Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCE BYć SZCZUPLA

Nie moge schudnac w pasie - POMOCY!!!!

Polecane posty

nie wiem. pewnie tak bo to chodzi o bialko zwierzece. najlepiej jesc duzo upieczonej badz ugotowanej piersi z kurczaka lub rybki. ale jak taka szynke zawiniesz w salate i dasz ogoreczka to bedzie ok :)

wrocilam z zakupow i kupilam wszystko, poza.... wkurzylam sie, bo w moim markecie nie ma sera zoltego light, wiec mam deficyt:( ale zostala mi feta light, wiec wieczorkirm salatka z fetka, pomidorkirm i salata, teraz jem obowiazkowo salate do niemalze kazdego posilku:)

jedz jak najwiecej salaty, az brzuszek urosnie. bedziesz sie czula objedzona a kalorii malo wiec wciaz beda spalane zapasy z talii. rob sobie sama sos do salaty: sok z cytryny +oliwa+czosnek+sol. tym mozesz kropic salate z innymi warzywami i feta. i taka salatka powinna caly czas byc w lodowce - kiedy tylko poczujesz lekki glodek to jedz ja. co dwie godzinki jedz. do wszystkiego :D pozdrawiam :) wlasnie chrupie salatke :) i wkladam rybki do piekarnika :)

do salatki z pomidorkiem i feta wspanialym dodatkiem jest bazyila i poprawia trawienie :) czosnek tez bedzie super :)

hej, wczoraj mialam problem z netem, dlatego nic wiecej nie pisalam:( dzis waga pokazala mi 2kg mniej niz w zeszla niedziele, czyli pierwszego dnia odchudzania:) waze sie zawsze rano przed jedzeniem:) jestem happy, chcialabym zeby w drugim tyg ubylo mi przynajmniej nastepne 2kg:) !8-latko - mam nadzieje, ze spotkanie z ukochanym i przyjecie dla mamy sie udaly? pozdrawiam Was cieplo w te ostatnie sloneczne dni!!!!!!!

Gość 18-latka
Hej dziewczyny! CHCĘ BYĆ SZCZUPŁA - dzięki, że pamiętasz:). Urodzinki mamy się udały, a przyjazd Miśka jeszcze bardziej... Mmmmmm... No ale niestety już sobie pojechał:(... I zobaczę Go dopiero w sobotę... Eh.. ciężkie jest życie studentów... Ogólnie cudny weekendzik był:):):):):) Aha a co do mojej choroby to już mi chyba przeszła:). Od jutra wracam do hula-hopu:). Do diety na razie jakoś nie mam chęci (podobno mój brzuszek jest śliczny:D) Pozdrowionka:):):):):):)

To ciesze sie ogromnie, ze weekend sie udal:) a to, ze masz piekny brzuszek to na pewno w duzej mierze zasluga hula-hop, co mnie podwojnie motywuje:) choc pewnie mam inna budowe, ale juz lekka zmiane zauwazam, nawet dzis pojechalam do sbratowej i stwierdzila, ze schudlam wlasnie w pasie, na pewno brzuch nie jest juz tak wypukly jak 9 dni temu, choc jeszcze dluga droga przede mna:) a gdzie rewelacja? papatki;)

jestem jestem ale nie chce mi sie przy kompie siedziec :) wlasnie sobie zrobilam cos w rodzaju domowego spa i cala pachne maslem kakaowym:D milego wieczoru :)

Gość 18-latka
Buahahahhahaaa CHCĘ BYĆ SZCZUPŁA mój brzuszek nie jest śliczny dlatego, że kręciłam hula-hopem, tylko po prostu mój Misiek mi tak mówi zawsze:). (Choć tak naprawdę pozostawia wiele do życzenia:)). Kurcze też bym tak kiedyś taki dzień dla siebie zrobić, ale jakoś szkoda mi czasu:D

Zawsze trzeba pomyslec, ze robimy sobie dzien pieknosci by sie lepiej poczuc i ze to na nas wspaniale wplynie, ja tez nie mam na nic czasu, dzis mialam zupelnie inne plany, a ostatecznie robilam cos zupelnie innego, zawsze sie znajdzie taki luzniejszy dzien, by poswiecic go na pielegnacje cialka, o ktore trzeba dbac:) a niektore zabiegi robi sie szybko, mozesz cos na siebie nalozyc - jakas maseczke i robic potem cos innego:) wszystko kwestia dobrej organizacji czasu:) Milej nocy, dziewczynki - moje kompanki w zmaganiach:)

Gość 18-latka
Na pewno macie rację, że trzeba sobie też troche czasu poświęcać, ale jakoś naprawdę szkoda mi czasu:). Może kiedyś... A tymczasem DOBRANOC 🌼🌼

Gość 18-latka
Bądź dobrej myśli:) Lepiej zrzucić kilka kg powoli i trwale:). Miłego dnia, lecę na w-f:D

Gość Lambadaaadada ****
eeeeeee, to wszystko co tu piszecie na mnie nie działało, podziałało dopiero jak przestałam się odchudzać i zaczęłam jeść słodycze!!! Teraz jestem lżejsza o 5 kg bez żadnego wysiłku... aha i mięso, w moim wypadku dzxiała odwrotnie tuczy jak cholera, a kurczaki ooooooo matko......... strrrrrasznie tuczą, potwornie przecież one sa na hormonach pomyślcie!!!!!!!!!!!

doskonale wiem, ze kurczaki sa na hormonach, ale w dzisiejszych czasach nic nie jest zdrowe i nigdy nie wiadomo co naprawde jemy w kawestii odchudzania kazdy musi znalesc swoj wlasny sposob, nie na kazdego dziala to samo! 18-latko - ja wiem, ze bedzie dobrze, jestem dobrej mysli, juz widze malutka zmiane:)

Gość 18-latka
CHCĘ BYĆ SZCZUPŁA - już jestem prawie zdrowa i właśnie lecę na serial i sobie przy tym hula-hopem pokręcę:D wreszcie:D:D:D:D:D Pozdrowionka🌼

dobry wieczor, ja wlasnie rybke z salatka wcinam :) w sobote sie zlamalam i najadalm slodyczy to od wczoraj znowu od nowa licze 2 tygodnie :) pozdrawiam :)

Gość 18-latka
No własnie po takim kręceniu to człowiek się lepiej czuje i energii ma więcej, wiem coś o tym:). A słodycze to po prostu powinny być wycofane z produkcji:P. DOBRANOC:*

dobry pomysl - powinni zakazac produkcji slodyczy :D:D:D dobranoc 18-stko :) ja jeszcze sacze herbatke (czerwona) i bede ogladac Tin CUp na jedynce :)

czesc dziewczyny, dzis rano zobaczylam 2,5 kg mniej niz wtedy, gdy zaczelam sie odchudzac:) jestem happy, choc nie wiem czy uda mi sie w I Fazie schudnac choc te 5 kg, a bylo podane, ze mozna od 5 do 6, a w II Fazie przeciez bedzie sie chudlo wolniej, boje sie, ze mi zapalu zabraknie... pa!!!

czesc, przeciez jest nas tu wiecej wiec moze nam zapalu nie zabraknie :D ja zaraz wcinam rybke:) codziennie jem ryby bo nie mam ochoty na kurczaka. milego dnia zycze :)

Gość Maija
jeść mało pieczywa bez względu na to czy białego czy ciemnego a zwłaszcza bułek bo to właśnie idzie najbardziej w tzw "boczki":)