Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colombina

Jak wedlug was powinno wygladac rozstanie?

Polecane posty

Gość colombina

moj odszedł, napisal kilka sms-ow typu "żegnaj, nie mozemy byc razem", zero wyjasnienia, co sie stalo i dlaczego. ja sie miotam, chce rozmowy, ale bez szans na poznanie prawdy.

Gość ja bym sie pobiła z chłopakiem

Gość colombina
ja tez, bo byla by to jakas forma kontaktu i komunikacji, a tu zero mozliwosci

Gość Ząb
powinno sie spotkac przy kawie lampce wina wyjaśnić wszystkie nieporozumieniai rozstac sie po przyjacielsku nawet z najwiekszym wrogiem

Gość Indrukaj
Powinno sie spotkac dwoje ludzi i wyjasnic dlaczego sie nie udalo,,jezeli ma sie do siebie szacunek to tak sie powinii zalawic sprawy...zerwanie pzrez smsa jest pzrejawem niedojrzalosci i zwyklego tchorzostwa

Gość ja mialem tak
no tak powinno byc u mnei to bylo tak pojechala zapewniala minelo 1,5 miesiaca i dostalem wiadomosc w stylu papapa minelo 3 meisiace wrocila nie dala znaku nic prtzestalem istniec dwa lata zmarnowane..tak napewno sie tego nei zalatwia kazdy dorosly czlowiek robi to podczas rozmowy w cztery oczy a nie traktujac druga osobe jak szmatlawca...ale zycei lubi rozliczyc

Indrukaj. Masz racje. I powinno byc to jak najbardziej szczere. Bez kłamstw i wykrętów typu \"nie pasujemy do siebie\", \"Jesteś dla mnie za dobry\" tylko szczerze - poznalem/poznałam kogoś.

Gość olew olewem
mnie facet wlasnie tak potraktowal: po 10 miesiacach powiedzial, ze nic do mnie nie czuje, ze nie jest dla mnie dobrym chlopakiem itp. to bylo pol roku temu a do tej pory mnie trzyma... mial mi wszystko wyjasnic pozniej, ale nie widzielismy sie od tamtego czasu

Gość zbytdobryzebygokochac
O co w tym wszystkim chodzi, to nie jest tak, ze facet rozstaje sie bo nie kocha. Rozstaje sie bo znalazl lepsza partie, albo nie czuje sie kochany ze strony swojej dziewczyny. Wiec sie wycofuje, a to moze oznaczac dwie rzeczy, albo kocha i pozwala odejsc swojej dziewczynie, albo nie kocha i ja po prostu olewa. W sumie to w tym wszytskim chodzi o to, zeby kochac sie z wzajemnoscia, bo gdy tego nie ma to 2 strona sie wycofa bez tlumaczenia i pojdzie w swoja strone. Milosc musi wychodzic ze srodka nas a nie pod wplywem jakies tam rozmowy, wiec lepiej nie gadac tylko sie wycofac gdy sie czujemy niekochanymi.