Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniśka74

Moj maluszek dziwnie rzuca nerwowo rączkami...ma 3 miesiace...prosze poradzcie..

Polecane posty

Witam wszystkich.mam do Was pytanko,bo moze ktoras z Was spotkala sie z tym u swojego dzidziusia.Wiktorek skonczy za 4 dni 3 miesiace...bardzo czesto atakuja go kolki,nawet kilka razy dziennie...od paru dni zaobserwowalam u niego dziwne delikatne drzenia raczek i nozek..takie nieskoordynowane delikatne wyrzucanie raczek i nóżek..nie wiem jak to okreslic,ale jestto dla mnie niepokojace..nie wiem czy jest to zwiazane z niedojrzalaosci ukladu nerwowego????Tak wszystko jest ok,ok sie rozwiaja,ladnie trzyma juz glówke...Prosze napiszcie czy ktoras z Was wie cos moze na ten temat?

Gość Glominka
Mojemu synkowi drżała bródka, zaraz po urodzeniu, ale w ciągu kilku dni zanikło. Dobrze byłoby skonsultować się z lekarzem.

Mojej córeczce tez drżały ręce takod 3-5 miesiac, myslelismy ze jest taka nerwowa albo nie wiadomo co, ale lekarka powiedziała, ze dopoki dziecko nie traci wtedy chwilowo kontaktu z otoczeneim to jest ok, dziecko uczy sie wtedy trzymac i wysilaja sie miesnie, wiec moze stad te drżenia. U na to minęło ok. 5,5 miesiaca.

Gość server
cześć mój maluszek dokońca 4 tego miesiąa tak robił jak twój,też miał kolkę 24h na dobę ,przetrwaliśmy,a nocą tak rzucal rączkami ż aż się przestraszyłam, popędziłam do lekarza-zmieniliśmyt mleko rzucanie rączkami ustało-to efekt kolek -skonsultuj to z pediatrą ale nie wpadaj w panikę,maluszek ma jeszcze niedojrzaly układ nerwowy pozdrawiam gratuluje dzidzi