Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.d.a..

od którego miesiąca moge wozić dziecko w wózku spacerowym

Polecane posty

Gość a.d.a..

od którego miesiąca moge wozić dziecko w wózku spacerowym

jesli chcesz wozic w pozycji siedzacej to najlepiej od momentu kiedy samo bedzie siedziec. Ja wozilam od 7 mc, mimo ze kuba jeszcze chwial sie na boki. jesli w pozycji lezacej to mozesz juz teraz

Jeśli nie ma takiej potrzeby to ja bym sie nie spieszyła.Teraz kiedy pokogoda nie pewna dziecku wygodniej i cieplej będize w glebokim.Ja zaczełam korzystać ze spacerówki jak mały miał 7-8 miesiecy kiedy było już na dworzu ciepło,dziecko samo siedizało itd

Woziłam młodego w spacerówce, rozkładanej całkiem do pozycji leżącej od 5-go miesiąca. A to dlatego, że spacerówka lepiej się składała i wchodziła do samochodu.

hej zalezy czy twoja spacerowka ma opcje przes oparcia..czyli kilka pozycji..jezeli dziecko chce siadac mozesz na pewien czas podniesc oparcie..a jak sie zmeczy czy zasnie to opuscic..Licho wozi sie w takim wozku..teraz juz siedzi ok..ale ciagle zmieniam mu pozycje w zaleznosci od jego zmeczenia i nastroiku;)

Jeżeli masz wózek GRACO to już w 4 miesiącu dzięki regulacji siedzenia. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.