Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xymena 31

PRZYZWYCZAJENIA WASZYCH ŻON I MĘŻÓW- POŚMIEJMY SIĘ RAZEM!!!

Polecane posty

Gość Xymena31
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najśmieszniejsze jest to, że wiele rzeczy dodają od siebie!!!!!!!!!!! więc nie koloryzować tematu drogie panie i panowie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość perła nie złota
Możeby tak zejść z tego przykrego tematu, obrzucacie się błotem i nic z tego nie wynika, w każdym razie nic dobrego. Każdy ma jakieś przyzwyczajenia, nie zawsze miłe dla otoczenia, ale jesli druga strona to akceptuje to ich sprawa. Nie zapominajmy o tym, że my kobiety tez czasem mamy dziwne przyzwyczajenia. Przyzwyczajenia maja to do siebie że stają się jaby czymś naturalnym, nie zawsze zdajemy sobie sprawę, że jesteśmy dla kogoś uciążliwi. A wiele wspólnie przeżytych lat w dużej mierze opiera się na przyzwyczajeniach. Zawsze mozna szczerze pogadać, delikatnie, bo to są delikatne sprawy. Ale jeśli obojgu z tym dobrze to ich sprawa PROPONUJĘ DZIELIĆ SIĘ DALEJ, I ZEJŚĆ Z XYMENY! p.s. zreszta w małżeństwie czy w ogóle w związku potrzeba jest ustępst z obu stron, ale każdy określa własną granicę do której może ustąpić, i albo para się dogada albo nie..... Mój partner nie ma śmiesznych przyzwyczajeń, jedynie pali paieros, ale to nie jest śmieszne :) natomiast mi zdarzają się różne wpadki :) i nie raz doprowadzają nas do wybuchu śmiechu, ale to chyba normalka, każdemu może się zdarzyć. Wiecie co grunt to umieć się z siebie śmiać i mieć do siebie dystans. Pozdrawiam i zachęcam do ZDROWEJ DYSKUSJI NA TEMAT LUB ZMIANE TEMATU!!

Gość Xymena31
POPIERAM , to co napisałaś. pozdro.

Gość no jasne dystans - ok
ale pierdzenie przy innych to chamstwo i tyle. A że głupiuitka Xymena nie potrafi zrozumieć związku pierdzenia z higieną to już tłumaczę (no cóż nie każdemu dano być inteligentnym, niestety Xymena zgubiła gdzieś swoje szare komórki - już wiem może smród je dobił?? :D:D) - Otóż pierdzenie jest niehigieniczne, bo jest wydalaniem gazów z odbytu i najzwyczajniej w świecie śmierdzi. Przebywanie w pomieszczeniach gdzie śmierdzi jest niehigieniczne. Dlatego wymyślono takie urządzenie jak sedes i jest to miejsce które służy do wydalania moczu oraz kału z organizmu. A pierdzenie przy innych jest po prostu obleśne i obrzydliwe. Nie uwierzę że nawet Xymena lubi wąchać pierdziochy swojego męża. Czy to normalne? Lubić siedzieć w smrodzie?? Ja lubię jak pachnie.

Gość perła nie złota
DO "NO JASNE DYSTANS" Nie potrzebny ten wykład, myslę, że każdy wie co i jak, a przyzwyczaić można się do wszystkiego, do "zapachu" też. Druga sprawa, zmieńmy temat, bo ten naprawdę jest już "przegadany" wystarczająco. CO WAS ŚMIESZY W SOBIE???

Gość perła nie złota
...hmmm...widzę, że temat o sobie, jest trudniejszy, trudniej mówi się o swoich wadach czy śmiesznościach a tak łatwo i chyba nie raz przyjemnie(niektórym przynajmniej) jest się pośmiać z innych. A tak naprawdę śmiejąc się lub wytykając innych wady śmiejemy się z siebie, bo drugi człowiek jest jakby "lustrem" nas samych. Najczęściej nie podoba nam się u innych to co w gruncie rzeczy jest naszą wadą....?! Tylko łatwiej mówi się o innych. No cóż nasza pycha i egoizm nie pozwalają nam siebie poniżyć, czy poprostu wyśmiać. Wypowiedzi na tym topiku, dowodzą , że tak jest, bo zaatakowaliście Xymenę, jakby ta zrobiła coś złego, obrzydliwego, a ona poprostu czymś się podzieliła. Jest już 10 stron z wpisami i większość wypowiedzi ok. 40 to obelgi lub pouczenia, a czasami najlepiej poprostu przemilczeć i dalej rozwijać dyskusję, ale na temat, lub poprostu zrezygnować z wpisów. Internetowe forum dyskusyjne ma to do siebie, że jesteśmy anonimowi i łatwiej nam tak wypowiadac się, nie widzimy reakcji naszych rozówców, nie wiemy czy robimy im przykrość czy sprawiamy przyjemność, podobna historia z smsami czy telefonem, tą droga łatwiej powiedzieć prawdę lub coś czego w oczy nie mamy odwagi. Łatwiej tez się podzielić problemem. Jednak nie chodzi tu chyba, by obrzucać się błotem, czy wymądrzać(może ja to teraz robę, ale nie oceniam Was i mówię najczęściej w pierwszej osobie) mi też jest łatwiej. Po mimo wszystko nie ma takiego sposobu komunikacji, w którym można bezkarnie oceniać innych stawiając się wyżej. Wszyscy jesteśmy ułomni i popełniamy błędy, mam rózne przyzwyczajenia. Wypowiadajmy się w swoim imieniu, za siebie, tak by innym przykrości nie robić, a to będzie miało sens. Przepraszam jak kogoś urażę tą wypowiedzią, ale nie uwżam, że jestem najmądrzejsza wiem to z doświadczenia i obserwacji, nic więcej. Pozdrawiam!!

Gość Xymena31
Perła!!!!!!! Z ust mi to wyjęłaś. Dobrze, że chociaż TY wiesz o co chodzi. No właśnie, to może podyskutujemy o swoich przyzwyczajeniach lub wadach drodzy forumowicze??????????? Kto pierwszy??????????????

Gość perła nie złota
:) ja mam skłonności do przejęzyczania się co w gróncie rzeczy powoduje w śród bliskich salwy śmiechu wręcz nie raz do łez, nie podam przykładów ale nie raz jest śmiesznie, podobno nie mam czym sięchwalićale nie raz też "publicznie" coś powiem ;) Umiem się z siebie śmiać, przynajmniej tak myślę, jestem tylko czasem nadwrażliwa co do żartów z moich uczuć ale to chyba zrozumiałe.... Podobno, tak mówi mój partner śmiesznie wyglądam jak się denerwuję...hmm to nie mi oceniać :) Pozdrowienia

Gość Xymena31
A ja mam takie przyzwyczajenie, że zapalam papierosa, zostawiam go w popielniczce i idę coś zrobić, między czasie przypalam drugiego papierosa i kiedy wracam mam nagle 3 fajki palące się w popielniczce. Albo idę do sklepu z zamiarem kupienia konkretnej rzerzy, po czym kupuję zupełnie co innego i kiedy wracam do domu, przypomina mi się, że nie mam np cukru po który się wcześniej wybrałam i znowu się ubieram i idę po nieszczęsny cukier. To jest roztrzepanie a nie skleroza. Jestem bardzo niezorganizowana. Lub robię porządki np mycie okien i myję te okna i myję i nagle dostaję olśnienia, że w szafie tez zrobię porządek a potem biorę się jeszcze za łazienkę, bo akurat tam weszłam. W rezultacie na koniec dnia, okazuje się, że nic z tych rzeczy nie jest zrobione do końca i wszystko mam rozgrzebane, tu trochę zaczęte i nieskończone, i tam ................

Gość perła nie złota
Coś się nam temat zawiesił........ Trudny, czy nie ciekawy??

Gość Xymena31
Tak, chyba tak. Hieny czekają na pikantniejsze kąski a tu szara rzeczywistość............. ha, ha.... Perła, zauważyłaś, ale cisza................. pozdro.

Gość wodawoda
rozwieje waszą niepewność.Nikt tu nie zagląda bo tu cuchnie z pierdów twego szacownego mężulka hahahahahagahahahahhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wodawoda
ale ja jestem sprytna i założyłam maskę gazową i moge zobaczyć co tu jeszcze napociłyście:)

Gość wodawoda
i widze z ubolewaniem że do naszej mega Xymciuni dołączyła następna amatorka śmierdzielstwa:).

Gość wodawoda
a i jeszcze jedno Xsymciu ty się opanuj z tymi papierosami bo gdyby twoje kochanie przechodziło obok trzech palących się fajeczek i postanowiłoby zachować się swobodnie oddając siarczystego pierda to twój niezbyt pachnący domek mógłby nagle przestać istnieć:). Xymciu kochana moja zapamiętaj ogień+gaz=wybuch!!!!!!!!!!!!!!

Gość wodawoda
Xsmciu rzuć patyczka hience:)

Gość Xymena31
woda Musiał cię ktoś w przeszłości nieźle przetrącić, bo pod czachą woda ci się zagotowała, a szkoda.....

Gość wodawoda
hmmm nie wzruszyło mnie to musze powiedzieć:).Z moim intelektem jest całkiem całkiem może dlatego mam normalną rodzinę a przedewszystkim męża który choć zachowuje się przymnie swobodnie to nie pierdzi i nie beka.A moja 3 letnia bratanica kiedy zdaży jej się beknąć mówi przepraszam.I to właśnie jest dla mnie normalne i kulturalne.Szkoda że są ludzie tacy jak ty którzy tego w swoim mózgu nie umieją pojąć.Ale jeśli tobie jest dobrze z twoim mężem i nie dostrzegasz w tym nic dziwnego czy tym bardziej szokującego to ok życze szczęścia,szczerze.

Gość wodawoda
no właśnie cały czas o to mi chodzi! nie wmawiaj ludzią że to jest normalne i ok.I tak samo jak kajol śmiem twierdzić że zachowanie twojego męża a twoja aprobata tego zachowania leży u podstaw czyli z domów w jakich się wychowywaliśmy.

Gość wodawoda
i poproś męża żeby ograniczał tą swoją swobodę w domu chociaż przy dzieciach bo to naprawde będzie miało mało wesoły skutek dla nich jeśli chodzi o obcowanie z innymi dziećmi dla których UWIERZ to nie będzie normalne.

Gość kontekst
zjadanie kóz, to coś, czego bym nie zniosła... o rany, naprawdę można całować kogoś takiego? niedobrze mi..

Gość wodawoda
Xsymeno małe pytanko jeszcze czy ty masz 31 lat?

Gość Xymena31
Ok, wypowiedzieliście się i to jest wasze zdanie, ale na miłość boską po co się powtarzacie do znudzenia. Szczególnie woda, nie ma za grosz taktu tylko nawija o tym samym w kółko mimo, że temat już zboczył na inny tor, ale jak ktoś nie czyta tylko swój kawałek nosa widzi to już nie mój problem. I te obelgi....... tak woda, z kulturą niestety masz na bakier i to bardzo......................... Nie podniecaj się za bardzo tym bekaniem i pierdzeniem, bo wiele rzeczy dopowiedziałaś sama i nie przypisuj innym. Jesteś nudną osobą, przy tobie można się tylko cofnąć wstecz. Straszne, oj woda woda.........

Gość Xymena31
woda Tematem mojego topiku nie jest mój wiek, a twoje pytania i język jakiego używasz określa cię na góra 15 lat.

Gość wodawoda
ta jasne mam 15 lat i mam męża:).

Gość wodawoda
dodam również że z swoimi 15 latkami mam tytuł magistra psychologii i to już od kilku dobrych lat i może dlatego tak mnie intryguje twoja pogmatwana osobowość.Że też nie "znałam cię" kiedy zastanawiałam sie nad tematem mojej pracy...

Gość ale śmieszne
Xymeno, napiszę coś, co pewno bardzo Cię rozbawi a na mnie z tego powodu spojrzysz łaskawym okiem :) Mam kolegę, kelnera, który bardzo lubi się swobodnie zachowywać w pracy i dlatego, jeśli klient mu się nie podoba, w ramach protestu , dając wyraz swojego poczucia humoru, pluje mu do zupy lub pod kotlet.Dobrze, że tylko tyle. Bardzo śmieszne, nieprawdaż ?

Gość Xymena31
aby mieć męża nie trzeba mieć wielkiego intelektu.