Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

22latka_

Perfumy MEL MERIO z rossmanna?znacie? tanie a pieknie

Polecane posty

nie jakas tylko ja::):):);) ja kupilam za 4.95 euro w rossmannie,wiadomo ze dior czy hugo boss to nie jest ale mi sie zapszek podoba! der preis ist heiss:):):):) polecam!

Gość Madalllllena
To ile wkońcu w Polsce kosztują?????

Gość shdfcsz
do twoj problem TWOJ TRADYCYJNY STATUS SPOLECZNEGO WYRZUTKA I STRES Z NIM ZWIAZANY JEST UZASADNIENIEM TWEGO ZACHOWANIA ale... odpowiedzialm kulturalnie ze mi nie podpasowali nie podoba sie a nie obrazilam kogokolwiek juz mowiąc np.'ze to smeirdzace gowno' wiec badz tak dobra wykarz choc odrobine kultury ktorej niewatpliwie z domu nie wynioslas i nastepny razem pomysl zanim cos napiszesz bo obrazas zludzi ktorzy na to nie zasluzyli jestes zenujaca ile ty masz lat?? zapewne jestes wytapetowana 15

Gość to ile wkońcu trzeba za to
cudo zabulić?????????????????????????

Gość chyba ok 20 zl skoro 5 euro
takby wychozilo bezzebna lachudra kupila! niech powie!

Gość panterka84
widzialam je faktycznie w jakims rossmanie w warszawie kosztowaly jakos kolo 10 czy 20 zl ale nie pozwolili mi glupki w sklepie powachac zeniby testerow nie maja wrrr

Gość Motylkowe szalenstwo
"status społecznego wyrzutka" (..) A ja to znam!! To jest z takiej malej książeczki jednego amerikanskiego pisarza ktory napisał bajki na nowo:D Mam ją i musze powiedziec ze hasła są rewelacyjne , poprostu idealne zeby splawic np. jakiegos nachalnego frajera w diskotece!! :D Calosc leci mniej wiecej tak : Twój seksistowski tekst uważam za bezgranicznie obraźliwy ale zignoruję go ze względu na twój tradycyjny status społecznego wyrzutka i wywołany nim stres, pod wpływem którego wyrobiłeś sobie własny, w pełni uzasadniony, pogląd na świat. A teraz wybacz, ale na mnie już czas. Zapaszek dzisiaj skoczę obadać:) Buziaki.

Gość i n a
czy one SĄ w polskim Rossmanie??? Szukałam po sieci i NIE WIDZE zeby byly.Sprawdze u siebie w mieście ale dobrze by było gdyby ktoś potwierdził że są.

Gość kamila 4
sa na pewno a kosztuja nieco ponad 20 zl ale niestety nie mozna zobaczyc jak pachnie :(

Gość kamila 4
sa na pewno a kosztuja nieco ponad 20 zl ale niestety nie mozna zobaczyc jak pachnie :(

Moi drodzy! Perfumy z rosmana a tym bardziej za 20 zł. nie moga być ładne i to wstyd ich uzywać. Nie piszcie takich głupotek. Ja polecam Chanel, Gucci, Terry Mugler itp. Ładne , drogie i wypróbowane. Podrawiam was dziubulki ❤️

Gość wsadz sobie swojego
rozowego pieseczka i slodkie cukiereczki w swoja tlusta rozlazla dupe ok? i przestan marzyc o zyciu paris hilton ty tania tleniona imitacjo dody z podlaskiej wsi

Gość najwiekszy wstyd to twoja
matka a z toba, zejdz prosze z tego topiku bo rzygam na sam widok twojego infantylnego nicku!!

Gość bez fotki
najlepsze w jej wpisie sa "dziubulki"

Gość z ortografie jest paris na ty
buhhaaa

Gość upppiiiiiii

ja też, ja też, ja też je mam :D :D :D hehe a tak na serio, to są super ;) kupiłam je latem, w ciemno, różowe opakowanie, więc wydedukowałam, że zapach też różowy, taki letni i kwiatowo-słodki, no i w sumie dobrze wymyśliłam ;) nie są za słodkie, takie w sam raz, teraz nie dość że mi się podoba zapach to jeszcze mi się dobrze kojarzy z wakacjami ;) polecam ;) a tak przy okazji tanich zapachów z Rossmanna, fajne i trwałe są też takie niebieskie, w pękatej butelce, Night Impression chyba... super, i też koło 20 zł ;)

Gość basika23
ja też je kupiłam wczoraj bo są naprawdę suuuuper!!! Kupiłam sobie tę małą różdźkę bo potrzebne mi były takie do torebki. Zapaszek cudowny i cena zresztą też. Za 10 ml zapłaciłam dokładnie 7,99 zł. Są poprostu ZAJEBISTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość +-+-+
w [polce po ile sąą?????

Gość teraz sa tez nowe tylko
sie nazywaja attractive girl i maja zielone opakowanko1 sa jeszcze ladniejsze!!!:)polecam!

Gość tzn mel merio attractive girl
a te rozowe to romantic girl! ja wole te rozowe mimo iz oba sa super!:)

Gość ile kosztuja

Wczoraj kupiłam te perfumki, sa bardzo trwałe, ładnie pachną, słodkawo, maja bardzo eektowna buteleczkę i w zyciu nie powiedziałabym ze kosztowaly 21 zł . Perfumetka kosztuje ok 10 zł. Naprwade polecam bo warto... a jak komus zapaszek jednam sie nie spodoba to bedzie odswiezac do WC :D

Gość KOBIETA_SEN18
Witam!:) Mi tez sie bardzo podobaja,mam rożdzke małą (10ml?)teraz jest promocja w Rossmanie po 8,99zł:) Te większe bodajrze około 20zł:)Nastepnym razem kupie wieksze bo bardziej sie opłaca. U mnie w rossmanie jest tylko jeden rodzaj ,jeszcze nie widzialam zielonych-musze koniecznie powąchać:) Pozdrawiam

Gość te rozowe to
romantic girl,ladne sa ale bardzo slodkie ,te zielone to attractive girl i sa ladniejsze,takie swieze! w niemczech ta rozdzka kosztuje tylko 1.49!!! i starcza na ponad miesiac! buzka

Gość KOBIETA_SEN18
aha chciałam jeszcze dodac ze są intensywne i nie przesadzajcie z ilościa:) W szkole na zajęciach kolezanka wyczuła na 9 lekcji:)

Gość KOBIETA_SEN18
aha chciałam jeszcze dodac ze są intensywne i nie przesadzajcie z ilościa:) W szkole na zajęciach kolezanka wyczuła na 8 lekcji:)

Gość no co ty agdzie sie
nimi psikasz?za ucho? na jakis balsam? z tej serii sa tez zele do mycia i lotiony! ale zielone sa ladniejsze!

Gość upiii