotycznego nastroju! Ale buziak zdecydowanie tak. Właśnie "pracujemy" nad przygodą z mężczyzną. Ale my nie wyobrażamy sobie jednorazowych przygód. Wolimy znać i lubić osobę do łóżka. Próbowaliśmy przypadkowych znajomości, ale to nie dla nas. Nie chcieliśmy przekraczać granic w takich okokolicznościach. Każdy powinien wiedzieć czego chce i to co ktoś wcześniej wspomniał: ustalony znak STOP! Każdy ma prawo to przerwać i każdy ma obowiązek to bezwarunkowo zaakceptować. My jako para bardzo polecamy!