Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCE BYć SZCZUPLA

Nie moge schudnac w pasie - POMOCY!!!!

Polecane posty

o matko!!! chce byc ja dzisiaj pierwszy raz biala herbatke i wlasnie ja pije!!! ja mam taka w kulce z kwiatkiem w srodku. fajniutka, lagodna taka. ale zbieg okolicznosci. tym bardziej, ze moja ulubiona jest tez zielona z opuncja figowa i dzis tez kupilam bo mi sie skonczyla :D jestem w szoku, ze taki zbieg okolicznosci :D:D:D

18-stko, przykro mi, ze masz problemy ze zdrowiem. anemia to zazwyczaj skutek zle zbilansowanej diety. ja biore zelazo z biofer bo mi tez go brakowali i na wzmocnienie podczas odchudzania. to zelazo jest latwo przyswajalne. nam oczywiscie lekarze nie mowia, ze branie zelaza nie ma sensu jak sie od razu nie bierze wit. C. beZ niej nie wchlania sie. dlatego najlepiej brac z biofer latwoprzyswajalne albo innej firmy ale rownoczesnie z wit. C. Podobnie jest z magnezem, ze nie wchlania sie dobrze bez wit. B6. dlatego najlepiej brac preparaty typu MagvitB6, itp. zycze ci powrotu do zdrowia :) ja juz mam morfologie ok i czuje sie swietnie ale tabletek wzmacniajacych biore duzo :)

pierwszy raz kupilam oczywiscie biala herbate i pierwszy raz ja pije :) z tego zaskoczenia, ze cos zrobilysmy tego samego dnia pogubilam slowa w wypowiedzi :)

uuu, 18-latko, to zycze szybkiego powrotu do zdrowia, moze przez odchudzanie w tak mlodym wieku sie to stalo, zreszta to teraz nieistotne, wazne bys szybko wydobrzala, trzymam kciuki, a to ze sie teraz nie odchudzasz to nam nie przeszkadza i zagladaj tu do nas jesli masz nadal ochote :) rewelacjo - faktycznie taki zbieg okolicznosci, az niesamowite, moze jestesmy spod tego samego znaku zodiaku ;) ja dzis sobie sporo pocwiczylam, jestem zadowolona i bardzo przyjemnie mi sie dzis cwiczylo przyz fajnej muzyczce, wtedy szybciej czas uplywa :) pozdrawiam, milej nocki i do juterka :) 😴

milej nocki:) ja jestem zodiakalnym byczkiem :D tez bym poszla spac ale jeszcze depilacja mnie czeka :o pa :)

pomyslalam, ze ja tez na wszelki wypadek zrobie sobie badania i sprawdze cukier i cholesterol, robilam 11 m-cy temu, zas cukier mierze sama w domu i jest w normie, ale jednak badania to zawsze badania, papapa

Gość 18-latka
A ja jestem Koziorożem:D Dzięki dziewczyny za wsparcie:). Wolę mieć tłuszczyk i byc zdrowa niż nie mieć go i mieć milion chorób... A ja badania krwi miałam bardzo dawno, nawet nie pamiętam kiedy i miałam je zrobic tak profilaktycznie... No i wyszła anemia:(

to musisz sie zdrowiej odzywiac no i nie zdziw sie gdybys dla odmiany schudla przy tym zdrowym odzywianiu. ty ciagle chudlas i tylas i stad problemy. zla dieta to tragedia :)

Gość 18-latka
No pewnie masz rację rewelacjo... Ale ja nie chcę sobie robić żadnych diet z gazet, w ogóle żadnych ułożonych przez kogoś... Chyba po prostu muszę zacząć jeść zdrowiej i tyle...

Hej dziewczynki! 18-latko - uwazam, ze powinnas jak najbardziej odzywiac sie zdrowo, a jedynie cwiczyc dla poprawy sylwetki, zadnych diet, mysle ze w Twoim wypadku cwiczenia najbardziej pomoga, nie musisz stosowac diet jesli nie masz nadwagi, poza tym konsultowac sie z lekarzem przed zastosowaniem jakichkolwiek dzialan skoro masz teraz problemy!!!! rewelacjo, co slychac? u mnie bez zmian, ale nie jest gorzej, moze bedzie lepiej za jakis czas ;) wierze w to mocno!!!! znow mam problem z zaparciami, mimo jedzenia activii :(

witaj, a u mnie ok jesli chodzi o zoladek. jem dwa razy dziennie activie - na sniadanie i kolacje po wiekszym posilku. waga stoi ale wciaz ponizej 54kg. no i znowu jestem szczuplutka wiec nie jestem tak zdesperowana. ale wciaz przestrzegam 2 fazy. tyle, ze ja pijam tyle plynow, ze wciaz mam brzuszek pelen plynu :D dzisiaj robilam sobie kapiel kleopatry i jestem wniebowzieta :D no i dzis odebralam kolejna dostawe soli z morza martwego :) pozdrawiam :)

hej, u mnie znow pol kg w dol, jestem happy, dzis znow bede cwiczyla intensywnie :) na chwile udalo mi sie uporac z zaparciami :) zobaczymy co dalej, pije duzo herbatki i wody bardzo duzo!!!!!!!! a co to za kapiel? w mleku? hmmmmmmmm pozdrawiam :)

hej, a ja w gore na wadze :D bo mam \"kobiece dni\". ale tylko troszke i to norma. tez duzo pijam i herbatki i wody. jem jak w drugiej fazie. strasznie sie ciesze, ze znowu sie u ciebie ruszylo :D:D:D a kapiel w 2l przegotowanego mleka z olejkiem migdalowym + swiezo wycisniety sok z pomaranczy. polecam :) w ktorej jestes fazie? przedluzylas pierwsza czy w drugiej? aha i trawienie sie u mnie ustabilizowalo :) milego wieczoru :)

Hej, ja jestem w II fazie, dodalam do diety activie, jablka, parowki drobiowe czasem i czasem wafelki bez cukru, ale jak najrzadziej... wiec moje wyniki sa swietne, obecnie mam w biodrach 89cm, w talii 70 cm (czyli 8 poszlo w zapomnienie co jest rewelacja, bo nie moglam nigdy schudnac w pasie nawet 2 cm), razem schudlam juz 6kg!!!! Jestem b. zadowolona i mysle teraz o zmianie fryzury i koloru wloskow!!!! czuje sie swietnie, a zamirzam schudnac jeszcze wiecej!!!! Dzis robie dzien pielegnacji, zrobie maseczke na twarz, paznokcie, depilacje, jestem w b. dobrej formie!!!! Pozdrawiam!!! Jestem Ci wdzeczna rewelacjo, ze mnie wspierasz i dajesz cudowne rady, ogolnie uwazam ze dieta SB i cwiczenia daja rewelacyjne wyniki!!!! Moge to polecic kazdemu tak jak hula-hop.

Gość Ola_25
Nie wiem czy wiecie, ale jest kilka typow budowy kobiecego ciala i jeden z nich charakteryzuje sie tym, ze nie ma wyraznie wcietej talii. Przy takiej budowie nic sie nie da zrobic. Ja mam roznice 15 cm a mimo wszystko widac wyraznie talie.

Gość Nivis
Masz 89 w biodrach i zamierzasz dalej chudnac? Gratuluje, to pierwszy krok do wygladu anorektyczki.

no witam witam i strasznie sie ciesze :D wszystko ok. waga spada, cm leca w dol i trawienie sie unormowalo :D u mnie tez wspaniale. waga wciaz ponizej 54kg i tluszczyk z brzuszka zszedl :D jem coraz wiecej rzeczy ale wybieram dobre produkty. :) juz mi nie zalezy zeby bardziej schudnac bo wydaje mi sie ze teraz wygladam super ;) ale nadal bede sie zdrowo odzywiac :) milego wieczoru ;)

no to ciesze sie, Ty jestes o wiele wyzsza ode mnie, wiec spokojnie tyle Ci wystarczy, oczywiscie cwiczenia nigdy nie zaszkodza no ja powinnam przy swoim wzroscie wazyc jakies 42 kg, ktos sie tu oburzyl, ze ja majac 89cm w biodrach chce sie jeszcze odchudzac, ale zauwaz, ze w biodrach schudlam tylko 4cm, najwiecej w pasie, czyli w biodrach nie bede juz chudla tak duzo, a najwazniejsze, ze pas zeszczuplal, ehhh jestem taka szczesliwa!!!!! jeszcze raz Ci dziekuje!!!!

sobie podziekuj :D nie ma sie co przejmowac cudzym oburzeniem bo sylwetki sa rozne :) wazne zeby czuc sie dobrze we wlasnym ciele a innym nic do tego ;) staraj sie zachowac 3 faze czyli do konca zycia wybierac dobre produkty i nie faszerowac sie smieciami. lepiej caly czas jesc rozsadnie niz potem sie glodzic i narzekac :) milego wieczoru :)

Gość Nivis
Gdzie przeczytalas,ze przy Twoim wzroscie powinnas wazyc 42kg? Przeciez to jakas bzdura! Zadna zdrowa, dorosla kobieta nie powinna tyle wazyc. Taka waga to poczatek anoreksji!!

54kg przy moim wzroscie to jeszcze wciaz w granicy normy ale 42kg przy twoim to juz kilka kg ponizej normy. pozdrawiam :)

no tak, wiec powiedz mi jedno - masz 170 cm wzrostu i wazysz 54kg, czyli o 16 mniej niz wzrostu, ja tak nie moge, bo musialbym wazyc 38 kg, co jest niemozliwe, ale czemu waga 42kg przy wzroscie 154 cm to za malo? (to jest 12kg mniej niz wzrost)??? tak se zapytalam, nie gniewaj sie, ale zdziwilam sie Waszym oburzeniem, duzo osob tyle wazy, np kylie minogue, ktora tez jest niska!!! pozdrawiam, cwicze teraz intenswynie codzien i juz znow widze roznice, nie martw sie, nie mam zamiaru wpedzic sie w anoreksje, ale chce figury o jakiej marzylam zawsze, a juz nie tak duzo mi zostalo do osiagniecia celu!!!! 🌼