Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość monikaoliwia@wp.pl
Witam posiadam duzo produktów w dobrej cenie zainteresowanych prosze pisac monikaoliwia@wp.pl chochle,cedzaki łyzki do serwowania łopatki w cenie 21 zł cud kuchenny 45 zł nóż uniwersalny 29 zł misa do ciasta 3l 35 zł Dzbanek micro plus 1l 65zł Easy linia tarka ta co teraz jest w promocji z wkladem wiurki 85 zł forma silikonowy król 50 zł sito harmoniusz 15 zł sito normalne czerwone 15 zł poj do mrozenia 2.5 litra 20 zł bazyl 500ml 12zł forma do robienia pierogów -uczek 40zł noz szefa kuchni 40 zł mini sheker 12zł mala silikonowa łyzka 20 zł nóz do sera 25 zł

Gość kaczkakatastrofa
Wiecie może, co będzie w promocji we wrześniu?

Gość monikaoliwia@wp.pl
prosze napisac na @ wysle ulotke monikaoliwia@wp.pl

Gość nick7
Mam pytanie czy ktos zna rozmiar cheesmarta z podziekowania? Pytałam menadzerki ale nie wie

Gość _LaSet_
rozmiar cheesmarta z podziękowań ok 25/30cm

Gość nick7
dziekuje za informacje, myslałam ze kwadratowy to 25/25 lub 30/30

Gość _LaSet_
w prxybliżeniu podałam:-) bo mierzony linijką:-)

Gość mama mani:)
Co jest na promocji od tego tygodnia? Lepsze oferty niz ostatnie?

Gość honia...
Ulotka jest dużo lepsza, zerknij na str 84 forum Monikaoliwia wysyła ulotkę na mail, pozdrawiam...

Sledze kazda strone..o ulotke prosilam..ale narazie nie dotarla..dlatego podpytuje na forum..

Gość kyla
czy w wiaderku jambo mozna kisić kapustę????? czy to "sprzęt tylko do ogórków ?

Gość monikaoliwia@wp.pl
Najnowsza promocja kuchmistrz 4 l rewelacyjna cena tylko 69 zł duza silikonowa łyzka 39 zł, neo przybornik 45 zł trzepaczka 39zł mini solikonowa łyzka 20 zł tłuczek 23 zł oraz miska 3 l do ciasta 35 zł oraz cud kuchenny 45 zł zainteresowanych zapraszam monikaoliwia@wp.pl

Gość honia...
Wiadro jest do kiszenia wszystkiego, również kapusty W promocji wrześniowaj jest; miska do ciasta 3l-46,90 kluseczkomania-54,90 zestaw ściereczek do samochodu 3szt-99,90 ściereczka do szyb-34,90 czyścik do łazienki-kuchni-29,90 łyżka do serwowania-29,90 neo chochla-29,90 neo łopatka-29,90 neo cedzak-29,90 zestaw neo 4szt-99,90 i wiele innych są również wyprzedaże elegancji katalogowej np. szklanka 5zł taniej, dzbanek- 77,90, misa 1,5l-51,90, szczypce 20,90, półmisek- 39,90, misa2,3l-64,90, misa 3,2l-74,90, salaterka-29,90 i wiele innych, niestety nie mam czasu napisać wszystko. Piszcie do Monikioliwi Jeszcze jedno, nie chcę nikogo obrazić ale gdybyśmy wszystkie reklamowały co mamy do sprzedania w promocji to nie byłoby forum tylko drugie allegro, no cóż chyba źle to interpretuję, ale trochę jest to drażniące, ja nie narzekam na brak klientów. Pozdrawiam....

Gość cmm
honia- zgadzam się, na allegro nie schodzi , sprzedać w realu nie umie, więc się ratuje jak może.Czy wiesz może czy od wyprzedażowej oferty mamy marżę i ,wyprzedaż wlicza się do obrotu? dzięki za odp.

Gość honia...
Tak jak piszesz, to są produkty tak jak promocyjne z ulotki tylko mają inne kody, wszystkie informacje są gazetkach, wyprzedaż jest od 3.09 do końca miesiąca, ale tylko do wyczerpania zapasów, informacje są w dystrybucjach...

Widzialam nowa ulotke u znajomej-wiec pytam Panie odrazu-co trzeba zrobic aby kupic zestaw Neo za 99zl? Pewnie jakies ogromne zakupy z katalogu?:( do czego sluzy ROZEK,oraz czy pojemniki do lodowki roznia sie czyms od np bazyli? Czy sa to kolejne pojemniki-w innym kolorze. Dziekuje za info

Gość honia...
Jeśli chodzi o zestaw neo 13-sto częściowy, pisze na ulotce dla osób które zostaną we wrześniu konsultantami, rożek jest pojemnikiem do np. odpadków, proszku, pampersów aby zapachy nie odstraszały nam gości w łazience czy kosmetyków, żeby był porządek i wielu innych rzeczy raczej nie do żywności...

Gość pyytanie
witam, mam pytanie do konsultantów - czy macie dokument potwierdzający pracę w tupperware bo zastanawiam się jak na rozmowie z pracodawcą udowodnić swoje doświadczenie w tupperware.dzięki za pomoc.

Gość Magda 7
Mam pytanie do konsultantek i konsultantów: Co Waszym zdaniem jest po prostu bublem w asortymencie Tupperware i nie warto tego kupować? Bo pewnie są takie rzeczy.

Gość nick7
otwieacz do słoików bubel - nieoficjalnie bedzie wycofany z produkcji

Gość pyyytanie
mario- dzięki za podpowiedz.dystrybutor nie dał mi kopii i twierdzi że nie musi.Czy mam z tym iść wyżej?

Gość Alicja ze Śląska
Jedna z konsultantek zaproponowała mi zakup całego 13-elementowego zestawu NEO za 99,99 zł pod warunkiem, że zrobię u niej zakupy za min. 600 zł. Nie widziałam takiej promocji w ulotce. Czy to coś oficjalnego czy to jej "promocja indywidualna"? I zastanawiam się, czy na NEO dostanę dowód zakupu....Z tego co wiem, sprzedała już ponad 10 takich mieszanych zestawów.

Gość honia...
To jest jej indywidualna promocja, ale maja dziewczyny pomysły, dowód zakupu na pewno dostaniesz, a jest potrzebny tylko do reklamacji, gdyby coś sie popsuło, a będziesz sama chciała jej dokonać u dystrybutora...

Gość Alicja ze Śląska
Dziękuję. Zatem można kupować. Tak, miesiąc w miesiąc ma jakieś pomysły i dzięki temu regularnie ma obroty ponad 10 000 zl/miesiąc. Zresztą myślę, że jej mąż ma podobne bo też pracuje dodatkowo w tupperware.

Gość honia...
Alicjo bo tak powstają konsultanci na niby, składają jedno lub dwa zamówienia i na tym kariera się kończy i tak wkoło...

Gość monikaoliwia@wp.pl
Witam wszystkich ta promocja obowiazuje wszystklich i jest wazna cały wrzesień

Gość diamonths Poznań
Ale tylko wtedy kiedy się zrekrutują! Promocja z Neo jest tylko dla nowych konsultantów.