Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majterklepka w spódnicy

dziewczyny majsterkujące - łączmy się

Polecane posty

praworęczna również pozdrawia.tylko co z tą moją baterią . żadna z was nie wie co z nia jest?

no może nie najsterkuje ale lubie roótki \"ręczne: np jakieś szkatułki z masy solnej, lubię malować, czasami robić na drutach czy tez szydełku) i takie różne kiedyś sama zrobiłam zjeźdżalnię i nawt dało się zjezdzać:) wytrzymała naprawdę długo:0 na poślizg przybiłam worek foliowy:D full wypas:D:D:D

Klaudia , fajnie ,że jestes . kazde uzdolnienia mile widziane . ja nie mam na takie \"drobnostki \" czasu niestety , chociaz bardzo lubię .:)

aaa i jeszce uwielbiam robić naszyjniki i kolczyki , ale kolczyki to mi coś nie wychodzą ale się nie zrazam:) kocham robic naszyjniki i bransoletki:) relaksuje się przy tym:)

witam :) ja chyba troszkę gorzej zaczynałam niż Wy a mianowicie od naprawiania kontaktów... pilniczkiem (brat zabrał narzędzia jak się wyprowadzał :O) - korki wywaliło, mnie odrzuciło na dwa metry, ale nic to - działam dalej (już wyłączonymi korkami). Naprawiłam. Później wkręcałam korki rozporowe na karnisz - natknęłam się na zbrojenia (szpachla w łapkę, farba + nowa dziurka i jedziem z tym koksem ;) ) Rozkręciłam suszarkę (bo coś działać nie chciała), patrzę wszystko ok, nic nie przepalone... myślę myślę i nic wymyśleć nie mogę. Wkurzona powiedziałam chłopakowi, zaproponował zmianę wtyczki bo widział jak zawsze wyciągałam za kabel a nie wtyczkę, miał rację :classic_cool: wtyczkę wymienił sam. Ale największy problem mam z naką lutowania - ta sztuka mi jeszcze nie wyszła prawidłowo, ale czujny brat wspomaga :D Wymiana kolanka w zlewie nie stanowi dla mnie problemu, natomiast bateria już tak - i tu ukłon w stronę Jankesi - nawet nie wiem jak to cholerstwo się odkręca (duma mi nie pozwala zapytać :classic_cool:

ale trafiłas z naszyjnikami kolczykami . kupuję korale i inne duperele , tylko przez to ,że mi sie paciorki podobają . a potem robię z nich rzeczy niepowtarzalne( może z błędem ). robie to odkąd pamiętam . nic co kupiłam nie ustrzegło sie przed przerobieniem :)

z odkręcaniem żadna filozofia krostko , francuz w rękę . ( oczywiście najpierw zakręć zawór od wody ) jeśli przecieka wymien uszczelkę , bądz też całe to miedziane w środku( kurde zapomniałam jak to sie nazywa ) . tylko z ta baterią kulkową mam problem . zapytaj brata , jak go masz pod ręką , może będzie wiedział?

Klaudii , a nie ciągnie cię do ferbowania ciuchów , ale za pomoca wybielacza , ? ja robiłam to ostatnio z 6 lat temu , ale cos mnie ostatnio kusi .wiesz pętelki , supełki i w wybielacz. fajne wzory?!

Jankesa! święta racja! jutro może kupię baterię i spróbuję wymienić :) wielkie thx

nie próbowałam jeszce bo własnie nie mogę zadnego wzoru wymyslić, jakiwes kólka...to nudne trochę , chyba zeby naszyc na to jakies cekinki czy tez koraliki, a jak to robiłaś z tym wybielaczem??

no mnie własnie te kółka tak znowu ciągną . ale to zależy jak materiał pozbierasz . kurde jutro próbuję . ale chyba wyczułam moment , bo dzisiaj od niepamiętnych czasów kupiłam wybielacz:)

Gość katastrofa totalna
Pokończyły studia humanistyczne , władają kilkoma językami ale do techniki to się garną tylko z oszczędności , kiedy już wszystko zepsują to wzywają fachowca i chcą równouprawnienia i chcą gnoić facetów i pomiatać facetami a same nie potrafią myśleć technicznie , szkoda że tak mało kobiet pracuje w technice, większe zarobki są , nie potraficie myśleć technicznie, czy testosteronu Wam brak ?

Gość katastrofa totalna
Zapomniałem dodać , wara od gniazdek elektrycznych i od gazu - bez uprawnień do wykonywania prac , nawet nie myślo tym kobieto !

Katastrofa totalna>> od techniki sa faceci, nas ciągnie do humany, ale ze ty NIE POTRAFICIE się obrze zająć sprawami technicznymi w domu, nie nasza wina...lepiej idz i ponaprawiaj te gnizdka a nie nazekasz ,ze my to robimy!

Gość majterklepka w spódnicy
o żeszsz...kto mi tu b***** na topiku robi? facet - przestań się wyżywać, co? a poszedł mi ...a kysz!😠

Majsterklepka . długo sie nie odzywałyście , czy ktoś jeszcze zawita . ? nie wiesz może co z tą moją baterią ?:)

Gość ** kasztanka
hej :) dZIEWCZYNY- PROSZE WAS O POPMOC.. muszę przywiercić pólkę... a nigdy nie używałam wiertarki.. powiedzcie- jak to uczynić..? jakie wiertła powinnam dobrać..? i czy to tak prosto- jak mi się wydaje.. zakładam wiertło- i wiercę.. zakładam odpowieni kołek i ..? i juz..? tak mi wstyd, że tego nie potrafię.. ale czas się nauczyć.. w pobliżu- żadnego chłopa- a ja potrzebuję kilka pólek powiesić w mieszkaniu... wiertarkę wypożycze sobie od kogoś.. ale- prośba o wywiercenie - niestety nie wchodzi w grę- musze sama... dlatego Was proszę i wskazówki... poza wiertarką- lubię majsterkować.. składałam jjuż szafy :D reperowałam radio :) komputer kilka razy rozkładałam i zmieniałam elementy, ale wiertarka- w poniedziałek- MOJ PIERWSZY RAZ Z NIĄ :) POMÓŻCIE!! :)

Gość ** kasztanka
oj.. z cegły..:) to nie płyta :)

jeśli w bloku ,to musisz naprawdę mieć dobrą wiertarę ( udar , taki zwykły ni e starczy!)możesz spróbować zwykłym udarem , aledotego wiertła vidia do betony . jak powiesz wsklepie to ci dadzą dobre . nie gwarantuję za dużo . jak zaczynasz wiercić to przestawaj co 1 minutę . żeby się wiertło nie spaliło!!możesz chłodzic w zimnej wodzie