Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest dziwne

Nie rozumiem co macie do mezczyzn korzystajacych z uslug prostytutek .

Polecane posty

Gość A OŻENIŁ
a ożeniłbyś się z prostytutką?

jak dla mnie to żaden problem, po to one są, aby korzystać z ich usług, faceci często korzystają tylko dlatego że z dziewczynami którym nie muszą płacić zawsze mają problemy, stawiając sprawę jasno,że spotykają sie z nimi dla seksu, one później nie chcą często dać im spokoju, datego aby nie mieć problemów wolą zapłacić, bo może jeszcze nie chcą się z nikim wiązać, a swoje potrzeby pobycia z kobieta mają, jak każdy normalny zdrowy facet... żonaci faceci najczęściej szukają u prostytutek tego czego nie daje im żona, nie chodzi tu o rutynę, bo rutyne można urozmaicić, jak tylko się tego chce,ale o braki, żony mają jakieś tam fałszywe zahamowania, bo jeśli jestem z kimś związana to z miłości, a w miłości nie ma tabu :) takie jest moje zdanie :) rada dla kobitek dla swoich facetów trzeba być jak te prostytutki, aby nie bylo problemu, że muszą korzystać naprawde z ich usług :) pozdro

Gość Konon
po to one są, po to są one, po to są!!!!!! :classic_cool:

jeśli facet nie ma żony - to proszę bardzo. Niech korzysta. Także uważam, ze Lepiej jak pójdzie do prostytutki mężczyzna, który ma problem, niżby miał jakąś kobietę wbrew jej woli - zgwałcić w przydrożnym rowie. Albo co gorsze.... jakąś dziewczynkę

Gość ten jest dobry
dzi.wki sa od tego zeby je ruchac ...no :classic_cool:

Gość JEEEEESTEM PRZECIwKOOOOO
No tak do tego one są urodziły się dziwkami i jako dziwki umrą.Co zrobić.Bóg tak chciał.Uważam że to płytkie podejście i życzę wszystkim, żeby nigdy ich córki siostry lub żony nie musiały sprzedawać swoich ciał beznadziejnym facetom, którzy uważją, że skoro płacą to biorą.Może byście tak przez moment zastanowili się nad losem tych kobiet? Swoją drogą mówi się sypiając z kimś, sypiasz jednocześnie ze wszystkimi partnerami tej osoby.CZY WY SIE ZWYCZAJNIE NIE BOICIE O SWOJE TAK UKOCHANE JAJA?

--> to jest dziwne { Widocznie maja taka potrzebe i koniec , przeciez to nic zlego , gdy chce naprawic auto to ide do mechanika , polozyc tynk to do tynkarza } .. bedę chciał cie zabić pójdę do mordercy.. tak, jakie to normalne.

I żeby była jasnośc nic nie mam(tak uogólniając) do obu stron to robiących. Lecz nie wydaja mi się to normalne.

Gość ***************************
ja to sie brzydze prostytutkami:P blleee.....!!!! dziwie sie facetom, co ich stukają, ze sie nie boja zarazic sie syfem. dla mnie prostytutka to najgorsza i najochydniejsza kobita na świecie na rzyganie mnie zbiera jak o nich czasem czytam!! a facceci korzystający z ich usług sa tak samo ochydni, mimo ze jestem facetem to nigdy bym z jej usług nie skorzystał

{ mimo ze jestem facetem to nigdy bym z jej usług nie skorzystał } Jest takie powiedzenie, \"nigdy nie mów nigdy\". { milosc i seks to dwie calkiem rozne sprawy wiec po co to mieszac .} Nie byłes nigdy zakochany ? O_O Przecież to własnie najpiękniejsza mieszanka. :o

Gość ***************************
Do merwina- nigdy bym nie skorzystał i nigdy nie skorzystam!!!! A zakochany jestem od 30lat mam wspaniała żone!!!

Gość to sa frajerzy
:O

Gość NO CIEKAWA JESTEM
jakby facet zareagowal , gdyby jego laska krzystala z uslug facetow-kurw. Dlaczego wychodzicie z zalozenia ,ze tylko facet lata na dziwki i tak jak mowi autor-ma do tego prawo? oj zdziwilbys sie gdybys spotkal swoja dziewcztny w burdelu!!!

Gość hmm to tez nie powinienies
miec nic przeciwko temu aby twoja żona zmieniła zawód i została prostytutka, przeciez to zwykla praca, jak każda inna i do tego dobrze płatna :D

Gość dasdasdsa
Myrevin >>>>>.". bedę chciał cie zabić pójdę do mordercy.. tak, jakie to normalne" no wlasnie potwierdzilem teze autora - lepiej zawsze wybrac fachowca

są dwa rodzaje prostytutek, te które to lubia i te które są do tego zmuszone, więc myśląc o ich losie, te co to lubią są po to, aby zadowolic facetów, którzy lubią korzystać z ich usług, więc każdy jest zadowolony, co do zarażenia się syfem, myślę że to też zależy od faceta, do jakiej prostytutki pójdzie, czy do luksusowej czy do tej ulicznej...jeśli chodzi o te zmuszone do tego, kobiety które to robia bo nie mają z czego żyć i utrzymać dzieci, rodziny,spoko, choć może jest teraz coraz więcej wyjśc z sytuacji, te wywiezione,zmuszone, to nie ma co tu dużo sie udzielać, one akurat nie robia tego z własnej woli, choć można też być ostrożnieszym w zawieraniu znajomości, bo nie wiadomo na kogo można trafić. Ci ludzie,którzy mówią że to są najgorsze najbardziej ohydne kobiety świata, niech trochę się zastanowią czy nie ma nic bardziej ohydnego na świecie, bo zamiast myśleć o nich i narażać się na wymioty, lepiej po prostu dać sobie w ogóle spokój, przecież to każdego indywidualna sprawa kim jest co robi itp...wszystko ma dwie strony medalu i każda sprawa ma swoje racje...

Gość niech kozystaja
jak nie maja kobiety, bo inaczej potem staja sie agresywni, gwalca i morduja...

Gość łączenie tematów
Prostytutki są piekne, sami zobaczcie!!! 21:09 wwwwwwwwwwwww Nie dziwe sie ze faceti korzystaja z tego typu usług http://www.odloty.pl/cd/popup_image.php/page/h ome/pID/2884 21:11 roztropny Krzysiu Ja na dziewczyne a tym bardziej zone nigdy nei wybiore sobie atrakcyjnej dziewczyny bo z taka to nie wiadomo jaka ma przeszlosc. Wezme sobie jakas skromna brzydulke ktora bede kochac namietnie i on amnie tez.

nie rozumiesz? to zrozum tam są najgorsze dna , rumunki, cyganki huj wie co jeszcze kurwa daja za doplata dupy bez kondona i maja hiva!!! a kondon nie do konca chroni przez tym choróbskiem (30 %) nie wspomne kurwa o opryszczkach itp zalosne a potem np. taki zaspokojony męzus wraca zadowolony do domku "zmęczony po pracy" i zaraża biędną żone,dziewczyne tym dziadostwem-i tu zaczyna sie dramat rodzinny. skapowałes czy nie? wymienilam tylko jeden przyklad skutków ubocznych

nie rozumiesz? to zrozum tam są najgorsze dna , rumunki, cyganki huj wie co jeszcze kurwa daja za doplata dupy bez kondona i maja hiva!!! a kondon nie do konca chroni przez tym choróbskiem (30 %) nie wspomne kurwa o opryszczkach itp zalosne a potem np. taki zaspokojony męzus wraca zadowolony do domku "zmęczony po pracy" i zaraża biędną żone,dziewczyne tym dziadostwem-i tu zaczyna sie dramat rodzinny. skapowałes czy nie? wymienilam tylko jeden przyklad skutków ubocznych a propo kazda kobieta jest ładna jak o siebie dba a prostytutki sa szczuple w wiekszosci bo wciagaja prochy a po drugie no chyba maja full kasy nie? moze lepiej wydaj na zone i dzieci lepsza inwestycja

a pozatym wyobraz sobie z iloma sie jebala!!! co to za satysfakcja bzykanie tej ktora kazdy może miec? luksusowa dziwka ... pfffffff 1500 za noc kurwa ale luksus buehehe zalosne i wy sie na to nabieracie !!! a sa piekne bo kurwa photoshop spelnia marzenia nie czemu swojego ryja nie pokaza? bo sa stare i doruchane bleeeee a jak ja bym byla biedna to bym kurwa nawet na kasie zapierdala za 800 zl a nie splamic swoj honor