Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trygonometryca

czy na kupienie ubranka nie za wczesnie?

Polecane posty

Gość trygonometryca

tak strasznie sie ciesze.. jestem w 10tc.. kiedy przechodze obok jakiegos sklepu dla dzieciaczkow to ciezko nie wejsc do srodka.. a jak juz wejde to mam ochote kupic cos dla mojego malenstwa.. wiem ze to za wczesnie.. niechce zapeszac.. kiedy wreszcie bede mogla cos kupic?!

Nie wierz w coś takiego jak zapeszanie, wejdz do sklepu pooglądaj sobie rzeczy dla dziecka i kup jakąś rzecz która bardzo Ci sie spodoba :)

Gość trygonometryca
o boze nawet nie wiesz jak bardzo potrezbowalam cos takiego uslyszec:):D ide do sklepu:) kupie chocby skarpeteczki:)

PRZESTAN .TO GLUPIE ZABOBONY.w dzisiejszych czasach juz w takie zeczy sie nie wierzy.daj spokoj.kupuj ile chcesz i co chcesz.nawet caly sklep mozesz wykupic jesli tylko masz na to ochote.

Gość trygonometryca
dzieki:) ochote to mam ale chyba kasy mi nie starczy:D

Gość trygonometryca
a teraz spadam do smyka;) ale fajnie:D;):)

Gość Ajaaaaaaaaaaaa
ja też nie wierzę w zabobony, ale pierwsze zakupy robiłam po ukończeniu 3 miesiąca. Najwięcej poroniem jest w I trymestrze - dlatego.

Gość do ajaaaaaaaaaa
wredne to bylo- dziewczyna sie cieszy, a ty jej takie cos piszesz- rewelacji nie odkrylas i chyba kazda kobieta to wie, ale jakby kazda z nas miala zakladac ze poroni to by nie bylo ciekawie:P

zawsze znajdzie sie jakas kretynka na topoku.co to umila zycie innym.pewnie nie ma o czym pisac bo nie potrafi sie wypowie4dziec na dany temat i stad takie wypowiedzi.

Gość m isie bardzo podoba
ja tez chciaam cos kupic wczraj (jestem pod koniec 2 miesiaca), ale jak zobaczylam te malenkie kaftaniki, to stwierdzilam, ze to pewnie dla wczesniaka, a potem kolezanka mi powiedziala, ze nie, bo dzieci takie male wlasnie sa :D i nie kupilam... musze sie poprawic :)

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaa
dziękuję za miłe komentarze w stylu "kretynka" ukłon w stronę anity nie zakładała, że poronię a nie napisałam tego, żeby kogoś postraszyć czy zrobić przykrość - pisałam co ja zrobiłam staraczko: kupno ciuszka nie spowoduje poronienia - już pisałam, że nie wierzę w zabobony, po prostu wyobraziłam sobie co bym czuła gdybym miała nie użyć tych ciuszków- jakoś się ich pozbyć. Oczywiście ryzyko poronienia istnieje przez cała ciążę, ale w I trymestrze największe. Moje znajome nawet nie informowały rodziny o ciąży do końca 3 miesiąca.

Ja oczywiście wiem, że pierwszy trymest jest najgorszy. I pewnie sama nie rozpowiem wszystkim. Wystarczy jak przez pierwsze 2 miesiące mąż będzie wiedział. Później dam znać rodzinie.

ajaaaaaa.sorki nie chcialam tak osto .ale pewnie zauwazylas ze na kazdym topiku znjdzie sie ktos niemily ktory oibraza forumowiczki.i krew mnie zalewa jak je czytam.myslalam ze jestes jedna z tych wlasnie osob i chcesz ja upokozyc.jeszcze raz przepraszam

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaa
przeprosiny przyjęte. Jak chcesz trygonometryco to kupuj ciuszki. Dziś kazdy robi co uważa za stosowne. Znam przypadki, że przed porodem nie kupuje się ABSOLUTNIE NIC. Współczuję kupującym: mężowi, rodzicom czy innym członkom rodziny...

Nie jest za wcześniej. Lepiej stopniowo kompletować wyprawkę, ponieważ potem może być to zbyt duże obciążenie finansowe. Produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.