Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipiko

CUDOWNA LINIA KOSMETYKÓW DO WŁOSÓW

Polecane posty

Gość pipiko
proosze poradzcie cos... moze cos tanszego bo nie stac mnie zeby wywlic 500zlotyhc na kosmetyki do wlosow:/

Gość ciorno
no to moze domowe sposoby daje taie same lub lepsze efekty tylko trzeba wiecej cierpliwosci nafta olej rycynowy jajko cytryna kora deby skrzyp

strasznie drogie,ja tam uzywam ziolowego szamponu i mam piekne ,blyszczace wloski i pije tluste mleko dlatego

to nie wywalaj 500 zł, kup sam rekonstruktor, na allegro jest po ok. 100 zł, jest naprawdę świetny. nieco tańszy ma Lanza (69 zł), ale jest trudno dostępny, kiedyś te kosmetyki były w Douglasie, ale ponoć już nie ma - możesz wysłać zapytanie do dystrybutora.

Gość emmelia
Dziewczyny, podnosze watek kosmetykow JOICO, tylko dlatego ze chcialabym sie podzielic wrazeniami z wlasnie zakupionej serii K-PAK. Drogo, ale za to efekt - REWELACJA! Juz teraz raz na cale zycie wiem, ze kosmetyki profesjonalne to zupelnie inna bajka niz te dostepne na polkach w sklepach... Nie warto w ogole wydawac pieniedzy na jakies niby lepsze/drozsze linie "standardowych" kosmetykow w hipermarkecie. To kompletnie co innego. Juz po pierwszym zastosowaniu Joico wlosy zmieniaja sie nie do poznania!! Poszukajcie i wyprobujcie bo naprawde warto. :) Pozdrawiam i znikam. Napisalam tylko dlatego ze naprawde jestem zadowolona i mysle ze warto sie dzielic opiniami o czyms co sie samemu wyprobowalo. Zwlaszcza ze efekt jest naprawde swietny!!! Pa!