Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłość

NIe wierzcie w latające jeże

Polecane posty

nie istnieją! mimo, że nieustannie ostrzą swoje kolce, smarują noski i deklarują, że to był o już ostatnie jabłko.....to i tak nigdy nie przestaną tuptupać:(:O takie już są nieraealne... dlatego też na kafe wszyscy zwijamy się w kłębki i udajemy poduszeczki na igły:O

Gość odmyj czarność
I pamiętaj, żeby się nie spóźnić na nocną zmianę do magazynu Biedronki.

nie znam bajki i chyba nie mogę sobie pozwolić na jej poznanie:O dlaczego chociaż zdajemy sobie sprawę, że drobno posiekana kapusta pekińska , winogrona , plasterki bananów, orzechy i kawałki pomarańczy stanowią same w sobie niezłą kompozycję to zawsze chcemy czegoś więcej, przynajmniej przez chwilę jakiejś dodatkowej przyprawy...a później wszystko jest tak popieprzone:( dlaczego całe zycie szukamy tego jednego jedynego smaku, a odnajdujemy tylko kawałek \"Smack my bitch up\"....czy na pewno ta sałatka, którą opisałem jest zjadalna-bo wygląda podejrzanie:O?

latające śledzie - to dopiero ewenement;) miłość to iluzja, odzwierciedlenie naszych pragnień, ubranie kochanej osoby w płaszczyk naszych wyobrażeń...warto kochać? łudzić się? żyć nadzieją?....

Może trzeba spojrzeć pod innym kątem? A przyprawy dobierać, i owszem, ale do sałatki, a nie po prostu z nich korzystać? I tak sobie myślę, że nawet latającego jeża da się pogłaskać. Po brzuszku. Kiedy np. rozciąga się do lotu. Tylko delikatnie!

Gość zmęczona
no i Nożyczki ucięły temat :O

Gość nareszcie bo głupi był
:O