Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rankingowa miotła

Ranking głupich żenujących reklam

Polecane posty

Gość Rankingowa miotła

1) Wszytskie z udziałem Hajzera 2) Nestle Aero 3) Calgon

Gość jak facetowi stoja suty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jakis nowy lek na hemoroidy... chodzą dupki na nózkach w beretach po parku i gadaja ze nie moga siedziec, a jedna dupka siedzi i jej zazdroszcza. Nastepuje reklama leku. Po czym ostatnia zagubiona dupka biegnie i pyta a co ze mna, na co głos odpowiada a ty przestan sie wstydzic:O zabila mnie ta reklama...

Gość dr. von klocek
rocorete, z tym pedałem co powtarza wszystko dwa razy. I te no Lotto :D jak to widzę to wyłaczam tv.

Gość reklama z tą zapoconą koszulka
która cytuje nawet nie pachnie:o

Gość ING Bank sąlaski z Kondradem

Moja lista: 1. Vizir i pewien znany prezenter 2. Mentos i te szytwne brodawki 3. Vanish z oblewaniem ludzi różnymi substancjami

1.suty mentosa 2.kostki domestosa 3.coca-cola z kosmitą cierpiącym na ślinotok (trzęsie mnie jak widzę tą reklamę i od razu zmieniam kanal) 4.tele2 o nieprzyjmowaniu rachunków (i ten listonosz z miną czlowieka cierpiącego na ciężką niestrawność):o Generalnie to wszystkie reklamy mnie wkurwiają. Jest tylko kilka nielicznych wyjątków w postaci reklam samochodów i browarów.

Gość obłoczek malutki
chyba CALGONIT - ''pralka sie zepsuła, nie zdążę zaprowadzic Maćka so szkoły'' - masakra!!!!! reklama etopiryny z tym znanym piłkarzem...(zapomniałam) w każdym bądź razie siedzi na konferencji prasowoej i dzwoni mu telefon, jak kończy rozmawiać chowa telefon i mówi: ''Goździkowa przypomina na ból głowy ETOPIRYNA'' - ŻENADA MAXYMALNA!!!! wszystkie reklamy TELE 2 i reklamy typu vanish i hajzer :)

\"co pan robi ??!! przeciez kolor sie zniszczy!!! \" ogolnie produkty do prania. oraz: mentos, lucas bank, tele 2, chello, tepsa, wiekszosc leków... dla rownowagi sa za to te rewelacyjne- i oby takich jak najwiecej :D

obleśna reklama to cilit bank... i te obleśne włosy w tej rurze,. darowaliby sobie takie reklamy i oczywiście leki na przeczyszcenie

Gość puszczamy reklamy
coca - cola... zbiera mi się na wymioty jak ją widzę :o

mentos oblecha Sprite beznadzieja po jakims czasie (zbyt doslowna i drastyczna) Chajzer i proszki tkliwe Merci z zawodzacym facetem \"mersiiiiiii tak po-dzie-ku-je Ci!\"

Gość o pani jadzi
pani jadzia ci doradzi - to jakies soki ...porazka na maxa

Gość Hakuna_matata
Coca cola - ten śliniący się ufok jest obrzydliwy:o Suty na początku mnie wkurzały ale teraz mam polew szczególnie jak widzę tego gościa obok na dyskotece - jego mina jest nie do przebicia : o_O hahahaha :D Chajzer :o Reklamy Vanisha - totalny idiotyzm I nie wiem czemu ale wnerwia mnie ten spot z Gośką Andrzejewicz i (chyba) tym gostkiem z Verby - ja pragne, ty pragniesz... bleee:o

Gość Izoldar
najbardzie wklatwia i mnie HAjzer...co facet ma do prania...no bez jaj ,przecierz chlopaki,chlopcy i mezczyzni nie piora,wiec bez przesady...a jezeli nie wiadomo o co chodzi,to pieniadze....bardzo malo przekonywujace...

ja też chce! lista: 1.Hajzer i reszta 2.sutki-bleeeee! 3.ta która nie zdąży Maćka do szkoły zaprowadzić 4.ta która obwąchuje koszulkę swojego faceta 5.głupki od sprita 6.ta laska która jedzie na wozie z chłopakiem i mówi dobrze miiiiiiii. 7.vanish albo vanisch kiedy babki oblewają ludzi czymś tam 8.Goździkowa ze swoją Etopiryną. Kocham natomiast leniwca z Alfy:)

a! zapomniałam jeszcze o tej: -parka i śpiewają \"ja pragne ty pragniesz\" a on robi minę jak by musiał do kibelka! podziękowania dla TV za zaprzestanie puszczania tej reklamy z wielkim facetem wspinającym się po budynku z butelką hop bodajrze...

Gość nie mogę ...
verdin manti gastop blend a med 3d white