Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

Aguś Ty masz na tym zdjęciu ze sześć palcow :D Hehe. Ładna, miła buźka :) :) Juz wyslylam fotoły do Ciebie :)

Kurde, własnie wróciłam.... I myślałam ze wyjazd pomoże, a co przyjechałam i becze.

Ja już mam piegi, troche slońca i już mnie obsypuje, lubie, ale w morde moja cera to do bani jest + jeszcze piegi hmmm... Ale pieprzyk chociaz mam :P Wiesz Siora jako dziecko zdrapalam go jakoś i się skubany odrodził :D Toć miałam pomysly :P

Ja to zreszta bylam dziecko wojny, wiecznie kolana pozdzierane, po drzewach lazilam z ktorych w efekcie spadalam :P Wciaz siniaki, jakies rany :P Pamietam jak sie kiedys poobijalam jak bylam z ciocia i kuzynem na wsi, dwa kolana, dwa lokcie, jakas rana na dloni, twarzy ... ciocia madra calą mnie obklejała plastrami i wyslala do sklepu ... nie musze mowic jaka mine miala pani sprzedajaca :P Ofiara przemocy :D

Kiedys sobie tez talerzem rozcielam noge, do dzis mam blizne :P Takie uroki spedzania wakacji na wsi :P Ale to byly gitowe czasy. Aguś o i od razu lepiej.:) Powiem Wam ze zazdroszcze Wam tych MAŁYCH, ZGRABNYCH NOSOW !!! 😭

Gość Brodka*
ale dziewuszki sie rozgadały hohoho ... chyba nie moge opuszczać kompa na tyle godzin bo potem nie nadrobie :D aż sie boje weekend'u bo mnie nie bedzie pewnie do niedzieli wieczorem :) może nie piszcie tak dużo co ? hehe pewnie was to nie interesuje bardzo ale ja mam humorek dobry i już mi jakoś tak spokojnie :) uświadamiam sobie że są fajne dziewczyny na swiecie i podobno dużo ich jest :) był mój kolega przed chwilą i mówi że był w pubie i same laski ostatnio :D wiec pospiesza mnie z tą nogą zebym na piwko chociaz poszedł :) ... widze światełko w tunelu :P

Ja mam nochal to po mamie i jednoczesnie po dziadku !! Ojciec juz ma lepszy, ale nie, po nim stworca dal mi pyzata twarz, a mamusia ma taka ladna z wystajacymi koscmi policzkowymi och :P

Gość Brodka*
"Ja to zreszta bylam dziecko wojny, wiecznie kolana pozdzierane, po drzewach lazilam" Karola to chyba mój ideał :D

Gość Brodka*
strasznie nie lubie swoich zdjęć i wywalam wszystkie :P ... ale może jakieś jedno gdzieś by się znalazło

Mowie Ci moja matula wlasnie ma takie kosci i taka trojkatna, szczupla twarz. A ojciec pyzaty, on wazyl 5 kg jak sie urodzil, wszystkie polozne sie na oddzial zlecialy jak sie urodzil bo taki wielki !! A babcia tylko ostatkami sil pytala ( no bo dajta spokoj takiego wielkoluda urodzic ) \"duzy, duzy ale czy normalny !!!??? \" :D :D Brodek ja ideal ? Juz po drzewach nie chodze :P

Gość Brodka*
to może moja przyszla żona Karola wyśle mi wszystkie wasze maile :P ona ma maila do mnie a ja podesle jak znajde ....

To propozycja taka, Brodek wyslij siebie do mnie, a ja odesle zdjecia Dziewczyn do Ciebie ? Pasi ?

Gość Brodka*
poszło do Karoli ... zaraz znajde wasze maile też jak macie podpisy

Gość Brodka*
powoli ... możesz wysłać ... jestem systematyczny musze sobie was dodać do ksiązki i podpisać kto jest kto :D bo masa was tu a ja tylko jeden :D