Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lakośka

diane 35

Polecane posty

Gość Lakośka

Wiem, że już był o tym post, ale czy któraś z Was przytyła po Diane 35?? Lekarka mi to dzisiaj przepisała, a ja panicznie boję się przytyć :( Jak rok temu brałam Regulon to przez 5 misięcy przytyłam 5 kg które do tej pory są zbędne a pozbyć się ich nie mogę! Boję się ze przy Diane bedzie to samo, a ma mi to pomoc na cere :(

Gość mamoooooo
nadwaga to ostatnia rzecz która powinna spędzać ci sen z powiek w przypadku tego "specyfiku". Preparat wycofany w USA, po którym odnotowano sporo zgonów na skutek zmian zakrzepowych, udaru mózgu itd... a Ty się o nadmiar masy martwisz dobre sobie

roznie dzoala na kazdego ale ogolnie sie tyje i jest to stary lek nie polecam cala masa skutkow ubocznych ,syf nad syfy !

Gość wiem to
kazde tabletki moga sopowodowac zgon, przczytaj uwaznie ulotke. Jest wiele przeciwskazan. Ja polecam Jasmin, chociaz tez ostatnio ktos mowil, ze zabijaja.Szkoda, ze przy tch smiertelnych przypadkach nie podaja, ze ofiary palily, albo mialy wiel chorob, przy ktorych nie wolno zazywac leku. Tampony tez moga zbic:/

Gość mamoooooo
dziecko prześledź badania i statystyki zanim otworzysz buzie.

Gość po co dermatolodzy przepisują
nam to świństwo skoro większość osób która przyjmowała diane, miała po tym nawrót trądziku i inne dolegliwości?

Gość xyzzyx
Przepraszam bardzo, ale ja nie raz sie spotkałam z opinią, że po diane problemy skórne nie wróciły. Jesli ktoś miał tradzik na tle hormonalnym i diane mu spasowało to tradzik nie wraca. Poza tym, które syntetyczne leki to nie syf? A taka polopiryna, którą wszyscy namiętnie łykają gdy tylko troche kataru dostaną to niby co? Cudowny lek bez zadnych skutków ubocznych? No jak ktos chce byc naiwny to prosze bardzo. Poza tym, jak ktoś fajczy nałogowo pake fajek na dzień i bawi sie w antykoncepcje doustną to moze miec zal tylko do siebie. Głupota nie boli, niestety,a szkoda, bo moze co poniektore osoby mialy by szanse zeby sie z niej wyleczyc

Gość ale jak się czyta te
wszystkie fora, to jednak u 90% trądzik wrócił po odstawienu, na pewno komuś pomogły, ale jednak większość babek na nie narzeka, chociaż skoro lekarze ja nadal przepisują to nie mogą być takie złe

Gość agatka 76
ja brałam diane 35 i bardzo przytylam . mialam taki apetyt ze ooooooo

Gość bralam prawie rok czasu
i przytylam ok 4-5 kg :( w zeszlym miesiacy je odstawilam, zaczelam chodzic na aerobik i przeszlam na mala dietke i juz widze poprawe :) cellulitu prawie w ogole nie mam :D

Przede wszystkim odstawiłam Dianę od razu, kiedy tylko zauważyłam, że nie mam już pryszczy- czyli po 3 miesiącach. Diane35, nie powoduje tycia ale może (nie musi) spowodować nagły wzrost apetytu- ja tam mialam ale w porę się pohamowałam i przestalam tyć.

Gość diane
biore ponad rok i nie przytylam, pomogla mi skutecznie pozbyc sie tradziku aby nie zaszkodzila radze zrobic badanie hormonalne, diane podaje sie przy nadmiarze androgenow,

Gość ja mam nadmiar androgenów
po diane bardzo opuchłam a łojotok troche sie nasilil zamiast zmniejszyc musialam odstawic mam troszke podwyzszony cukier na czczo i duzo za doza insuline najpierw trzeba sprawdzic pochodzenie androgenów, sa chyba tylko 3 wyjscia: 1.jajnikowe (diane pomaga) 2.nadnerczowe (a tu nie pamietam co) 3.od insuliny (metformina, i wtedy moze dodatkowo jakas diane)

biorę Diane 35 ponad rok, to co przytyłam (3 kg) na nadmierna słabość do Piwa i słodyczy :)) a zakrzepy i udary to wynik PALENIA PAPIEROSóW w połączeniu z tabsami .O tym piszą na KAŻDEJ ulotce. Więc - albo - albo...

diane 35 nie tylko powoduje wzrost apetytu, ale też spowalania przemianę materii (zaparcia itp.) oraz zatrzymuje płyny w organiźmie. zaczęłam je brać ze względu na nadmiar androgenów (pocenie, wypadające włosy, tłusta cera, wąskie biodra, mały biust, okresy co dwa miesiące). myslalam, że nie ma nic bardziej uciażliwego od w/w objawow, ale leczenie diane okazało się gorsze od choroby. Nie polecam, chyba, że ktoś bardzo chce przytyć. przemęczyłam sie 18 miesięcy (przytyłam 11kg z 52 na 63kg), tydzień po odstawieniu trądzik powrócił i zaczęły wypadać mi włosy...

diane 35 nie tylko powoduje wzrost apetytu, ale też spowalania przemianę materii (zaparcia itp.) oraz zatrzymuje płyny w organiźmie. zaczęłam je brać ze względu na nadmiar androgenów (pocenie, wypadające włosy, tłusta cera, wąskie biodra, mały biust, okresy co dwa miesiące). myslalam, że nie ma nic bardziej uciażliwego od w/w objawow, ale leczenie diane okazało się gorsze od choroby. Nie polecam, chyba, że ktoś bardzo chce przytyć. przemęczyłam sie 18 miesięcy (przytyłam 11kg z 52 na 63kg), tydzień po odstawieniu trądzik powrócił i zaczęły wypadać mi włosy...

Gość brałam Diane na
trądzik, którego trwale się pozbyłam, nic nie przytyłam, za to nabawiłam się zakrzepicy :( po 4 miesiącach brania...