Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APOLINA

NO I NIECH NI KTÓRAŚ POWIE, ZE TO CHAMSTWO CIEŻARNYCH!

Polecane posty

APOLINA \"p.s. czy wasz mąż zawsze zrobi takie zakupy o jakie go prosicie, bo mój rzadko \" ja nawet nie musze mowic co ma kupic.Ale to chyba dlatego ze poslubilam mezczyzne a nie dziecko niepelnosprawne

MAJAJA \"Apolina - ty po prostu z domu nie powinnas wychodzić, by wrażliwych duszyczek soba b nie stresować, do pracy przemykać sie w przebraniu, w sklepie i na poczcie stawać w najdłuższych kolejkach, w autobusie ustępowac miejsca młodym mężczyznom, przecież moga być zmeczeni po pracy \" -tak by bylo najlepiej :P

APOLINA \"a do tego jest ciachem na ciacha i mimo, ze jesteśmy z sobą już bardzo długo, on nadal dostaje listy miłosne teraz możecie mi zazdrościć a nie współczuc\" ja ci wspolczuje,glupoty. Ostatni raz takie chwalenie sie facetem slyszalam jak chodzilam na truskawki z drabina.POczekaj,dowiesz sie prawdy jak ukochany odpisze na ktorys milosny list,wtedy po makaron bedziesz chodzic sama. :P

BRAK MI SLOW \"A Ja tu oznajmię, że Broń Boże nie broniłam autorki tego wątku. Nawet przyznam nie czytałam jej pierwszej wypowiedz aż do dzisiaj. Broniłam kobiet w ciąży tych normalnych.\" Badz mezczyzna i przyznaj sie jak najezdzalas na wszystkich pokolei.Nie bron sie teraz glupio

Gość amelka*
Aleś ty kindzia zajadła. Głupawy topik a z ciebie aż się złośc wylewa. Dlaczego?

ale o co bee niechce mi sie czytac a zebym znowu glupio czegos nie napisała dlaej sie kłocicie o to kto ma ustapic a kto poprosic?

Gość Zołzowataaaaaaaaa
ja nawet nie musze mowic co ma kupic.Ale to chyba dlatego ze poslubilam mezczyzne a nie dziecko niepelnosprawne HHEHE DOBRE HEHE :)

Gość Zołzowataaaaaaaaa
Biedna APOLINA musi chodzić z męzusiem na zakupy i pokazywac paluszkiem co ma kupic,bo jest tępy,ah te jej ciacho nad ciachami buahahahahaa

Gość czytam i oczom nie wierze
czy ty na pewno kindzia jestes normalna??ty idz kobieto do psychiatry,apolliny meza do dziecka porownujesz??ty spojz na siebie,z ciebie to dopiero dzieciak.

Gość
Autorko wjezdzaj swym wozem pancernym pod sama kase Skosisz wszystkich chamów!!! czesc kindzia i noe!!!!

termin przesunal mi sie z 27 na 16 listopada. wiec cc bede miec miedzy 8 a 15 listopada:) a z piwem- no to w krakowie?

brak mi słów na ludzki amok nie strasz:) kiedys widzialam cos podobnego- pierwsze zdjecie bylo inne ale 2 to samo. dobrze ze dzwieku nie mialam i nie wlepilam nosa w monitor:D

zaczelo sie od tego ze mam wskazania po 1 cc. mialam problemy z szyjka macicy. A na dzien dzisiejszy to jeszcze nie odwrocilo sie male do dolu glowka. ale generalnie dlatego ze 1 mialam cc z takich a nie innych powodow

Gość emkakemka
kindzia ty lepiej odwiedz jakiegos dobrego lekarza, jeszcze tak zdajliwej i zedzowatej baby jak ty nie slyszalam.... co za maz... "wspanialy" i "czytajacego w myslach" i "doskonalego" wogole czytac ciebie to jestes och i ach, panstwo "doskonali" buhahaha :-P to czemu teraz na necie ciagle siedzisz? jak nie wejde tam ty...robisz sie juz nudna lec do mezusia, no chyba ze jest tak doskonaly i samowystarczlany idz do lekarza, jestes glupia, pusta i tyle!