Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCE BYć SZCZUPLA

Nie moge schudnac w pasie - POMOCY!!!!

Polecane posty

jablka jak najbardziej ok. a kiedys bylam na spotkaniu z dietetykiem i on mowil, ze jedno jablko zaspokaja potrzeby organizmu az nadto jesli chodzi o cukier :D:D:D ja jestem wielbicielka slodyczy i dla mnie byloby tragedia zjesc jablko raz na kilka dni jako cos slodkiego. dla mnie jablko w ogole nie liczy sie jako slodkie :D:D:D ale jak sie dobrze odzywiamy to ten glod slodkiego powinien zaniknac i wtedy wystarcza jablko tak jak mi wystarczyl grejfrut :)

a tak w ogole to waga nie jest tak istotna. zauwazylam, ze bardzo schudl mi wlasnie brzuszek. ja jestem osoba szczupla, nawet bardzo szczupla ale wlasnie brzuszek mi sie zrobil i pupa i uda mi sie zaokraglily. widze, ze na tej diecie rzeczywiscie szybko pozbywa sie czlowiek kilku cm na brzuszku i ponizej. :) nie zawsze waga jest wyznacznikiem :) wiec nie ma co sie dolowac :)

ja tez zauwazylam ze brzuch sie zmniejszyl, jak pisalam jest to nawet 5 cm, a to pod brzuszkiem , to sadelko ktore tam mialam tez sie zmniejszylo, jeszcze nie jest plaski zupelnie, ale juz niewiele mu brakuje, no i twarz i szyja, zauwazylam kolosalna zmiane:) brak drugiej brody i walka wokol szyi, ktorego nie moglam sie pozbyc przez dlugi czas:) ja mam jeszcze spora nadwage, waze obecnie 55kg, ale jestem nizutka, wiec powinnam wazyc jakies 42kg jak na moje oko, by czuc, ze jestem szczupla, ale bedzie szlo, moze powoli, ale bedzie, nawet moze lepiej, bo jak sie chudnie sporo w krotkim czasie to efekt gwarantowany, a co najwazniejsze osiagne to bez glodzenia sie :)

domyslilam sie :) ja wlasnie lykam porcje tabletek i wypijam blisko litr wody to tego i zaraz ide do pracy :) milego dnia :)

Gość 18-latka
HEJ:D:D:D:D Chcę byc szczupła, czytam czasem co tu piszecie, ale ja niestety nie am do powiedzenia nic na temat Waszej diety i dlatego się nie wypowiadam. Idę na trening dziś, więc spalę trochę kalorii:D:D:D:D BUZIACZKI DLA WAS:):)

hej 18-stko :D czyli jakies tam wysilki wkladasz w walke z tluszczykiem. :) zagladaj do nas bo my to troche ta diete na bakier stosujemy ;) ja ja calkiem do siebie dostosowalam a chce byc... zle ja stosowala :) ale jakos dajemy rade. ja dzisiaj znowu ponizej 54kg :) mam nadzieje, ze to sie utrzyma choc nadmiar blonnika strasznie spowalnia trawienie :( milego dnia :)

Gość 18-latka
Hihihi no jak czytam to co piszecie to normalnie nic nie rozumiem:P jakieś activie jakieś potrawy itd... Nie stosuję tej diety, więc mnie to nie przyciąga tak:). No trening raz na tydzień niestety tylko, ale dobre i to, bo uwielbiam siatkówkę:D:D:D:D POZDROWIONKA:*:*

hej dziewczyny, 18-latko fajnie, ze wrocilas, sciagnelam Cie chyba myslami:) u mnie bez zmian, juz nie wiem co robic, martwie sie :( dlatego wczoraj nic nie pisalam, bo i nie bylo o czym, zawsze juz bede grubasem :(

hej, ja wyjezdzam na weekend wiec nie bede pisac :) zycze i wam milego weekendu a tobie chce byc... wytchnienia od wagi choc na chwile. nie martw sie. niestety latwiej przbrac niz stracic :o szkoda, ze nie jest odwrotnie :D

hejka, u mnie waga nadal stoi, ale podbudowalam sie, bo dzis odwiedzilam swoja rodzinke i byli zachwyceni, ze tak schudlam, to milo takie slowa od kogos uslyszec i wrocila mi motywacja, od jutra zamierzam intensywniej cwiczyc, moze cos sie ruszy!!! pozdrawiam :)

a ja chyba kupie jutro karnet na silownie na listopad :) tez waga stoi ale widze, ze cm to mi ubylo sporo tu i owdzie :) dobrej nocy i do jutra ;)

hej, nie pisalam dlugo, teraz nadrabiam, bo nie mialam czasu wpasc tutaj wiec mam znow pol kg mniej, ciesze sie, ale najwazniejsze ze inni widza zmiane, zaczelam wiecej cwiczyc, znow jem kilka posilkow dziennie, ale malutkich jak na poczatku diety, w moim przypadku 3 posilki dziennie nie sa dobrym pomyslem, a co u Was?

Gość 18-latka
Hej:). A ja znowu zaczęłam się odchudzać:). Od 3 dni. Jem bardzo mało, niczego słodkiego nie ruszam, kręcę hula-hopem pół godziny i w ogóle fajnie, tylko, że już mi się nie chce:( Jestem głodna i chce mi się słodkiego:/... Pozdrowienia

no wreszcie :D tez nie pisalam bo widzialam, ze cisza. ja dalej na diecie i poniezj 54kg :) niestety tylko nie hulam :( nie chodze na silownie bo nie mam czasu ale na szczescie waga sie utzrymuje. bedzie trudno zrzucic wiecej bo wtedy wg bmi bedzie niedowaga prawie. po osiagnieciu pewnej wagi nastepuje tak zastoj i ja mysle, ze wlasnie dotarlam do tego miejsca. ale bardzo bardzo chce zrzucic jeszcze ze 2-3kg :) i uda mi sie! uda nam sie! 18-stka fajnie, ze tez sie odchudzasz z nami. po kilku dniach apetyt na slodycze powinien zmalec. mam nadzieje, ze to nie bardzo drastyczna dieta bo jak bedziesz jadla np. 1000kcal to pozniej pojawi sie efekt jojo. najpierw czlowiek nie dojada a przez nastepne miesiace organizm sobie gromadzi zapasy zeby nie glodowac gdybys znowu jadla malo. to niestety tak dziala, ze nie da sie oszukac organizmu. pozdrawiam :)

Gość 18-latka
Hej:) Niestety nie znam żadnego fajnego przepisu na sałatkę oprócz tej z kukurydzą, fasolką, groszkiem itd MNIAAAAM:D ale tą wszyscy znają:). Wiesz co, powiem Ci, że u mnie efekt jojo jest murowany, zawsze wracam do swojej poprzedniej wagi i taki juz mój los niestety. Bo niestety, ale chcę jeszcze kiedyś pójść na pizzę, zjeść loda albo 2, a najplepiej wielki deser lodowy. Niestety tak już mam:/ Odchudzam się, ale wiem, że za jakieś 2 tyg będzie tak jak było. Wiem, że to złe, no ale inaczej nie myślę... DOBRANOC:* Buziaki:*:*

heja dziewczynki, ostatnie dwa dni minely mi w podrozy i nie mialam czasu pisac, ale juz jestem przez ost 2, 3 dni nie cwiczylam z braku czasu, nie bylo mnie w domu i nie mialam tez mozliwosci dzis intensywnie potrenuje, a wieczorem ide potanczyc do klubiku, spale troszke kalorii i sie pobawie troche, ehhh juz sie nie moge doczekac :) pozdrawiam cielutko, jeszcze w tej chwili dosc ladna pogoda co mnie cieszy!!!!! piszcie dzieczyny i wspierajmy sie nawzajem!!!!

hej, ja utrzymuje wage a juz dolaczylam ryz do diety. no i prawie codziennie jem cos slodkiego czyli jablko :D:D:D poza tym activia caly czas. min. dwa razy dziennie. tylko nie moge sie zmusic do hula hop :( wciaz wydaje mi sie to nudne 5 min krecenia to jakby z godzine trwala:o ale najlepsze jest to, ze dobrze sie czuje i jestem zadowolona ze swojej sylwetki :) milej niedzieli :)

ja chyba nigdy nie schudne tyle ile chce :( to mnie przeroslo, wczoraj zjadlam czekoladke i wafelki bez cukru, nie przytylam przez to, ale zle sie czuje, ze zjadlam slodkie :o juz nie wiem co robic, czuje sie nieatrakcyjna, zle mi ze soba, juz nie daje rady :(

nie wiem jak ci pomoc. w drugiej fazie chudnie sie powoli ale za to trwale. bez sensu zrzucic szybko a potem dwa razy wiecej przytyc. najlepsze sa cwiczenia aerobowe na silowni. jak powioslujesz albo pojezdzisz na rowerze z godzine to duzo spalisz. moze pomysl o tym. no i ja bym wziela jakis dopalacz jak l-karnityna czy inne srodki dostepne w aptekach. Teraz jest cos takiego z BIO CLA z zielona herbata czy cos takiego. nie mam pomyslu co jeszcze :( pozdrawiam :)

Gość 18-latka
EEEEE no CHCĘ BYĆ SZCZUPŁA NIE MA PODDAWANIA SIĘ!!!!!!!!!! mAmy SCHudnĄĆ WSZYSTKIE!!! i SCHUDNIEMY PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ:D:D:D:D:D:D Buziaki:*:*:*:*

Gość Fragile88
Hej dziewczynki! Jestem pierwszy raz na tym topiku :) Troche jestem podobna to Chcę być szczupła( tez mysle,że nie uda mi sie zgubic zbednych centymetrow w pasie,poza ta sfera ciala reszta jest jak najbardziej ok,ale i tak mam pesymistyczne mysli czasem :() a troszke do 18latki(tez mam 18 latek od niedawna :) ) Zazwyczaj siedzie na topiku dotyczacym 6 weidera,stosuje tę metodę,muszę stwierdzić,ze mimo iz dzisija jest dopiero 7 dzien ja jzu widze efekty!!! Najbardziej mnie zdziwil fakt,że cellulit z brzuszka ucieka! :) no i zrobił się bardziej wytrzymały,lepiej mi się cwiczy,chociaż wiem,że to trudne ćwiczenia są . a hula hop mam w domu ,a jakże...ale nie wychodzi mi cwiczenie na nim ,musze się przemóc :);) Pozdrawiam,piekne panie! (* 18 !!! Jak Ci poszła próbna maturka? z czego pisałaś?? ja anglik ,polak i biola-rozszerzone)

Gość 18-latka
Hej Fragile88:). Wiesz co, ja mam jeszcze 18 lat, ale w grudniu kończe 19 i maturkę pisałam już w maju:). Pisałam z polskiego (tylko podstawa), angielskiego, matmy i chemii (rozszerzenie). Ale Wy teraz macie duużo duuużo gorzej, że musicie wybrać tylko 1 część. Serdecznie współczuję:). Obecnie jestem na 1 roku studiów:) Pozdrawiam:) A jak Tobie poszły próbne?:)

o jak milo, nowa kolezanka! ja cwiczylam szostke weidera, ale nie wychodzily mi te cwiczenia, chyba zle cos robilam i rzucilam je w cholere. rewelacjo-nie oczekuje cudow ani wspanialych rad, tylko wsparcia, wiec naprawde Ci dziekuje z posty, ktore mi pomagaja, musze sama sobie pomoc tylko czasem ciezko, a szczegolnie teraz, ide pohulac!!! 18-latko - dzieki za wpisy :)

dzien dobry :) waga bez zmian ale zima idzie wiec i tak dobrze, ze cos sie ruszylo. :) czekam na kolejna dostawe soli z morza martwego. strasznie polubilam kapiele w tej soli. wlasnie zjadlam ogromniaste sniadanie i musze popic tabletki. nie wiem gdzie ja je zmieszcze :D witam fragile i mam nadzieje, ze zarowno ty jaki 18-stka posiedzicie dluzej z nami. byla tu juz jedna kolezanka, ktora napisala dwa posty i znikla - a moze tak predko schudla? :D 18-stko ty to jestes na tej diecie czy nie? :D ja juz nie moge sie polapac. cos mi sie wydaje, ze ty jestes zadowolona ze swojego wygladu i stad nie bardzo masz chec na odchudzanie ;) i dobrze. grunt to sie dobrze czuc we wlasnym ciele. tak sobie jeszcze pomyslalam, ze jak sie bedziemy mordowac cala zime i probowac schudnac i nic to na wiosne dostaniemy za to nagrode. pomyslcie, ze moze waga nie spada ale tez nie nabiera a na zime zawsze przybieramy. wiec gdybysmy sie nie odchudzaly to pewnie bysmy przytyly. musimy miec duzo motywacji bo ida swieta i karnawal. okres samych pysznosci. wiec nie tracmy tak szybko wiary!!! jeszcze bedzie nam bardzo potrzebna :D milego dnia :)

hej! 100% racji rewelacjo, choc u mnie waga stoi w miejscu to jednak widze zmiany, to najwazniejsze, jestem zaskoczona tym, ze brzuszek tak spadl, a na buzi strasznie zmizernialam ;) bedzie dobrze, chwilowa zalamke mam juz za soba i dalej dzialam, wazne, ze nie tyje, a teraz na pewno bede chudla wolniej, chyba nie bede jadla activii codziennie, tylko np jak mi sie zachce czegos slodkiego, a dzis kupilam sobie biala herbatke, po raz pierwszy sie takiej napilam, ale w sumie nic takiego, chyba wole swoja zielona z opuncja, jest pyszna i cudnie pachnie!!!!! pozdrawiam, kto sie przylacza do cwiczen o 19.00? papapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🌼 jestescie kochane!!!! ciesze sie, ze mamy ten topik, zawsze to pomaga :)

Gość 18-latka
Hej:). Rewelacjo wcale nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu, przede wszystkiim z fałdek tłuszczu na brzuchu... Nie czuję się dobrze we wlasnym ciele, wierz mi... Czasem to olewam, ale nie zawsze potrafię.. Ale dzisiaj byłam u lekarza sprawdzić wyniki badań krwi.. i się okazało , że mam anemię...:( i że to b. możliwe, ze to przez to moje ciągłe odchudzanie... Na razie mam zakaz odchudzania się jutro idę zrobić żelazo, jak wyjdzie w normie to pzyczyna będzie nieznana i pójdę do szpitala... Normalnie mnie prześladuje ten szpital ostatnio;(... Trzymam za Was kciuki dziewczyny, ja na razie odpadam...