Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana bez pamięci

Dlaczego wciąż kocham...!!!!

Polecane posty

Kocham.... i nie potrafię pokochać innego mężczynzy. Tego którego kocham nidy nie będzie mój. Od ponad 5 lat ma miejsce w moim życiu...ale on nigdy nie był dla mnie. KocHAM I NIE POTRAFIę ZAPOMNIEć, NIE POTRAFIę BYć Z INNYM... NAWET MNIE INNI NIE CIESZą.... przecież to wszystko nie ma sensu. Skończe jako stara panna - dziś to inaczej brzmi - kobieta niezależna. Ale czasem przychodzi smutek i samotność....

Gość dex987
miłości nie ma nic wspólnego z sensem niestety! Masz tu chyba na myśli miłość platoniczną i skoro go kochasz to chyba logiczne jest że nie jesteś w stanie myśleć nawet o kimś innym. Jedyna rada to spróbuj zaistnieć w jego życiu w jakiś sposób może to coś zmieni!

Gość to sie odkochaj
:-P

żeby to odkochanie było takie łatwe. I co.... kobiety potrafią kochać.... tylko zazwyczaj kiepsko wybieramy :( porażka

Gość zzaa
Miłość to obłuda którą kobiety oszukują mężczyzn W życiu pięć kobiet opowiadało mi jak mnie kocha powiedziałem tylko jednej z nich kocham cię. Skutek? Nagroda? Po kilku miesiącach kiedy brakowało mi czasu przez pracę, weszłe za przepropszeniem (też przez nią ) w wielkie g... z którego wyszłem, zaczynało się ładnie układać. Nagle usłyszałem "zwracam ci wolność". I po dwóch czy trzech dniach miała "oficjalnie" "nowego chłopaka" Słowo kocham w ustach kobiety to OBŁUDA!!!!

Gość Madziaaaaanietka
masz rację..... zrobiłam identycznie jak napisałeś:/ żałuję straszniee... powiem Ci tylko jedno, że tamtej lasce co tak zrobiła,z pewnością coś w życiu nie wyjdzie. zawsze tak jest, ze ktoś odpokutuje za swój występek, ja POKUTUJE JUZ KILKA LAT!!

tez bede sama forever! wiem ze nikogo nigdy juz nie pokocham, taka miloscia jak kocham Jego! owszem moglabym byc dla wygody ale bez uczucia z kims innym, ale nie chce:(

Gość taka tam xxxzzzyyy
rozumiem Cie doskonale,jakbym czytala o sobie,coz takie zycie....milosc nie wybiera

Gość aniii7
Kobieto!!! Myśl o sobie w samych superlatywach, a nie o nim, bo to szczęścia Ci nie da! Biedactwo. Życie to nie jedyny facet na świecie. Nie myśl o nim, tylko o sobie, częściej uśmiechaj się i trochę więcej wiary w siebie. Zobaczysz, że w końcu poznasz kogoś, kto będzie wart Twojej osoby. Ania