Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

Ze tak zapytam - który? Bo ich mnóstwo ostatnio. :O Kolejny - w sobotę. Ale ogólnie to do przodu, nie jest źle. :D

No popatrzcie... Agusia poprosila o usuniecie swoich wpisow a poszedl przy okazji wpis \"A propo\" :D :D Niezle niezle... :P

Nie wnikam :P Dla mnie to juz koniec tematu i nie chce do tego wracac :( Szkoda Aga naprawde szkoda, bo zaufalam Ci. No niewazne.... Ucze sie do ostatniego egzaminu i len mnie zlapal.

Też powinnam się uczyć - ale mi się nie chce. Ble.. Przynajmniej odpowiedziałam na zaległego maila sprzed 3 miesięcy :O

Hehe, no ruszyło, ruszyło. Zaskoczył mnie nawet. Oddał dług i nawet PRZEPROSIŁ za całą sytuację. Normalnie szok.. ;-)

Normalnie jestem pod wrazeniem, nieoczekiwana skrucha. Ale to dobrze ze odzyskalas pieniadze- ale ile to trwalo ile Ci nerwow zzarlo to juz inna bajka

Sporo tych nerwów było.. ale cała sytuacja nauczyła mnie jednego -- nigdy więcej nie pożyczę nikomu takiej kwoty :O Bo jak to się potem kończy.. Masakra. Jednak jeśli chodzi o pieniądze, to nie można wiele osobom zaufać :O Najważniejsze -- wyciągać wnioski..

czesc Dziewczyny:) deszcz do mnie idzie, deszcz.. bedzie czym oddychac:) poki co chlodze sie wentylatorem, ale moj kot na niego syczy-chyba sie boi. ja chce wakacje!! :P

Iwi, podziel się tym deszczem, bo ja już padam normalnie, nie mam sił od tego gorąca na nic, a naprawdę powinnam się za naukę zabrać.. :O Heh, a co do ludzi na forum, to do tej pory poznałam na innym topicu jedną osobę, z którą mam co jakiś czas i jest sympatycznie. Zastanawiam się co u niej, bo niestety mea culpa, ale z mojej winy ten kontakt się ostatnio rozmył.. Ale liczę, że to da się naprawić :-)

Kiciak ja sie w ogole zastanawiam czemu my sie jeszcze nie spotkalysmy, studiujemy w tym samym miescie :D

No właśnie, no właśnie! :P Ja już nawet ostatnio pracę rzuciłam, bo nie wyrabiałam ze szkołami, mam za to więcej czasu dla siebie. Ej, to trzeba nadrobić, moja droga :D

halo halo, dziewczyny na spacer bo piekne sloneczko i juz nie grzeje tak mocno ze sie czlowiek topi :)

Natia jasne:) tym bardziej ze zakonczylam juz edukacje, glupio to zabrzmi ale bedzie mi brakowac egzaminow :O

Gość A tak apropo
buhahaha Natia zgaduj dalej...:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):)::):):):):) jesteś porażka

czy tu cos zasmierdzialo? hm? no chyba tak:) no nic, nie zwracajmy uwagi. piekne sloneczko-trzeba korzystac i sie opalac:)

Ano, nie karmić trolli, ewentualnie współczuć im.. głupoty, że ujmę to delikatnie :D A ja właśnie nie przepadam za opalaniem się.. nie lubię, jak jest gorąco ;-/

Delikwentka pojawila sie na innym topiku- tam Kicia gdzie sie wypowiadamy, mozna ja poznac po stylu pisania ;) Wiec i do nas zajrzala :D :D

Niestety.. ech, kiedyś na kafeterii jakoś milsza atmosfera bywała. Ale zawsze można starać się ją przywrócić:P

rozbawiacie mnie do lez:) kto by sie nie pojawil wszedzie doszukujecie moiich postow:) macie jakas manie na moim punkcie? od dawna sie tu nie wypowiadam bo dawno przestalo mnie o bwic..od czasu do czasu zajrze z ciekawosci ale nic pozatym:)a tak na narginesie do mnie wrocil:) :) i jestem najszczesliwsza osoba pod sloncem :) piszcie sobie co chcecie..jak widac nie macie nic lepszego do roboty:) wszedzie tylko CVS... nooo nie mozliwe......:)!!!!!!zycze powodzenia bo mam ciekawsze rzeczy niz czytanie waszych bzdur..ale milo mi ze o mnie pamietacie:)hehe i mam gleboko gdzies wasze podejrzenia glupota ludzka nie zna granic:)PA

Co ciekawe, nie czytasz naszych bzdur a zjawiasz sie jak tylko ktos cos o Tobie pisze :D :D 🖐️

Hej, hej. Wrocilam, uff co za dzien. Ale chociaz fura pojezdzilam :D Cvs a ja slyszalam ze nie wrocil :P