Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCE BYć SZCZUPLA

Nie moge schudnac w pasie - POMOCY!!!!

Polecane posty

czuje sie swietnie, choc wloski mam dosc krotkie, ale juz sie dzis spotkalam ze znajoma i mowi ze super wygladam, kilku osobom wyslalam zdjecie w nowej fryzurze, bo prosili i tez sa zachwyceni, naprawde tak napisali, wiec moze nie wygladam tak zle jestem bardzooooo szczesliwa :) jak Ci mija wieczor?

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaa
małe pytanko do założycielki topiku bo stron jest dużo do czytania a ja jestem bardzo ciekawa czu udało Ci sie schudnąc w wymarzonym miejscu -pasie???

udalo mi sie do tej pory zrzucic jakies 8cm, ale jak tego dokonalam to musisz poczytac jesli chcesz sie dowiedziec, nadal sie odchudzam, bo jeszcze nie osiagnelam tego co chce osiagnac

no dzięki uuuu 8 cm to jest dużo jak dla mnie ! ja mam w biodrach 87 cm a w pasie ok 80cm wyglądam jak klocuś , waga 55-56 kg cwiczenia mnie zniechęcają ( nie jestem systematyczna) prace mam siedzącą a dietę ostatnio stosowałam pół roku temu hehe najlepiej jakbym zasnęła a jutro obudziła sie z płaskim brzuchem a po ciąży brzuch jeszcze bardziej zwisa i niby jestem w miarę szczupła ale przez to brzucho wyglądam jak paczuś:D

to masz jeszcze inne proporcje niz ja, u mnie pomiedzy pasem a biodrami jest kilkanascie cm\'ow roznicy ja stosuje diete South Beach, obecnie jestem w II fazie i bede w niej dopoki nie zdobede wymarzonych wymiarow i wagi, natomiast codziennie krece hula-hopem (czasem zdarza sie dzien przerwy, ale staram sie nie dopuszczac do tego) naprawde polecam kolko, wpisala sie tu na ktorejs stronie dziewczyna ktora po ciazy wrocila do dawnych wymiarow wlasnie miedzy innymi dzieki tym cwiczeniom ja dodatkowo cwicze na swoim urzadzeniu (wszystkie partie cialka) i czasem abs 8 minutes na nogi, tancze sama w domciu, urozmaicam sobie te cwiczonka niestety trzeba byc konsekwentnym w dazeniu do celu, bez tego nie bedzie zadnych rezultatow strescilam Ci troszke powyzej te 17 stron topiku, ale gdybys poczytala to wiedzialabys, ze miewalam zalamki i trudnosci, no ale teraz jest juz ok!!!!

dzięki zajrzę tu jeszcze 🖐️

ja uzywam masla kakowego mam krem pod oczy z maselm shea ale nie widze jakos rezultatow :D a maslo kakaowe jest spoko zwlaszca na lato do opalania. wyrownuje koloryt :) wieczor ok :) dzisiaj sprzatam //hehe

Gość 18-latka
Zaglądam tudo Was bardzo często, ale w tym tygodniu będzie ciężko, bo muszę się wreszcie wziąć do nauki. Więc na pewno kiedyś tu wrócę BUZIAKI:):)

Gość 18-latka
Eeee żyjecie?:)

zyje, zyje, ale nie mialam czasu pisac waga stoi w miejscu, chyba musze zintensyfikowac cwiczenia i wrocic do I fazy przynajmniej na dwa tyg przed swietami, bo potem sylwester i znow bede wygladac jak wieloryb, musze schudnac jeszcze wiecej i to szybko, zle mi z moja nadwaga, ale jestem silna, tyle juz przebrnelam i uzyskalam, teraz bedzie jeszcze latwiej :) a co u rewelacji? zapewne rewelacyjne efekty? ja sie obawiam swiat, tyle dobrego jedzonka, teraz prosze o wsparcie bardziej niz kiedykowliek, a zwlaszcza w okresie swiat, please, badzcie tu ze mna dziewczynki :) jak sie czujesz 18-latko?

Gość 18-latka
Czuję się dobrze jeśli chodzi o zdrowie, jeśli chodzi o inne sprawy to nie za dobrze... Bycie w związku na odległość jest strasznie trudne, przez to przeżywam ostatnio ciężkie chwile i humor mam niezbyt fajny... Na razie tylko myślę o powrocie do odchudzania... Buziaczki

18-latko, mysl na razie o powrocie do zdrowia i nauce, a odchudzanie nie zajac, nie ucieknie, zwlaszcza ze nie masz chyba nadwagi i jestes b. mloda :) moze znajdz sobie jakies fajne zajecie zeby nie myslec o rozstaniu z chlopakiem az tak bardzo, wtedy dni szybciej i przyjemniej beda Ci mijaly pozdrawiam Cie cieplutko, 3maj sie i zagladaj tu do nas :) a gdzie rewelacja??? pz!!!

Gość 18-latka
CHCĘ!!!!!!!!!!!!!! Ale my się nie rozstaliśmy!!!!!!!!!!!!!!!! I zrobię wszystko, żeby do tego nie doszło!!!!!!!! Ostatnio sobie szczerze rozmawiamy na ważne tematy i będzie dobrze:) Trochę nie na temat te moje posty, ale cel był określony: dogonić GRZYBICĘ POCHWY:D:D:D:D więc staram się jak mogę;)

Gość jemioła
Cześć dziweczyny!!! Mój problem polega na tym, że jestem dość szczupłą osoba (przy wzroscie 164 cm ważę 53 km niech Was to nie zmyli bo mam koścista budowę ciała ) ale nie mam talii takiej jakbym chciała biodra-94cm talia 74 :( chcę zejść do 66cm w talii ale co najwazniejsze nie chce schudnać w biodrach bo zależy mi na odpowiednich proporcjach. Nie wiem czy opłaca mi sie kręcic hula- hop bo nie wiem czy schudne tylko w talii :( Co Wy na to??? Pomóżcie mi błagam Was bo jestem załamana:( Zrobie wszystko zeby miec mniej cm w talii :( Najlepiej by było gdym schudła tylko w talii ;) i nigdzie więcej bo ogólnie jestem z reszty ciałka zadowolona Zlitujcie sie i poradźcie coś udręczonej

cwicz hula hop, naprawde dziala, tylko to moge polecici, ale jest to sprawdzone przeze mnie, dziewczyny pisaly o aerobicznej szostce wiedera, ze osiagnely takie rewelacyjne wyniki dzieki tym cwiczeniom, ale ja tego nie probowalam, tzn po kilku dniach sie zniechecilam, a hulanie jest wspaniale, co prawda stosuje do tego diete South Beach, ale mysle ze krecenie kolkiem dalo mi najwiekszy efekt :) takze kup kolko i zapraszam do cwiczen :)

18-latko, no ja mam nadzieje, ze dogonimy Grzybice Pochwy, pisz o czym masz ochote, troche relaksu nie zaszkodzi, nie tylko samym odchudzaniem czlowiek zyje, choc ja ostatnio to bym o tym pisala i mowila non-stop :) zagladam tu ilekroc mam czas, zaraz jade na kurs, wiec do popisania pozniej martwi mnie znikniecie rewelacji, czyzby wypisala sie z tego tematu??? pz!!!! 🌼

Gość jemioła
Dzieki serdeczne za szybka odpowiedź. Tylko jak zareaguje na to mój mąż jak bede kręcić kółeczkiem :) Chyba uzna , że mi odbiło :):) ale co tam spróbuję i mam nadzieję że ubedzie mi w talii a nie w biderkach pozdrowionka dziewczynki i bedę sie odzywać

Gość 18-latka
Chcę... no mój studiuje w Wawie a ja z Łodzi jestem Gonimy gonimy grzybicę!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D Pewnie, że nie samym odchudzaniem człowiek żyje:). Choć ja nie wiem czym ostatnio żyję:/. Jemioła ile masz lat, że takie dziwne może być kręcenie hula-hopem dla Twojego męża? Chyba nie 70?;) Buziaczki chudzielce:D:D:D:D

trzeba sobie umilac czasem zycie, ja sobie dzis pozwolilam na wafelki bezcukrowe, ale nie te taki na slodko, tylko cos w formie pieczywa, takze ok, moze nie utyje, tylko waga stoi w miejscu niestety ja sie zastanawiam czemu ludzie dziwnie przyjmuja taka informacje, ze ja krece hula-hopem, czy to takie faktycznie dziwne??? hmmm, cio Wy na to???

Gość jemioła
Mam 25 lat ale dla męża zawsze 19 hehehe ;) Trochę sobie zażartowałam. Prawdopodobnie w piątek lub sobote będe miała hula i wtedy wezmę sie ostro do pracy ehhh pozdrawiam wszystkie hula -hopowiczki ;)

Gość jamesmk2003
Idzcie na forum glodowkowe a nie hula hula.

Gość jemioła
Do jamesmk2003 Forum głodówkowe hahhahaha ale sie uśmiałam nie wiesz o czym mówisz ja przez całe życie byłam za chuda a teraz w końcu wyglądam jak kobieta (przytyłam 7 kg) Mam tylko kłopoty ze zbyt szeroką talią. Tutaj dziewczyny doradziły mi ze zrzucę parę cm z talii jeśli zaczne kręcić hula- hop. Każy ćwiczy tak jak mu sie podoba i stosuje diety które mu odpowiadają bo każdy jest inny i kazdemu co innego pomaga ooooo pozdrówki dla dziewczyn które sobie wzajemnie pomagają :):):) A na forum głodówkowe możesz iść sobie ty widocznie niejednokrotnie juz tam byłaś(byłeś)

jemiolko, nie martw sie, juz tu kilka razy byly rozne komentarze, ale w to kafe, wiec wiesz jak jest licze, ze uda Ci sie zrzucic nieco w talii dzieki hulaniu a propos, ale masz nick na czasie, jemiola jest zwiazana ze swietami;)

witam serdecznie! u mnie waga znow w dol, teraz waze 53kg i jestem coraz b. happy, wszyscy mowia, ze pieknie wygladam, kurcze martwie sie tylko co bedzie w swieta, tyle smakolykow wtedy jest w domu, oczywiscie wizyty rodzinne w okresie swiat tez sprowadzaja sie miedzy innymi do kosztowania roznych pysznosci, zwlaszcza u mojej babci, ktora czuje sie nieszczesliwa jesli ktos nie zje u niej czegos trzymajcie kciuczki zebym jakos przetrwala ten czas w stanie nienaruszonym, oczywiscie nie schudne wowczas, ale zebym nie przytyla gdzie jestescie dziewczynki? rewelacja, 18-latka, jemiolka??? pozdrawiam serdecznie, zajrzyjcie tu czasem :) 🖐️