Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość gość
hej. co sądzicie o woku...Kolekcja Kulinarna Szefa Kuchni Junior Wok 2,3l...dobrze się na nim smaży?

Gość gość
Aktualna oferta jest w końcu na stronie Tupperware.

Gość gość
oferty promocyjne co miesiąc nowe na stronie i co tydzień jakaś dodatkowa.

Gość gość
czy ktoś posiada woka ,czy warto kupić proszę napiszcie i czy nadaje się na kuchenki halogenowe ???

Gość gość
Czy można dokupić sosjerkę z serii Księżycowa Zastawa ale w kolorze biało-czarnym?

Gość gość
czy nikt nie używa garnków tej firmy proszę napiszcie czy warto kupić i jakie spodobał mi się wok czy starczy na 3 osobową rodzinę?

Gość gość
witam wok w zupelnosci na 3 osobowa rodzine starczy - cena w tym miesiacu jest okazjonalna - warto bo jest to patelnia bez teflonu - na ktora jest gwarancja 30 lat - cena wysoka, ale jesli sie podzieli na 30 lat to warto a ja z innej beczki - sa tu doswiadczone konsultantki - jak wygladaja szkolenia w dystrybucji?? chodzi mi o te poza 13 tygodniami czy za udzial tez sa prezeny??

Gość gość
Jeśli nie brałaś udziału w szkoleniu nowej konsultantki w ogóle, to szkolenie składa się z 4 spotkań. Za każde jest prezent, jeśli chcesz sobie tylko przypomnieć lub się doszkolić nie ma już prezentów, zawsze można w nich brać udział, ile razy sobie życzysz. Jeśli chodzi o woka, to zgadzam się z wypowiedzią powyżej, cena jest teraz bardzo atrakcyjna, a wok będzie używany przez wiele lat... W ulotce na luty jest bardzo fajny przepis gdzie używamy woka...

Gość gość
A jaka jest cena promocyjna woka w lutym

Gość gość
Wok w lutym za 350 zł to 200 taniej.

Gość gość
Jeśli ma ktoś na pozbyciu chlebak razem z deską w promocyjnej cenie to proszę o kontakt (najlepiej nie różowy) maja_ma@tlen.pl

Gość gość kika
Mam chlebak z deską w promocji.Napisałam ci meila.:)

Gość gość kika
Jeżeli chcecie na bieżąco śledzić promocje,to proszę śledźić stronę Tupperware Grójec.

Gość gość
i wy naprawdę jecie z tego plastiku? 21 wiek a tu ciemnogród! wasze dzieci zejdą na nowotwory

Gość gość
Ciemnogród jest w Pani lub Panu jak nie wiesz to nie pisz swojej głupoty . Poznaj skład i dowiedz się więcej na temat składu tych produktów i wyrażaj swoją opinię.

Gość gość
Z tego plastiku je cały świat od 1946 roku. I tylko dureń nie wie, że np. w USA gdyby cos było nie tak to firma płaciła by ogromne odszkodowania . Ale z ciemniakami nie ma co dyskutować. Gotuj w aluminium i jedz to co się tam utlenia. Smacznego. A tych którzy kochają tupperware zostaw w spokoju. Każdy ma wybór.

Gość gość
Kiedy bendzie nowy katalog wiosna lato 2014?

Gość gość
Czy ktoś z was ma ultra pro 5l?i jak robicie w nim np.rolady slaskie lub kaczke?

Gość gość
Mam pytanko czy jest tu jakas konsultantka u ktorej mozna by bylo zawowic ta forme hello kitty i za ile?wiem,ze konsultantki moga zakupic dla siebie

Gość gość
Po co odrazu kupować zrub u Siebie party jak będzie zamówienie na 700 zł to masz gratis za organizację

Gość gość
Tak ale wolalabym ja kupic

Gość gość
Tak ale wolalabym ja kupic

Gość gość
dziewczyny,czy któraś z was zrealizowała cel na ladies night? jak tak,to wiecie,że jednak się nie odbędzie,ponieważ polska nie zrealizowała celu!!!ja czuję się bardzo oszukana,tym bardziej,że podobno tylko menadżerki zostaną nagrodzone na seminarium wiosennym,a osoby najlepsze z ich grup,już nie.ja niestety nie jestem menadżerką,więc wychodzi na to,że dla firmy nic nie liczącym się sprzedawcą,który nabija im kieszenie...czy któraś z was ma jakieś informacje na ten temat?

Gość gość kika
W związku z wyjazdem na leidis night,ja nie czuję się oszukana,bo nasz dystrybutor powiedział nam,że cała Polska ma zrealizować cel i tak już ma być,cele dla całej Polski. Odnośnie plastików,dziwię się,że jeszcze jest tak duża nieświadomość na temat tworzyw sztucznych Tupperware.Są bardzo zdrowe. Tworzywa sprzedawane w marketach są rakotwórcze.

Gość gość
U nas niestety,nikt nas nie poinformował;-( .Jestem konsultantką od pół roku,więc nie wiedziałam o tym,a dostałyśmy cel,po zrealizowaniu którego miałyśmy mieć pewny wyjazd

Gość hnadzuk
Nic nie wiem czy Polska zrealizowała cel, ale u nas informacja była jasna, że tylko wówczas będzie ladies night. Szkoda, ale ubiegłorocznych dwóch ostatnich tygodni trudno było przebić, ponieważ wtedy były garnki i walka o Egipt. Też uważam, że firma powinna coś zorganizować dla najlepszych w NPŚ.

Gość gość
czy ktoras z was pamieta - w jakim okresie byl w zeszlym roku szef kuchni dla nowo rekrutowanej?? czajnik tez chyba byl w zeszlym roku w promocji za 490zł?? chodzi mi o to czy te okresy sie zbiegly?? znajoma mowila ze zalezalo jej na czajniku ale wydawalo sie jej zbyt drogo - zrekrutowana zostala na czajnik - wowczas za te kwote miala czajnik i szefa?? mozliwe ze tak bylo ale ja nie pamietam jak ktos pamieta - niech przypomni

Gość gość
zainteresowana jesteś formą hello kitti napisz raczek507@wp.pl

Gość gość
czy ktoś kupił w tamtym roku małą patelnię proszę napiszcie jak się używa na mojej widać straszne rysy boje się że popęka wygląda jakby w fabryce zapomnieli wypolerować a z wierzchu strasznie się wyciera przy normalnym użytkowaniu napis ledwo widoczny a myję delikatną stroną gąbki i nie używam żadnych proszków i mleczek proszę napiszcie czy to normalne.

Gość gość
ale wał te garnki