Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

Natia, bo trzeba dokonać cięzkiej sztuki: pamiętać tylko dobre chwile z tego związku, ale nie idealizować Go, dostrzegać jego wady. jak to się uda.. to aż życie jest łatwiejsze. :-)

Gość Scorpionn
U mnie to wychodzenie trwalo ponad rok. Chciałabyś zeby wrocił czy masz już etap "a niech będzie jak jest, nie potrzebuje go"

Gość Scorpionn
święta prawda pamieta się też te złe ale dobre biorą górę

Gość Scorpionn
Dookoła mnie ludzie się rozchodzili, wracali do siebie, a ja myślałam "mnie to nie spotka" (czasem myślałam o tym z radością czasem z zalem) ale teraz to sama nie wiem...moze sama sobie coś dopowiedziałam do tego wszystkiego... jedno wiem pomogło mi powiedzenie " tego wszystkiego na głos" :)

Melduje sie na posterunku, zatloczone te markety ;) ale jedzonko mam. Natka i Zywca truskawkowego :P

Gość Scorpionn
Do niedawna też twierdziłam, że odgrzewany jest dobry tylko bigos....a teraz sama pcham się w ten bigos :)

Scorpionn przeczytalam Twoja historie ... a moze to wlasnie ten Tobie przeznaczony skoro po takim czasie znowu Was los pcha ku sobie ? Hm ? Moze warto zaryzykowac ?

Gość Scorpionn
W moim przypadku, powrót wiązałby się z totalnym OD NOWA. Jesli doszłoby do tego, bałabym się kolejnej porażki...

Gość Scorpionn
Wierze w przeznaczenie........ Był wszystkim..... po 3 latach z dnia na dzień znowu zaprząta moje wszystkie myśli

Gość Scorpionn
dosyć tego co by było gdyby....przyjedzie zobaczymy, a zanim przyjedzie bedę żyć jak do tej pory :)

Gość Scorpionn
Karola* do Jego przyjazdu jeszcze sporo czasu....2 miesiace może to moje przeznaczenie, a moze tylko tesknota za czymś co utraciłam....trzeba czekać

Gość Scorpionn
biedny misiu z reklamy :)

--> Skorpionn, a jak wygląda sprawa prawnej opieki nad jego dzieckiem? Pisałaś, że z jego matką nie chce być, ale jak jest ta kwaestia rozwiązana?

to opowiedzcie cos o reklamie bo ja nie w temacie-niestety polskiej tv nie mam a moze stety bo jezykiem angielskim wole sie tu poslugiwac:)

Gość Scorpionn
Kici-kici Z Mamusia sprawa nie jest i nie jest rozwiązana. Dla niej dziecko jest przeszkodą i utrudnieniem życiowym (tak twierdzą osoby, które przebywają tam na stałe).

Gość Scorpionn
Natia czyli tylko my wiemy dlaczego milka jest taka dobra :)

Gość Scorpionn
ja tez własnie otworzyłam piwko :) no to wznieśmy toast............................za facetów hehehee.....:)

Ja wzniosę toast karotką, bo obiecałam kumplowi, że nie będę tyle pić i będę dbać o zdrowie ;-) Cheers :D

Gość Scorpionn
może byc i sprite i karotka :)