Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCE BYć SZCZUPLA

Nie moge schudnac w pasie - POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość 18-latka
Jestem jestem:):):):):) Tylko dziś muszę się uczyć na kolokwium z mikroekonomii na wtorek:( Buziaki:) Miłej niedzieli:)

Gość perka
hejka!Ja tez chcialam cwiczyc hula-hop,gdyz mam boczki,ale jak pisalas CHCE BYC SZCZUPLA cwiczenia te dzialaja rowniez na bioderka,a ja je mam niestety waskie,wiec lepiej je pozostawic w takim stanie w jakim sa,dlatego cwicze skrety w boki,mam nadzieje ze przyniesie to efekty...

Gość 18-latka
Hej Perka:) Wiesz co, ale jeśli na biodrach nie masz tłuszczu to chyba nie schudniesz na nich przy Hula-hopie, bo przecież skóra Ci nie zejdzie:) DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!

Gość martynika22
do chce byc szczupla- pewnie tysiace dziewczyn sie Ciebie o to pytalo ale powiedz mi ile masz wzrostu i ile wazylas jak zaczynalas sie odchudzac w jakim czasie, moze bym sie zmobilizowala;-) ja mam kolo 61 kg przy 168cm i jakos nie idzie :(((

hej, mam 154 cm wzrostu, kiedy zaczynalam SB wazylam 59-60kg, teraz 53 kg :) ale wczesniej zanim w ogole sie zaczelam odchudzac wazylam jakies 67 kg, potem schudlam 7 kg jedzac mniej, no i pozniej na SB jakies 7 kg, to razem 14, musze jeszcze troche zrzucic, a Ty przy swoim wzroscie to nie masz nadwagi, chyba przesadzasz, glowa do gory :)

Gość _mloda_
zacznij kręcic hula-hopem, pomoze na pewno

Gość real_princess_SiSi
ja mam strasznie chudy brzuszek i 30 cm roznicy miedzy pasem a biodrami. ale powiem ze to tez dziwnie wyglada, chociaz juz polubilam swoj wyglad

Gość 18-latka
Chcę być... nie denerwuj się tak:* Swięta idą!!!:):):):):)

Gość etatowa
CHCE BYĆ- FAJNIE ZE CI SIE UDALO. JA TEZ TAK CHCE. ALE BA DIETE SOUTH BEACH CHYBA NIE BYLABYM W STANIE PRZEJSC, BO CZASM ZDARZAJA MI SIE MALE GRZESZKI, A TA DIETA ZUPELNIE JE WYKLUCZA. NIE PRZEPADAM ZA SLODTYCZMI, ALE NAWET MNIE ZDARZ SIE COS SLODKIEGO ZJESC. NIE CHCE, BY PRZEZ TO CALA DIETA POSZLA NA MARNE. JA MAM 25 CM ROZNICY, A TO I TAK WYGLADA NIEKOBIECO, CHYBA MUSIALABYM MIEC 35, BY WRESZCIE POCZUC SIE JAK KOBIETA.

to nie prawda ze na SB nie mozna pozwolic sobie na grzeszki, ja jestem caly czas w II fazie i czasem zjadam cos slodkiego, nawet jem activie, najwazniejsze zeby w I fazie nie podjadac tego, co niedozwolone, a w drugiej czasem mozesz, ale nie za czesto :)))

Gość 18-latka
Dziewczyny!!!!!! Również WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT:):):):) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość martynika22
do chce byc szczupla- wow gratulacje . masz dziewczyno zaciecie:) wogle to wesolych swiat;-) to sa tylko liczby w zasadzie jesli chodzi o wage- bo nadwaga to tak naprawde ilosc(nadmiar) procentowa tluszczu w organizmie, a ja mam 27 % no a norma od 18-23% wiec ciut (:>) za duzo. mam cienkie kosci wiec wieksza czesc wypelnia mi tluszczyk i no i gdybys mnie widziala na zywo to raczej bys nie powiedziala ze jestem szczupla :/ buziaki

tak tak, mam zaciecie, jak sie na cos upre to musze tego dokonac, ale teraz swieta i niestety troche podjadlam, ale od jutra znow sie pilnuje, na szczescie nie przytylam :))) pozdrawiam :)))

Gość 18-latka
Sukces:D dziś wróciłam do hula-hop:D:D:D:D:D to taki prezent od siebie na urodzinki:D

18-latko, spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe 🌼 super, ze znow hulasz :) ja przyznaje sie, ze przez okres swiat nie cwiczylam, na szczescie nie przytylam, ale takze nie schudlam, od 1 stycznia bardzo intensywnie biore sie znow za cwiczenia :) chce schudnac reszte kg, ktore mam do zrzucenia :) pozdrawiam, teraz zagladam rzadziej, ale jestem tu nadal :)

Gość zaciekawiona*
do CHCE BYć SZCZUPLA --> co to znaczy SB ??

Gość 18-latka
Dziewczynki mnie już nie będzie tu przynajmniej do 1 stycznia więc życzę Wam wszystkim: SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaczki:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

18-latko, zycze Ci bardzo duzo szczescia w nowym roku, oby udalo sie zdac mature jak najlepiej, dostac na wymarzone studia i zycze pomyslnosci w kazdej sferze zycia :) wszystkim zycze udanej imprezy sylwestrowej, zebyscie przywitaly nowy rok w najlepszych nastrojach i zycze pomyslnosci na caly 2007 rok :) oby byl przelomowy :) 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość już 19-latka
co tam słychać nowego CHCĘ?:D:D:D:D

hej, spoznione zyczonka urodzinowe juz 19-latko :D u mnie bardzo dobrze, waze 51 kg, teraz waga spada bardzo wolniutko, ale czuje sie wspaniale :) nie pisalam nic, bo nikt nie odpisywal na moje posty :o pozdrawiam serdecznie wszystkich :)

Gość ktos tu jeszcze zaglada
chyba nie :(

Gość ciekawe czy autorka schudła
w pasie... i po jakim czasie?

Gość przeczytaj topik to sie dowies
z

Gość stara ale nowa
witaj Chce byc szczupla:) gratuluje bardzo:) ja mam w talii 64 a w biodrach 90 ale mam boczki;/ i znow sie dzis biore za hula hop:) powiedz mi jak teraz z Twoimi obwodami?