Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuula21

Jestem taka szczesliwa!!!termin07.07.2007

Polecane posty

Gość kasiuula21

mam 21 lat i wlasnie dzisiaj dowiedzialam sie ze jestem w ciazy:):) z moim partnerem jestesmy od 3 miesiecy malzenstwem ,dziecka nie planowalismy ale jak juz jest to ciesze sie niesamowicie:):) i jeszcze taka fajna data porodu:):)Kocham Cie moj malutki skarbeczku niech ten czas szybko zleci:):) w tym roku skonczylam studium kosmetykologii a moj maz ma 26lat i pracuje w anglii i wlasnie zamierzalismy na poczatku listopada oboje tam wyjechac:)wiec o przyszlosc sie nie martwie:) Kocham Was:*:*

Gość swaqre
uwazaj, bo ci sie cos przytrafi po drodze

Kasiulla Gratulacje ❤️ Bycie w ciązy to cudowne, niesamowite uczucie! Mam nadzieje że nic przykrego się nie zdarzy. Zyczę ci aby każdy dzień był wypełniony radością, abyś dobrze znosiła tę ciąże. No i ta data... mój synek akurat skończy roczek. 🌻 Trzymaj się i dbaj o siebie. :-)

Gość ja anglie juz nie jeden
narzekal. a ty taka mloda i juz wozek chcesz pchac? kobitki wy tracicie najlepsze w zyciu!!

Gość kasiuula21
przeciesz napisalam ze nie bylo w planach ale jak juz tak wyszlo to sie bardzo ciesze a co mam sie zalamac? i wypraszam sobie tego typu uwagi co swaqre jak maci takie cos pisac to lepiej nic nie piszcie

Gość nie jestes tego pewna
prawda?? udajesz tylko happy

Gość kasiuula21
nie jestes tego pewna--> sama udajesz! w koncu mam to malenstwo z moim mezem a nie chlopakiem ja was kobiety nie rozumiem jak dziewczyna zajdzie w ciaze majac 18 lat i z chlopakem jedziecie po niej a jak mezatka majaca 21 lat to tez moim zdaniem to troche inna sytuacja ale wy wszystko do jednego kosza wkladacie...

Gość ja sie tylko dziwie ze tak
wczesnie sie za to zabieracie:(:(:(bo ja do 30 nie zamierzam, jeszcze bedzie czas na faceta i pieluchy.

Gość kasiuula21
no widzisz kazda z nas jest inna i kazda ma inne cele i idee ja mialam taka ze gdy bede miala 21 lat to bym chcial wyjsc za maz i sie sprawdzilo dziecko chcialam troche pozniej ale za tak wyszlo to widocznie tak mialo byc:)

kasiulko kochana gratulacje! z całego serducha ściskam Cię i zyczę Ci samych pogodnych dni :) oraz zdrowego Maluszka :)

Gość czyli juz z brzucholem
do oltarza lecialas tak myslalam,normalka:););)

Gość kasiuula21
wybacz ale czytaj uwaznie!! bralam slub 3 miesiace temu czyli w lipcu a dokladnie 08.07.2006 wiec chyba w ciazy nie jest sie 12 miesiecy o ile mi wiadomo?? a moje malenstwo ma dopiero tydzien i troszke

Gość ok sorry zycze ci alles gute
i zdrowego bobaska.powodzenia!

kasiuula gratualcje z calego serducha i wiesz co fajnie sie sklada bo ja tez sie dzisiaj dowiedzialam ze bede mama zrobilam test a tam dwie krechy hahahha i obydwu nam zycze powodzenia zdrowych dzidzi i aby bylo wszystko ok a jakie masz objawy jesli jakies masz.ja zrobilam test na 3 dni przed @bo tak jakos inaczej sie czulam nie mam jak narazie zadnych objawow ciazy ale mi tak smiesznie jajniki wykreca a najgorzej je czuje jak siadam albo chodze i zaczyna mi byc troszke nie dobrze

Gość Zedzisia
Ciekawi mnie jak się dowiedziałaś o ciąży?

Gość kasiuula21
ja mialam podobnie jak ty tylko nie myslalam ze jestem w ciazy bo z moezem sie zabezpieczylismy prezerwatywa i to dureksem ale luz a poszlam na uzg do ginekologa bo wlasnie bardzo mnie jajniki bolaly i czesto z tego bulu bylam slaba i nic mi sie nie chialo a ty taka niespodzianka:):)

Gość kasiuula21
zedzisia odpowiedz u góry

Gość kasiuula21
noto zycze powodzenia trzymam kciuki:):*

Gość durex zawdodzi tak jak i pigul
ki! pekla wam guma? bo jesli nie to dziwne to

Gość kasiuula21
wlasnie nie to dziwne ale zawsze kupowalismy prezerwatywy w aptece a teraz w kiosku ruchu moze bylo z nimi cos nie taknie mam pojecia sama bylam zaszokowana ale co sie stanie to sie nie odstanie:) i tak kocham dwa moje Skarby:)

Gość cos to dziwne ty a moze
to jakies cudowne poczecie? albo jak maz byl w UK to poszalalas z listonoszem?hmm

Gość kasiuula21
no ginekolog mi wyliczy ale to wstepny termin wiec moze cos sie jeszcze zmieni nie mam pojecia..a co do prezerwatywy to moze byla przebita

Gość anita27
no ja wlasnie siezde i tak sie zastanawiam jak to jest z tym terminem.cos z nim nie tak bo po twojej dacie wychodziloby ze ty jestes mniej wiecej dopiero 2 dni w ciazy.to jakie usg ci to wykrylo?

Gość Zedzisia
No właśnie też mi ta data nie pasi

Gość anita27
a kiedy mialas ostatnia miesiaczke?