Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rankingowa miotła

Ranking głupich żenujących reklam

Polecane posty

Gość cvcvcvcvcvcv
Marek Kondrat reklamujacy jeden z bankow: Jego agresja i mowienie na "Ty" wzbudza we mnie agresje.

Gość cvcvcvcvcvcv
a i jeszcze ta reklama "Babciu co ty taka niewyrazna" i pokazuja rozmazana babcie heheh

Gość cvcvcvcvcvcv
a i jeszcze reklama zarowek OSRAM, na koncu reklamy babka namietnym uwodzicielskim glosem mowi :"O s r a m", niech sie sama osra ;)

Gość mentos the fresh meaker
mentos z psem całujacym tego goscia- ochyda!!! mentosowi chyba zalezało na zabawnych reklamach , ale jakos kiepsko mu wyszło :o a teraz z drugiej strony : moje ULUBIONE z których zawsze mam polewke na maxa- compensa, facet z hot-dogiem, ktory oglada sie za laska :D:D:D:D i pralka beko, z tym facetem zonatym co sobie panienke wyrwał , a pozniej w brzucho od zony dostał- rewelka :D:D:D:D

no, z tym hot dogiem też mnie zawsze śmieszy. A do okropnych reklam zaliczyłabym tego babo-chłopa co trzema środkami cilit wszystko wyczyści

Gość mentos the fresh meaker
heh, biedronka tez ma niezłe :)

Najbardziej irytujące są reklamy Jogobelli \"Kupując tani jogurt - kupuję kota w worku\" \"Owoce w Jogobelli są jakby świeżo zerwne z krzaczka\" I jeszcze to patrzenie w boki

w polsce raklamy są kierowane do kobiet w 99% co więcej, są robione dla idiotek - na zasadzie \"jest problem - użycie czegoś tam - nie ma problemu\" :O szkoda, bo czasem reklamy potrafią być genialne - lubię oglądać te zagraniczne robione \"z jajem\"

najgorsza jest ta z drzewkiem bonsai, którego Bursztynowicz nie mogła pielęgnować, bo ją mięśnie bolały:o Siedzi jak idiotka i gada jak idiotka. Albo Iza Małysz: mistrzyni spokoju: tam są błędy stylistyczne, ale komu to przeszkadza :( Hajzer: król dziadostwa I co ja teraz zrobię z taką ilością rozproszonych plam!!!???

Gość wierka
Dla mnie najgorsze są te reklamujące wafelki. Nie znoszę mlaskania przy jedzeniu. Obrzydliwość.

Gość Najlepsze są reklamy naszego
ukochanego pisowskiego rządu - wzruszajace wyznania żony bezrobotnego wcześniej męża , sklepikarza , któremu nie tłuką już szyb i zyje mu się dobrze, a najlepsza jest ta para staruszków - roztkliwiam sie oglądając tę reklamę - po prostu kurwa łkam!

Gość tylko persil zawsze persil
:o