Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xymena 31

PRZYZWYCZAJENIA WASZYCH ŻON I MĘŻÓW- POŚMIEJMY SIĘ RAZEM!!!

Polecane posty

Gość wodawoda
zryty berecie ja też nie wierze! obora to mało powiedziane!

Gość buźki się robi....
fajny temat - wszystkie ultra czyściochy mogą sobie ponarzekać na męża Xymeny !!! - coś krótkie te wasze wypociny - postarjacie się bardziej....

Gość wodawoda
TAK! BRUDAS! BRUDAS! śmierdziuch jeden,dawaj go na kompa zaraz go nauczymy higieny osobistej i kultury jeśli matka nie umiała! dawaj go!

Gość buźki się robi....
czy Wy naprawdę nie rozumiecie czym różni się swobodne zachowanie w domu od higieny osobistej ??? jak dzieci.......

Gość wodawoda
zryty podpisuje się pod twoim tekstem!

Gość wodawoda
buźki a ty co też śmierdziucha w domu trzymasz???????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość buźki się robi....
wiesz BYSTRA WODO - rozumiem czym różni się swobodne zachowanie w domowych pieleszach od higieny osobistej i nie wydaje mi się że każdy kto beka czy pierdzi jest od razu menelem!!! to tak samo jak wiem czym różni się kultura osobista od zwykłego chamstwa jakie prezentujecie swymi wypowiedziami !! :)

Gość wodawoda
a kto tu mówi o menelu?! swobodny w domu czy zwykły śmierdziel nazywaj to jak chcesz ja śmierdzielom mówie NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość buźki się robi....
a obora, cham, brudas to według Ciebie przymiotniki nie określające menela ??

Gość Xymena 31
Na bakier macie z waszym rozumowaniem. Wszystkich tak do jednego wora wrzucacie bez oglądania żadnego???????????????????????????

Gość oh nie
cierpię piękniutkich, ładniutkich, czyściutkich, wypindrzonych lowelasików i ich lowelasek, booooooooooooooo tooo WREDNE TYPKI wypchane słomą. Siano wszędzie, właśnie słychać i czuć!!!!!!!!!!!!!

Gość wodawoda
jesteście nienormalne jak wasi faceci! szczęścia życzę:)

Gość to sobie nie lub
A ja się cieszę że mój mąż nie smierdzi i nie lepi się od potu jak jakiś cap. Nie czeba być lowelasem żeby wiedzieć że do czyszczenia zębów jest nitka dentystyczna a nie paznokieć.

Gość to sobie nie lub
trzeba - miało być

Gość wodawoda
o! i na tym powinniśmy zakończyć tą niezwykle obleśną dyskusję. Pozdro dla czyściochów!

Gość Xymena 31
Mało inteligentne z was istoty...................... Jeszcze raz się pytam, czy bekanie itp ma związek od razu z brudasem????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość Xymena 31
Mało inteligentne z was istoty...................... Jeszcze raz się pytam, czy bekanie itp ma związek od razu z brudasem????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość k o b i e t o
czytaj ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jambojet
A ja mysle ze to prowikacja .. nic wiecej...przeciez to widac od razu..... bywajcie..:)

Gość xymcia TWIERDZI
ze sowbodne jak to okreśłiła pierdzenie przy swojej żonie, rodzinie - to normalna rzecz. Ulewa sie na samą myśl, a pomyślcie o biednych dzieciach którym przyjdzie się wychowywać w takim chlewie, pójdą do szkoły i na lekcjach będą pierdzieć bo w domu ich nauczyli że to normalka:D:D:D albo jak już będą starsze, to pozna córka Xymci i jej męża flejtucha chłopaka, ten ją do domu zaprosi a ta sruuuu :D pewnie Xymcia myśli że wtedy chłopak stwierdzi - "ale mnie kocha tak się swobodnie przy mnie czuje"....:D:D:D:D:D buahahahhahah

Gość No co natura facetow
moj mezus tez przy mnie pierdzi,beka,dlubie w nosie (koz nie je,ale czasem jak chce mnie wkurzyc to je do mnie wyciera,ale tak szczerze to wcale mi to nie przeszkadza).I faktycznie nie wierze ze w malzenstwie ktos nie robi tego,a jesli tak no to przepraszam was bardzo,ale chyba wtedy musicie zastanawiac sie nad kazda rzecza ktora zrobicie.A przeciez w malzenstwie nie powinnismy sie niczego wstydzic i wszystko powinno byc naturalne.

Gość No co natura facetow
Acha i jeszcze cos...moj mezus wcale nie jest zadnym brudasem,bo pewnie za niedlugo sie cos takiego pod moja wypowiedzia pojawi.Naprawde jest bardzo czysty,zawsze pachnacy,nakremowany itp.

Gość Xymena31
Dlatego ja cały czas ponawiam pytanie: co ma piernik do wiatraka??? Łopatalogicznie rzecz ujmując: jaki związek ma pierdzenie z utrzymywaniem higieny osobistej????????????????????????????????????????

Gość Xymena31
W tej kwestii uświadamiacie mi jak mało jesteście dojrzali co poniektórzy oczywiście........... Hmmmmmmm.....

Gość Xymena31
Już to zrobiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ty leć do szkoły, bo nauka czeka................

Gość Xymena31
ja wiem co napisałam a ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem. szkoda............

Gość majkaaaaa1
Xymena olej ich. oczywiscie żadna tu nie pierdzi nie beka. Wszystkie są idealne. Mój facet nie beka co prawda, ale ostatnio zauważyłam, ze ma miód w uszach, co mnie rozśmieszyło nawet, bno ja sama mam boję się czyscic uszy , jakas trauma, ze cos sobie uszkodze. Ostatnio się upił, i tak donosnie pierdnął na cały dom, że myślałam ze umrę ze smiechu. Moze to głupie ale jakos mnie to tak rozczuliło. Po 8 latach razem usłyszec jak pierdzi.:) A co do twojego pytania, oczywiscie pierdzenie nie ma nic wspołnego z higieną, rzeczywiscie ludzie mają problemy ze zrozumieniem.