Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCE BYć SZCZUPLA

Nie moge schudnac w pasie - POMOCY!!!!

Polecane posty

ja sie nie gniewam za nic. tylko zobaczylam to oburzenie w oczach tamtej osoby wiec sprawdzilam wskaznik bmi dla twojego wzrostu http://www.nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm powiem ci od siebie ze ja do tej pory wazylam zawsze ponizej normy i czulam sie swietnie i wygladalam szczuplo a nie chudo. kazdy widzi siebie i widzi kiedy wyglada i czuje sie dobrze a kiedy cos jest nie tak, mam tu namysli i niedowage i nadwage. sama zamierzam dalej wazyc ponizej normy tylko ze nie za wszelka cene :) pozdrawiam :)

z tego wynika, ze ja jestem w normalnej wadze, jak bym wazyla 42 kg, to mialabym wskaznik 17,7 czyli troszke ponizej normy, zas przy 45 kg jak sugerowalyscie bylabym ok, chyba wyszlo 18,8 cos takiego :) nie jest zle, jestem zadowolona!!!!!bo i tak sie znajduje w normalnej wadze, wg tych wskaznikow nie mam nadwagi :) ale tak naprawde mam i musze jeszcze schudnac :) ale nie za duzo!!!! najwazniejsze sa cwiczenia!!!!!!!!!! milej nocki!!!! slodkich snow!!!!!!!!!!!!

no wlasnie tryska, a mi milo, ze mnie wspierasz tutaj:) teraz juz wiem, ze bedzie dobrze, choc czesto mam chwile zalamki, znow mam problem z zaparciami, meczy mnie to, kilka dni spokoju, a potem znow na nowo!!!! chyba kupie xenne extra i bede brala jak tylko pojawia sie zaparcia, bo activia cos juz na mnie przestala dzialac :( wiesz, to naprawde mile jak czlowiek patrzy wstecz i widzi jak sie zmienil i na zewnatrz i wewnatrz, ten rok jest dla mnie przelomowy jesli chodzi o zmiane siebie samej, nigdy tego nie zapomne, choc nie bylo i nie jest latwo, ale czuje sie silniejsza, bo wlozylam w to tyle pracy, a jak sobie przypomne chwile, kiedy zaczynalam to wiem ze bylo warto, to dodaje kopa i mobilizuje to dalszych dzialan :) pozdrawiam, jak mija Ci wieczor? ja zaraz tradycyjnie ide pocwiczyc, wiesz ze juz potrafie kilkanascie minut krecic bez zatrzymywania? po prostu REWELACJA!!!!

dzieki za kwaitki :D strasznie sie ciesze, ze masz dobry nastroj i ze dostrzegasz pozytywne miany w sobie. u mnie tez wszystko w porzadku. jestem zadowolona z sylwetki i z wagi. bylam dzis u fryzjera i wygladam super :D:D:D tradzik mi minal wiec wszystko ok :D wlasnie jem roladki z kurczaczka z salatka z feta, pomidorkami i papryka :) chyba bede sie dzisiaj kapac w soli z morza. mam chec sie zrelaksowac porzadnie. milego wieczoru :)

no jak cie czytam to nie wierze, ze to ta sama osoba :D ja jestem strasznie zadowolona ze swojego wygladu :D:D:D juz dawno nie bylam tak dobrze scieta, ze wlosy ukladaja sie jak marzenie :) o sylwetce juz nie wspomne :D wszystko ekstra. az sie chce zyc i dalej zdrowo odzywiac. w ogole nie mam ochoty na slodycze. szkoda zebow i ladnego wygladu. jem teraz jablka jako przekaske zamiast batoniczkow i to mi wystarcza. warto troche sie pomeczyc bo efekty sa widoczne. nie mowie tu tylko o figurze ale rowniez o zmniejszeniu apetytu na niezdrowe pokarmy. milego dnia :)

aaa, nie martw sie ja tez mam okresowo problemy z trawieniem. jak duzo blonnika to troche sie mecze. ale jest ogolnie coraz lepiej. chyba organizm przyzwyczaja sie do diety. juz nie potrzebuje jesc activii 2-3 razy dzienie. :)

moze wydaje sie, ze to inna osoba, ale to ja, nie sprzedalam nikomu swojego nicku i hasla :P kupilam sobie ta xenne, zobaczymy czy pomoze, bo juz nie wiedzialam co robic, jablka jem codziennie jak Ty, jedno na drugie sniadanie, chyba sie od nich uzaleznilam, doslownie o 10.00 rano moj organizm upomina sie o jabluszko, ciekawe czy to dobry objaw!!!! slodyczy prawie nie jadam, poza wafelkami bez cukru od czasu do czasu:) wczoraj krecilam 25 min bez przerwy, to moj dotychczasowy rekord, staram sie cwiczyc po 50 minut dziennie, 30 min hulania, potem urzadzenie do cwiczen, moze jeszcze dorzuce cwiczonka na nogi (te 8-minutowki, kiedys sciagnelam je wszystkie) to bym miala godzinke cwiczen!!!! pozdrawiam :)

a propos, sama nie moge uwierzyc ze sie tak zmienilam i nie tylko z wygladu, ale takze nastawienie mam teraz inne, a w pt ide do fryzjera, w sb mam zamiar kupic troche nowych, mniejszych ciuszkow!!! juz sie nie moge doczekac az sie w nie ubiore i z nowa fryzurka bede inna kobietka :) ciesze sie, ze Ty masz sie rownie swietnie i ze jestes zadowolona ze swojego wygladu, wiem jakie to wazne i wplywa na nasz nastroj i ogolnie na zycie, bo inaczej na wszystko patrzymy jesli jestesmy zadowoleni ze swojego wygladu (niech nikt nie smie twierdzic, ze jest inaczej) choc ja nadal walcze, ale juz tyle osiagnelam i nieskromnie mowiac jestem sama z siebie dumna, bo niegdys nie sadzilam, ze to sie w ogole uda!!! dziekuje za wsparcie i prosze zebys tu ze mna zostala na dluzej!!!!

witam witam, ja wlasnie jem kolacje i zaraz bede piec roladki z kurczaczka na jutro. Uwaga!!! ja dzisiaj rano wazylam juz jedyne 53.2kg :D:D:D Czuje sie wspaniale. Patrz jak to sie wszystko zmienia. Jeszcze dwa tygodnie temu marudzilysmy. Co do problemow trawiennych to rewelacyjnie. Pije codziennie biala herbate w duzej ilosci i po filizance zielonej i czerwonej. no i duzo wody. activie i jablko jem w pracy :). ja tez sie uzaleznilam od jablek chyba :D to jest jedyna slodka rzecz la mnie teraz. staram sie nie przesadzac ale dwa jem dziennie. raz na przekaske kolo 12 i potem po 16 :) jestem tu z toba caly czas i bedziemy sie wspierac ;) milego wieczorku :)

Witam 🌼 Wow, strasznie sie ciesze, ze znow waga u Ciebie poszla w dol, oby tak dalej!!! Ja po tej xennie czuje sie swietnie, lekko, ale wzielam ja dwa razy i przestaje, bo nie chce sie uzaleznic, bede brala tylko w razie kolejnych problemow z zaparciami:) Wiesz, obcielam wloski i to sporo (jakies kilkanascie centymetrow), ale nie zaluje, bo teraz super sie ukladaja i jakos tak \"odzyly\" :D na razie nie farbowalam, ale juz mam plan co zrobie, fryzjerka mi doardzila:) Kupilam dzis znow herbatke czerwona, zielona, zaopatrzylam sie w wode, teraz robie rybke w piekarniku na obiadek. Pozdrawiam 🖐️

ustanowilam dzis nowy rekord!!!!! 42 minuty hulania bez zadnej przerwy i moglabym dluzej, ale sama przerwalam bo kregoslup mi zaczal protestowac od bujania sie w jednej pozycji, ale jestem HAPPY!!! jak widac CHCIEC TO MOC, a poczatki byly ciezkie!!!! jakaz jestem zadowolona ze stworzylam ten topik, to swego rodzaju pamietnik mojego odchudzania, widac tu wszystko i czytajac moge sobie przypomniec ile osiagnelam, wszelkie trudnosci, bez ktorych nie ma nigdy zadnej drogi, ale najwazniejsze ze jest coraz lepiej a gdzie moja kumpela z topiku???? 🌼

jestem, jestem :D energia cie rozpiera :D:D:D ja dzisiaj ganialam caly dzien i z mama nakupilysmy sobie kosmetykow i ksiazki :):):) zaraz bede sie pluskac w soli z morza martwego. jem wlasnie kolacyjke. jedz duzo posilkow malutkich w ciagu dnia bo sie wlasnie dowiedzialam, ze zawodnicy sumo jedza tylko raz dziennie co sprzyja przyrostowi masy :/ Ja dzisiaj wazylam juz 52,8kg wiec jestem coraz blizej celu a trawienie rewelacyjne. organizm przyzwyczail sie do zmiany sposobu zywienia. za chwile mam zamiar osiagnac upragniony cel czylui 51-52kg ale i tak bede stosowac 3 faze czyli zdrowe odzywianie do konca zycia. u mojego meza w rodzinie, wszyscy maja genetyczna cukrzyce wiec bedziemy unikac cukrow. poza tym on tez jest na diecie i lubimy byc szczupli :) dzisiaj pije pierwszy raz piwo od niepamietnych czasow. jestem wykonczona po tygodniu pracy i roznych zakupow i mam zamiar dzisiaj wypic piwko i zrelaksowac sie w wannie :) milego wieczoru:)

relaksuj sie, zasluzylas na to w pelni :) ja alkoholu w zasadzie nie pije to swietnie ze taki efekt, widzisz mialas zastoj, a teraz tak szybko waga w dol, moze i u mnie tak bedzie, na razie stoi przy 54kg, ale moja waga pokazuje z dokladnoscia do pol kg, wiec jak jestem u brata ktory ma lepsza wage to sprawdzam dokladniej, ale raczej biore pod uwage zgubione cm\'y w talii i bioderkach, to jest dla mnie prawdziwy wyznacznik :D jem 5 razy dziennie, w tym 2 posilki to sa przekaski (np jabluszko), nawet orzeszki odstawilam zupelnie, nie mam juz na nie ochoty :) ja w srode nakupowalam kosmetykow, czuje teraz wzmozona ochote na dbanie o siebie, o kazdy cm mojego ciala :) milej i spokojnej nocki

Gość sisisi
jak nie mozesz schudnac w pasie to popros znajomego by ci to odkroił nożem kobieto z wielkim problemem

Kup sobie takie urządzenie do ćwiczenia eeee... właśnie nie wiem jak to się nazywa, wygląda jak taki talerz, stajesz na tym i kręcisz się jakbyś tańczyła Twista. Bardzo dobre ćwiczenie na talie. A przy okazji (wiem, że to offtop :P) kto zna z kolei dobre ćwiczenia na biodra?

koko nat - ja krece koleczkiem (hula-hop) i uwazam ze nie ma lepszych cwiczen na wyszczuplenie talii i biderek, podczas krecenia ruszasz takze bioderkami, sama wiem po sobie ze to dziala, wiec moge polecic co do urzadzen to mam jedno w domciu, dziala na wszystkie partie ciala, to cos w rodzaju gazelle free-style, tylko troszke starsze, ale jest super, innych urzadzen nie zamierzam kupowac w tej chwili, ale moze zapisze sie w nowym roku na silownie :) poza tym mam zamiar isc na kurs salsy, choc takze zacheca mnie kurs belly dancingu, jeszcze nie wiem co wybiore, ale cos na pewno pozdrawiam, napisz czy stosujesz jakas dietke i czy duzo masz do zgubienia kilkgramkow :)

Gość 18-latka
Hej dziewczyny🌼🌼 A ja jestem na razie troszkę gruba:/ Ostatnio różne problemy się mnie trzymają i jem:(. Wiem, że to złe, ale mówię jak jest. I fajniutko mi się czyta te Wasze posty tylko 54 kg? OMG!!! Dla mnie to jest niemożliwością! Buziaczki miłego weekendu:D:D

super 18-latko, ze nas odwiedzilas, zagladaj tu do nas czesciej!!! szkoda, ze masz problemy, ale badz dobrej mysli, wszystko sie ulozy tylko w to uwierz, a ja mimo tych 54 kg (no dzis 53,5 kg) czuje ze nadal mam nadwage, ale teraz to juz z gorki, bo wreszcie mam kg mniej niz wzrostu :) Moc serdecznosci!!!!! 🌼

gratuluje :D:D:D ja utrzymuje sie ponizej 53kg :D ten talerza to ja na silowni cwiczylam ale on nie wyszczupli talii za bardzo. rozbudowuje sie na tym miesnie boczne brzucha. i talia jest szczupla ale nie jak osy :) 18-stko witaj i pisz co u ciebie. ja to chyba w ogole pisac przestane. pisalam na kampanii antytradzikowej ale juz tradzik mam za soba. :) pisalam tu ale juz chwilka dzieli mnie od upragnionej wagi. nawet juz na to nie zwracam uwagi za bardzo bo wygladam tak jak chcialam. wreszcie!!! milego wieczoru dziewczyny :D

nie ruszam sie :) ciesze sie , ze cos sie u ciebie ruszylo :) jak sie czujesz odmieniona w nowej fryzurze?