Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjemny68

Oddam zone na jedna noc!!! kto da wiecej???

Polecane posty

Gość 11111111
Ty nie podszywaj sie za zone bo na twojego pecha ja siedze obok i wszystko obserwuje.

Gość amur wielokropki
Nadzieję możemy czerpać z błogosławieństw, jakimi Bóg obdarzył nas w przeszłości. Biblia mówi: „I odpowiedział lud tymi słowy: Niech nas Bóg uchowa od tego, abyśmy mieli opuścić Pana, a służyć innym bogom. Gdyż to Pan, Bóg nasz, wyprowadził nas i naszych ojców z ziemi egipskiej, z domu niewoli, i On uczynił na naszych oczach te wielkie cuda, i strzegł nas przez całą tę drogę, którą szliśmy, i wśród wszystkich ludów, wśród których ciągnęliśmy.”

Gość powazny inwestor
zlozylismy sie z kumplem po 500,- i bylo super ;)

Gość 11111111
Powazny inwestor ile masz lat?

Gość powazny inwestor
spytaj zony przyjemnego ;)

Gość 1234577
to ja siędzę obok niego i wszystko widzę a wy nie podszywajcie sie pod żonkę kicię i dziwę z lumpajewa :classic_cool:

Gość 1234577
lubię wszystko co można nazwać przyjemnością, lubię wydłubywać kozie bobki i ssać powoli aż się rozpuszczą :classic_cool:

Gość 1234577
a potem powyciągam z papierochów mojego starego ukryte paznokcie i zasieję wkoło domu aby wyrosły banany, które będę namiętnie wkładać do odbytu i wyciskając z nich sok śpiewać ludową przyśpiewkę. :classic_cool:

Gość ja mogę dać te nędzne 2 stówy
ja mam 33 a twoja połowica ile ma lat?

Gość powazny inwestor
to odpowiadam...obliczcie sobie calka z potrojnej calki divergencji gradientu wektora ilorazu inteligencji zalozyciela topiku + (2006 - (pierwsze dwie cyfry mojego peselu+1900) )....proste? :D

no to jeszcze można podszkolić twoją żonkę ;)

Gość powazny inwestor
jak wynika z analizy powyzszego wzoru IQ moze byc rowne 0 (dotyczy jednokorkowych pierwotnialow) :D

Gość 1234577
aaaaaaa i jeszcze naładuję moją radziecką armatę swoimi zużytymi tamponami a potem wystrzeliwując nad Bałtykiem będę uradowana i uchachana aż po same paski stringów, które założyłam przedwczoraj.:classic_cool:

Gość powazny inwestor
jednokomórkowych pierwotniaków miało być....literówka :)

chyba??? oj mylisz się chłopie, a będziesz się przyglądał? to i może ty się czegoś nauczysz!!!

Gość pielęgniarka ze stażem
Dlaczego faceci są tacy fajni 1. Ich dupa nigdy nie jest czynnikiem decydującym podczas rozmowy o pracę. 2. Ich orgazmy są zawsze prawdziwe. Zawsze! 3. Ich nazwisko zostaje. 4. Garaż jest ich - cały. 5. Ich plany weselne troszczą się same o siebie. 6. Nigdy nie mają ochoty odwieźć przyjaciela od bzykanka. 7. Mechanicy samochodowi zawsze mówią im prawdę. 8. Gucio ich obchodzi, że ktoś zauważa ich nową fryzurę. 9. Gorący wosk nigdy nie wchodzi we włosy łonowe. 10. Ta sama robota... większa płaca. 11. Zmarszczki dodają charakteru. 12. Nie muszą opuszczać pokoju aby poprawić sobie krocze. 13. Suknia ślubna 2000 PLN; Wynajem smokingu 100 PLN. 14. Ludzie nigdy nie gapią się na ich klatkę piersiową podczas rozmowy. 15. Nowe buty nie tną, nie robią pęcherzy, nie deformują stóp. 16. Jeden nastrój, zawsze! 17. Rozmowy telefoniczne w 30 sekund. 18. Pięciodniowe wakacje wymagają tylko jednej walizki. 19. Sami otwierają słoiki. 20. Dostają fory za każdy przejaw troskliwości. 21. Bielizna kosztuje 5 PLN za trójpak. 22. Jeśli mają 34 lata i są samotni, nikt tego nie zauważa. 23. Mogą po cichu doznawać przyjemności z jazdy siedząc na miejscu pasażera. 24. Trzy pary butów w zupełności wystarczą 25. Mogą w ciszy oglądać piłkę nożną ze znajomymi przez wiele godzin ani przez chwilę nie myśląc "Musi być na mnie zła." 26. Nie używają podpasek. 27. Jeśli inny facet przyjdzie na przyjęcie w takim samym ubraniu, mogą zostać najlepszymi przyjaciółmi na wiele lat. 28. Nie muszą znać nazw więcej niż pięciu kolorów. 29. Nie muszą się zastanawiać, w którą stronę kręcić nakrętką czy też śrubą. 30. Posiadają dar niezauważania zagnieceń na ubraniach. 31. Ta sama fryzura potrafi przetrwać latami, a nawet dekadami. 32. Ich brzuch zazwyczaj ukrywa duże biodra. 33. Jeden portfel, jedna para butów, jeden kolor przez wszystkie pory roku. 34. Manicure robią przy pomocy scyzoryka. 35. Zakupy Świąteczne dla 25 członków rodziny robią 24 Grudnia, w kilka minut. 36. Cały Świat jest dla facetów ubikacją. Dziesięć rzeczy, które mężczyźni na pewno wiedzą na temat kobiet: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Mają piersi.

Gość walduuś
przebijam! 1.200 zł, tylko prosze o fotke

Gość qwertyuiopasdfghjkzxcvbnm
ja oddam 2 dwie żony.

Gość gość
Podaj nr tel do zony

Gość gość
daje 2500 pln ale opisz mi swoja zone. cert6@o2.pl

Gość bzykacz84
200ZL