Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaaaaaaaaaaaa

chyba wszystkie wózki są ochydne i oblesne!! gdzie wy macie oczy?

Polecane posty

Gość zalamkaaaaaaaa
ale chyba nniedoczytalam lub nie umiem czytac ze zrozumieniem , ale on chyba nie ma przekladanej rączki co nie?? byla tam mowa o roznych wysokosciach ale nic nie pisze ze mozna przekladac raczke? :(

noo w takiej Inglesinie mozna kolyyyysac:)az do bolu.tylko co komu z takiej ladnary.Wyobrazasz sobie ten wozek wkladac do auta albo tachac gdzies po schodach czy do autobucu?brrrr....

Gość zalamkaaaaaaaaa
odswiezam

Gość łaaaaaaaaaaaaaałaaaaaaaaaaaaaa
a łóżeczka widziałyście?????????????????????? Masakra droższe niz wózki

Zalamko i co masz juz jakies typy?:) Wiesz chyba nie ma takiego ktory wszystko ma -tak mysle..Wiec trzeba wybrac taki ktory spelni najlepiej Twoje oczekiwania.I nie sugeruj sie wylacznie cena bo czasem jest tez grubo przesadzona do wartosci-choc ja osobiscie kupilabym drozszy i taki wlasnie ktory juz posluzylby potem za spacerowke .Przy pierwszym dziecku zrobialm taki wlasnie blad(fakt ze to bylo 8 lat temu i jeszcze takich trio nie bylo)i kupilam wozek gleboki-co prawda on sie niby przepinal na spacerowy(mial takie siedzisko) i to firmy wlasnie Inglesina-wozek byl b. fajny ale mala z niego szybko wyrosla i potem byl juz problem bo jak zaczela stawac o wlasnych silach to ta czesc spaceropwa byla stanowczo za wysoko i trzreba bylo kupic spacerowke.Kupilam Peg per ego Plico i powiem ze wozek byl SUPEROWY! Teraz wybralabym chyba takie trio-czyli wozek Gondola-spacerowka i fotelik w jednym bo potem i tak potzreba fotelik kupic wiec wcale cena jak sie policzy nie jest az tak wysoka.

Najwazniejsze Twoje zdanie bo to TYbedziesz Go potrzebowala wiec zadecyduj wedlug wlasnych przekonan:)

Gość davidka
Osobiście wózek który wybrałaś bag=rdzo mi sie podoba ale cena mnie powaliła!!! Mnie niestety nie stać na taki :( ale jak Ty masz fundusze to super

Gość zalamkaaaaaa
ja szczerze mowiac tez nie jestem zachwycona tą ceną ale plus jest ze jest ten fotolik juz do samochodu a za sam fotelik trzeba dac 400 zl

Gość davidka
w sumie tak,ale i tak pozostaje 2200:)

Załamko ja mam czas wybierac bo nie wiem chyba pisalam a jak nie to pisze ja sie staram o drugie dziecie tak ze mam moc czasu:)Ale typy moge miec nie?:D

Gość zalamkaaaaaa
oczywiscie:P

Gość zalamkaaaaaa
ładny no i cena jaka ładna!

Gość mam takie pytanie do was
wózki, które pokazujecie są ładne, ale ja mam problem... mam 178 cm wzrostu, mój mąż 201 cm. wszystkie te wózki są dla nas za niskie, nie chcemy się kłaść na rączce przy prowadzeniu... przypuszczamy też, że te gondolki będą za małe na nasze "maleństwo" jaki mozecie polecić solidny, ale duży i wysoki wózek...?

Wydaje mi sie ze jednak glebokie wozki sa stosunkowo wysokie.Ale te nowoczesne maja juz regulacje raczki.U jednych sie ugina a u innych wysowa.Wiem ze w mojej inglesinie sie uginala a w Peg per ego wysuwala i wsuwala w azleznosci od wyskosci osoby :) Najlepiej jednak przymierzyc sie do takiego wozka \"zywo\" i wybrac najlepszy i najwygodniejszy.Ja tez niska nie jestem (175) a ni moj maz (193)wiec tez to bylo istotne przy wyborze:)...ale co my mamy z jeansami nie?:D:D:D

Ubaw po pachy :-) My z mężem właśnie "biegamy" za zimową kurtką dla niego... już od dwóch miesięcy. :-) Zapamiętam nazwy, które podałaś, i będę mierzyła "na żywo". Dziękuję. :-)

Nie widziałam nigdy \" ochydnego \" wózka , za to ...OHYDNE się zdarzają :P:):P

Gość zalamkaaaaaa
czepiacie sie takiego bledu jakbyscie nigdy zadnego nie popelnily, a i uwazam ze to jest jeszcze nic bo wiele z Was robi takie oczywiste bledy jak kóra gural żeka ze ta moja "ochyda" to jest pikus przy tych. no ale co zawsze znajda sie takie ktore nie popelnily zadnego bledu(no jasne) i zamiast doradzic cos na forum to beda sie wymądrzac

Jestem złosliwa:P Dlaczego ? Bo temat tego topicu \" \"chyba wszystkie wózki są ochydne i oblesne!! gdzie wy macie oczy?\" sugeruje że jestesmy bezgusciami .... I nie piernicz,że nie ma ładnych wózków ..... Jest ich od zatrzesienia. Tym bardziej jezeli cena nie gra roli ....:P PS...Tak i owszem robię błędy,ale ewentualnie literowki .... Razi mnie analfabetyzm ....i brak znajomosci ortografii..... Ma prawo mnie razic ??? MA ! Bo to forum ! Kazdy ma prawo do opinii i własnego zdania .... I nie bede udawac , ze takiego razacego byka nie wiedze ! pozdrawiam . pa .

MAM TAKIE PYTANIE...-->oj my tez to znamy:D.Ja to jeszcze jeszcze ale maz...szkoda gadac.Tak jak piszesz :rekawki przykrotkie(koszule),buty kupic tez zalamka czasem jak sobie cos ubzdurzy a tu numeru nie ma..Z kurtka tez bylo tak ostatnio ze cale szczecie dalo sie zamowic na prosbe klienta(ale to ewenement byl:D ) A wozeczek znajdziesz z pewnoscia bo tego to normalnie jak sie po necie pochodzi to poprostu zatrzesnienie.Fakt ze sklepy maja tylko po kilka sztuk.Ale ja cos sie upatrzy to mozna pogadac a sklep albo s ciegnie i wtedy sie mozna przymierzyc:)

Dziękuję Ci, Olinek :-))) A co do butów - my od lat kupujemy w Bata. Ja to jeszcze pół biedy, ale mąż ma duża nogę. W Bata najcześćiej albo są takie, jak on sobie upatrzy - i to w przystępnych cenach - albo są w stanie sprowadzić. Tylko ta kurtka... zmoooora. :-D Pozdrawiam serdecznie.

Nooo moj tez w \"BACIE\" bo tam sa duze numery-choc ostatnio tez w sklepie Wojas kupilismy ładne.A ja akurat w tej materii nie mam problemu wiec kupuje gdzie mi sie akurat cos spodoba.Ostatnio super oficerki w Dr.Martens:) Alez o wozkach piszemy hihihih... Załamko-->wybacz :D

Gość zalamkaaaaaaaaaaaaaa
kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz sie cieszylam ze znalazlam fajny wozek 3w1 no i oczywiscie o te 800 zl tanszy od mojego typu no ale co male kolku(no moze bym jeszcze sie skusila) no ale zobaczcie na te zdiecie z gondola , cos okropnego wogole nieproporcjonalny:/ http://www.allegro.pl/item132511319_brevi_b_max_wozek_3w1_full_option_gratis.html

Zalamko sliczny jest:) A te kolrki ...mmmm.....:)Czy ja wiem czy nieproporconalny? Paulko ten tez ładny. Trzeba by sie wczytac co maja a czego nie i wtedy wyjdzie szydlo roznicy cen:)

Załamka, a czemu uparłaś sie na wielofunkcyjny? Nie lepiej głeboki, a potem kupic spacerówke jak dziecko zacznie siadać? W wilofunkcyjnych zdarza sie, ze po przełozeniu raczki wózek zaczyna sie ciężko prowadzić, w każdym razie ja tak miałam. A cenowo pewnie na jedno by wyszło, bo jednofunkcyjne sa tańsze. A jesli chodzi o zdjęcia - wex pod uwagę, ze artysta fotografik ich nie robi.